آغاز به کار هزار و ۷۰۰ دانشجو در طرح دستیار فناوری وزارت علوم/ دستیاران فناوری با پرداخت حقوق حمایت میشوند
به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخیرا طرح دستیار فناوری را در راستای بهبود توانمندی دانشجویان، آموزش مهارتهای مرتبط با کارآفرینی، کار تیمی، دانش تجاری و پیشگامی در عرصه فناوری و نوآوری برای دانشجویان تدوین کرده است.
هدف از طرح دستیار فناوری حضور فعال دانشجویان در زیست بوم فناوری و نوآوری کشور و آشنا شدن دانشجویان با فضای واقعی کار در حین تحصیل است؛ چرا که شرکتهای دانشبنیان از بروزترین ابزارها و تکنولوژیها جهت ارتقای کار خود استفاده میکنند و دانشجویان با قرار گرفتن در این صنایع میتوانند دانش خود را کاربردی کنند.
بیشتر بخوانید:
تشکیل ۲ فدراسیون علمی در دستور کار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری +فیلم
با توجه به اینکه شرکتهای دانشبنیان و صنایع مختلف نیازمند نیروهای جوان، تحصیل کرده و نخبه هستند؛ بنابراین این طرح کمک زیادی جهت ارتقای عملکرد صنایع و مهارت افزایی دانشجویان خواهند کرد. حامیان و هدایتگران طرح دستیار فناوری نهاد دانشگاه، وزارت علوم و پارکهای علم و فناوری کشور هستند.
علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در گفتوگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا گفت: طرحی با عنوان دستیار فناوری تصویب شده و دانشجویان دانشگاههای کشور میتوانند به مدت ۶ ماه در شرکتها و واحدهای فناور فعالیت داشته باشند.
وی افزود: از این طرح استقبال خوبی شده و ۱۷۰۰ دانشجو به صورت رسمی آغاز به کار کرده اند.
مهارتآموزی در صنایع در کنار پیگیری تحصیلات دانشگاهی
خیرالدین تصریح کرد: در صورت امکان شرکتهای بزرگ صنعتی و دانشبنیانها میتوانند دانشجویان در حال تحصیل مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را بورسیه کنند و سپس برنامهریزی وزارت علوم هم باید بر اساس شرکت و مجموعه صنعتی باشد.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: برای مثال اگر کارخانه پتروشیمی دانشجویان را بورسیه کرد علاوه بر دورههای آموزشی معمولی که برگزار میشود بخشی هم به مهارتآموزی در صنایع اختصاص یابد؛ یعنی دانشجویان علاوه بر تحصیل مهارتهای خود را با اشتغال در صنایع مختلف هم ارتقا دهند.
پرداخت حقوق به دستیاران فناوری
خیرالدین اضافه کرد: در این طرح دانشجویان یک دوره زمانی ۶ ماهه کار دانشجویی در شرکتهای فناور و دانشبنیان را میگذرانند و در آن مبلغ ماهیانه یک میلیون تومان به دانشجویان کارشناسی، ۲ میلیون تومان به دانشجویان ارشد و ۳ میلیون تومان به دانشجویان دکتری پرداخت میشود.
گفتنی است دانشجویان کارشناسی پس از گذراندن نیم سال ششم تحصیلی، کارشناسی ارشد بعد از گذراندن نیمسال دوم و دانشجویان دکترا بعد از گذراندن نیم سال چهارم میتوانند در این طرح شرکت کنند. برای انتخاب دانشجویان مهمترین معیار نتیجه مصاحبه با شرکتهای دانشبنیان و فناور است، که پس از آن شرکتها بر اساس نیازشان افراد مورد نظر خود را انتخاب میکنند. البته شرکتهای متقاضی موظف به پذیرش افراد واجد شرایط هستند.
انتهای پیام/4144
انتهای پیام/