وقتی فعالان دانشجویی برای مهارت و ارتقای دانش روستائیان دغدغه دارند
مریم کرکآبادی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در سمنان اظهار کرد: با توجه به اهمیت کنترل، حفظ سلامت روان در افراد جامعه، مدیریت فشارهای روانی موجود و اثراتی که این فشارها بر کیفیت زندگی و اثربخشی کارایی افراد جامعه دارد، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با همکاری انجمنهای علمی روانشناسی و پرستاری این دانشگاه مهر امسال با برگزاری دورههای کوتاهمدت آموزشی در روستاهای اطراف سمنان، نسبت به مهارتآموزی و ارتقای دانش عمومی روستائیان اقدام کرد.
وی که خود یکی از دانشجویان فعال رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است، عنوان کرد: در راستای توانمندسازی افراد آسیبپذیر جامعه و با توجه به افزایش آسیبهای روان در روستاها، این دانشگاه با بهرهگیری از کادر علمی و دانشجویی برای برگزاری مجموعه کارگاههای روانشناسی در روستاهای محروم سمنان اقدام کرده است.
دبیر انجمن علمی رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، هدف از برگزاری کارگاهها را ارتقای سلامت روان و آگاهی روستائیان عنوان کرد و ادامه داد: امروزه با توجه به گسترش فضای مجازی مشکلات اقتصادی و سیر تحولات فرهنگی، افراد با آسیبهای روان بسیاری دست و پنجه نرم میکنند؛ بنابراین به منظور کاهش و کنترل آن باید از متخصصین کمک گرفته شود.
کرکآبادی افزود: با توجه به عدم دسترسی آسان افراد ساکن در روستاها به خدمات روان درمانی و مشاورهای تلاش کردیم حمایت هرچند کوچکی برای ارتقای سلامت روان آنان داشته باشیم.
وی با تأکید بر ضرورت توجه به سلامت عمومی جامعه بیان کرد: خیل عظیمی از افراد جامعه و حتی شهرنشینان اعم از نیروهای کار در سازمانها، ادارات، صنایع، مراکز خدماتی و ... متشکل از افراد ساکن یا بزرگشده روستاها هستند؛ بنابراین متخصصان موظفند با آموزش مهارت و افزایش سطح آگاهی روستائیان از کودکی تا بزرگسالی برای بهبود شرایط جامعه کمک کند.
دبیر انجمن علمی رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با بیان اینکه جامعه هدف این کارگاهها متغیر و تقریباً همه گروههای سنی را پوشش داده است، تبیین کرد: این فعالیت تخصصی جهادی طی چهار روز با حضور تیم تخصصی مرکب از اعضای هیئت علمی دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی رشته روانشناسی این دانشگاه با موضوعاتی مانند رابطه جسم ذهن، طلاق عاطفی، استرس، اضطراب و راههای مقابله با آن و آموزش خودآگاهی به کودکان ۵ تا ۹ سال در روستاهای خیرآباد و افتر برگزار شد.
انتهای پیام/