اجرای «طرح پویش» اینبار در میانه/ دانشجویان فولادی میشوند؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از میانه، ناصر محبعلیپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به همراه جمعی از استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در جلسه مشترک و همکاری با میکائیل عظیمی مدیرعامل شرکت فولاد آذربایجان با تشریح ظرفیتها و توانمندیهای این واحد دانشگاهی اظهار کرد: طرح پویش که همان اشتغال همزمان با تحصیل بوده، فرصتی بینظیر برای مهارتآموزی و اشتغال دانشجویان است. یعنی توأم کردن آموزش، مهارت و ایجاد پیوند نظاممند دانشگاه با صنعت و جامعه به اجرا درمیآید.
وی با بیان اینکه در طرح پویش امکان حضور جدی دانشجو، همزمان با تحصیل در صنایع، اصناف و بنگاههای تولیدی و نهادهای مختلف صنعتی فراهم میشود، افزود: هدف اصلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از تشکیل این جلسه، ارتباط بیشتر و تنگاتنگ دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه با بزرگترین کارخانه صنعتی شهرستان (شرکت فولاد آذربایجان) در راستای اجرایی کردن طرح پویش و مهارتآموزی دانشجویان و همکاریهای علمی، آموزشی و تحقیقاتی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه عنوان کرد: این واحد دانشگاهی بهعنوان بزرگترین مجموعه آموزش عالی جنوب استان آذربایجان شرقی با پیشرفتهترین تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی (بیش از ۱۷ کارگاه و ۱۸ آزمایشگاه) در رشتههای مختلف فنی مهندسی، معماری، علوم پایه کشاورزی، دامپزشکی و ... و امکانات رفاهی مدرن و مجهز با استادان مجرب با مرتبه علمی استادیار، دانشیار و استاد، گامهای بلندی را با بیش از ۳۰ سال سابقه علمی پژوهشی در راستای آموزش عالی شهرستان گام برداشته است.
محبعلیپور رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در گام دوم را دانشگاهی کارآفرین، حرکت به سمت مرزهای دانشبنیان، فناوریهای نوین و حل مسئله عنوان کرد و ادامه داد: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی، همواره در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری که همان حرکت به سمت تولید و اقتصاد دانشبنیان و مسئله محور بودن گام برداشته است.
**آمادگی شرکت فولاد آذربایجان برای همکاری با دانشگاه آزاد
مدیرعامل شرکت فولاد آذربایجان نیز آمادگی این شرکت را برای همکاری همهجانبه علمی پژوهشی، مهارتی و آموزشی اعلام کرد و گفت: هدف، کمک به ارتقای سطح علمی و فنی دانشجویان رشتههای فنی و مهندسی ازجمله مکانیک، برق و متالوژی است که بتوانند برای آینده شغلی، مهارتهای مرتبط با رشته تحصیلی خود در محیطی واقعی و صنعتی را آموزش ببینند.
میکائیل عظیمی درباره مسائل و مشکلات متالوژیکی خط تولید کارخانه فولاد، تبدیل پوستههای اکسیدی به ماده باارزش و نیز بهینهسازی سیستم آبیاری و ارائه طرح، راهکار و پیشنهاد در راستای حل مسئله را از استادان رشته متالوژی و شیمی دانشگاه را خواستار شد تا برای عملیاتی کردن آنها همکاریهای لازم صورت گیرد.
انتهای پیام/