آب شرب و آبشیرینکنهای صنعتی با فناوریهای نو تولید میشود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از سمنان، همزمان با گرامیداشت روز نیروی دریایی، امیر دریادار دوم جواد داداشزاده رئیس مرکز تحقیقات و مطالعات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان حضور یافت و از بخشهای مختلف دانشگاه بازدید کرد.
دریادار داداشزاده در نشستی با دانشگاهیان درباره معرفی ظرفیتها و توانمندیهای علمی و پژوهشی و نحوه همکاری دوجانبه دانشگاه آزاد اسلامی و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی بحث و تبادلنظر کرد.
** ساخت ناوشکنهای جماران، سهند، دماوند و دنا توسط متخصصان داخلی بومیسازی و تأمین شد
وی، اعمال تحریمها علیه کشور را عامل شکوفایی استعدادهای بومی و خودکفایی کشور دانست و گفت: درباره تأمین قطعات ناوشکنها قراردادهایی را با چندین کشور خارجی داشتیم که پس از اعمال تحریمهای و خروج شرکتهای خارجی از ایران تنها عرصه امیدی که در کشور ایجاد شد، دانشگاهها و ارتباط مؤثر با دانشگاه بود که از این طریق فناوریهای مورد نیاز ساخت ناوشکنهای جماران، سهند، دماوند و دنا توسط متخصصان داخلی بومیسازی و تأمین شد.
رئیس مرکز تحقیقات و مطالعات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، قطبهای دانشی مورد نیاز و کاربردی در نیروی دریایی را علاوه بر موضوع شناوری در حوزههای تحرک، سازه، تسلیحات، امواج، ارتباطات، موشکی و سایر زیرشاخههای این دانش اعلام و خاطرنشان کرد: در علومی مانند ارتباطات زیرسطحی، تحرک و بدنه زیرسطحی و در حوزه هوایی و هواناوها، هاورگرافتها و ابربالگردهای نیروی دریایی نیازمند تربیت متخصصان دراین حوزههای علمی هستیم.
داداشزاده با اشاره به انعقاد قراردادهای همکاری با واحدهای دانشگاهی کشور افزود: بهعنوان رابط بین نیروی دریایی و دانشگاهها تلاش کردیم این همافزایی را در معاونتهای تخصصی نیروی دریایی افزایش دهیم و بستر مناسبی برای ارائه توانمندیهای دانشگاهها مهیا کنیم و به اصطلاح مشتری را پای کار و در کنار کارفرما قرار دهیم تا نتیجه مطلوب این همکاری مشهود باشد.
وی، سواحل مکرون را یکی از سواحل بکر ایران معرفی و رویکرد توسعه این سواحل را رویکرد «هاب» انرژی و «هاب» جذب سرمایههای مولد عنوان کرد.
رئیس مرکز تحقیقات و مطالعات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه یکی از محدودیتهای کشور و بهطور خاص در سواحل مکرون موضوع و معضل آب است، تأکید کرد: فناوریهای نوین درباره تولید آب شرب و آبشیرینکنهای صنعتی با تکنولوژی نوین بسیار حائز اهمیت است که درصدد کار روی آن هستیم.
**هوشمندسازی سامانهها و تجهیزات دریایی
داداشزاده با بیان اینکه هوشمندسازی سامانهها و تجهیزات دریایی اولویت سیاستهای علمی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در سال جاری است از حمایتهای این نیرو از طرحهای علمی و پژوهشی در زمینه رادارگریزی، جذب امواج و دفع ریز فاکتورهای دریایی خبر داد.
وی، نحوه همکاری دوجانبه علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و نیروی دریایی را بسیار گسترده خواند و افزود: در زمینه معرفی و اشتغال نخبگان، برگزاری جشنوارهها، همایشها و رویدادهای علمی و پژوهشی، اجرای طرحهای تحقیقاتی مشترک، چاپ، انتشار و برگزاری نمایشگاههای کتاب، نشستهای تخصصی فرصتهای بسیار خوبی به منظور تحقق اقدامات بزرگ در حوزه صنایع دریایی مهیا شده که حسن استفاده از آنها نویدبخش افزایش خودکفایی واستقلال ایران اسلامی و اشتغال جوانان خواهد بود.
به گزارش آنا، همچنین بازدید از کارگاهها، آزمایشگاهها و مرکز تحقیقات ژئوتکنیک لرزهای و بتن توانمند (ژئوبتن) دانشگاه از دیگر برنامههای این نشست تخصصی بود که با حضور معاون هماهنگی و رئیس دبیرخانه هیئتامناء، معاون پژوهش و فناوری، رئیس مرکز تحقیقات ژئوتکنیک و بتن لرزهای، رئیس مرکز خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان صورت گرفت.
انتهای پیام/