بازیابی ۱۰۰ درصد «مغزه» با تولید دستگاه اکتشافی معدن/ محصولی که با مشابه اروپایی رقابت میکند
محمد اختری مدیرعامل شرکت دانشبنیان «کانی صنعت شاهوار» در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در شاهرود درباره فعالیتها و محصولات شرکت فناور متبوع خود اظهار کرد: این شرکت با توجه به نیاز معادن فلزی به اطلاعات اکتشافی و درصد بازیابی مغزههای حفاری بهطور دقیقتر قبل از استخراج، سال ۱۳۹۱ بر پایه تحقیق، توسعه و ساخت ماشینآلات حفاری اکتشافی معدنی راهاندازی شد و فعالیت آن اکنون در دو بخش صنعتی و خدماتی است.
وی اضافه کرد: این شرکت در زمینههای گوناگون مهندسی معدن ازجمله طراحی و مدلسازی نخستین دستگاه حفاری تمام هیدرولیک با عمق حفاری یکهزار و ۵۰۰ متر (در حال ساخت)، ساخت نخستین دستگاه حفاری تمام هیدرولیک با عمق حفاری ۶۰۰ متر، ساخت دستگاه عمودی حفاری، ثبت اختراع دستگاه حفاری، تولید تمام قطعات درونچاهی، طراحی، تولید و بازسازی انواع ماشینآلات صنعتی و معدنی، تولید تجهیزات سیستم حرکت ماشینآلات معدنی، خدمات فنی سیستم دوران، خدمات فنی کلاچها، مهندسی و توزیع تجهیزات ساخت داخلی، مهندسی و توزیع تجهیزات بهینهسازی سیستم حرکت دستگاه و دهها زمینه دیگر فعال است.
فعال حوزه دانشبنیان یادآور شد: شرکت، سال ۱۳۹۴ مجوز دانشبنیان را دریافت کرد و اکنون ارائه خدمات در دو بخش انجام عملیات حفاری و طراحی شبیهسازی و تولید دستگاه حفاری در مقیاس صنعتی و قطعات وابسته، اورهال دستگاههای مختلف تمام و نیمههیدرولیک و طراحی و ساخت انواع کانکس است.
اکتشاف و حفاری معادن فلزی با دستگاه تمام هیدرولیک
اختری متذکر شد: «کانی صنعت شاهوار» جزء شرکتهای دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بوده که در پارک علمی و فناوری استان سمنان مستقر است و در دو بخش خدماتی و صنعتی فعالیت میکند و بخش صنعتی آن ساخت دستگاههای اکتشاف و حفاری است. دستگاه جدیدی که بهتازگی رونمایی شده هم، دستگاه تمام هیدرولیک و قدرتی است که بهوسیله آن میتوانیم در تمام معادن فلزی، کار اکتشاف و حفاری را انجام دهیم.
وی تبیین کرد: برتری این دستگاه با دستگاههای مشابه خارجی اروپایی آن است که توسط این دستگاه راندمان، ریکاوری یا بازیابی مغزه را به ۱۰۰ درصد رساندهایم و این در معادن مهم است که بدانند لایه معدنی با چه ضخامت و عیاری قرار گرفته است. راندمان بالای این دستگاه موجب شده که تعداد اپراتور کمتری را برای راهاندازی و استفاده از دستگاه و سیستم هیدرولیک درگیر میکند.
فعال حوزه صنعت و دانشبنیان متذکر شد: از دیگر خصوصیات دستگاه آن است که وقتی در آن مشکل ایجاد شود یک سری از قسمتها بهصورت خودکار میتواند خود را راهیابی و اصلاح کند.
اختری در پاسخ به این سؤال که آیا حمایتی از سوی پارک علم و فناوری استان سمنان به مرکزیت شاهرود در مورد شرکت شما صورت میگیرد؟ گفت: اختصاص یکی از سولههای پارک به متراژ ۳۰۰ متر مربع از سال ۹۲ که دارای دفتر مرکزی با اجاره پایین است، یکی از حمایتها بوده است.
وی درباره اینکه در زمینه اشتغالزایی چه اقداماتی انجام دادهاید؟ بیان کرد: ابتدا با دو نیرو آغاز بهکار کردیم، اما اکنون ۱۲۰ نیرو فعال هستند؛ البته ۳۵ نیروی غیرمستقیم در پارک فعالیت دارند و این مهم میسر نمیشد جز با حمایتهای ارگانهای دولتی بهخصوص پارک علم و فناوری.
فعال حوزه صنعت مطرح کرد: اگر حمایتهای بیشتری انجام شود میتوانیم دستگاههای پیشرفتهتری بسازیم و در این راستا حتی درخواست تسهیلات بانکی کردهایم و در صورت اختصاص این تسهیلات میتوانیم برای ساخت دستگاههای کاملتر و پیشرفتهت اقدام کنیم و در صورت تحقق شرایط مالی ۴۰ نیروی جدید برای طرح جدیدمان اشتغالزایی خواهیم داشت.
گفتگو از سیدامیررضا حسینینژاد
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/