دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون وزیر صنعت،معدن وتجارت خبر داد

تسهیل صدور جواز تاسیس به صنایع کوچک در آینده نزدیک

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از اتخاذ راهکارهایی برای تسهیل صدور جواز تاسیس به صنایع کوچک خبرداد و گفت: بسترهای لازم جهت انتقال واحدهای صنفی به شهرکهای صنعتی فراهم شده است.
کد خبر : 79465

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علی یزدانی در «گردهمایی مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی کشور» که با حضور مدیران عامل شرکت شهرکهای صنعتی کلیه استان‌ها و معاونان و مدیران سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برگزار شد، ضمن تشریح اولویت‌های اصلی سازمان در سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» عنوان کرد: باید با واحدهای صنفی تولیدی مشابه واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی برخورد شود تا انتقال این واحدهای صنفی به این مناطق صنعتی بیش از گذشته مورد استقبال قرار گیرد.


معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت کمک به توسعه در حوزه صنایع کوچک از طریق کاهش بروکراسی اداری را مورد تاکید قرارداد و گفت: در این راستا فرایند صدور جواز تاسیس به صنایع کوچک با همکاری سایر دستگاه‌ها در آینده‌ای نزدیک اصلاح خواهد شد.


یزدانی تکمیل زیرساخت‌های عمرانی در شهرکهای صنعتی نظیر آب، برق، گاز و غیره را مهمترین ابزار سازمان و شرکت‌های تابعه در جذب فعالان صنعتی به حضور در این مناطق برشمرد و اظهار کرد: با افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع کوچک و راه‌اندازی مجدد واحدهای صنعتی متوقف به چرخه تولید علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار سطح معیشتی مردم نیز ارتقاء خواهد یافت.


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ضمن تاکید بر بررسی و پایش وضعیت واحدهای صنعتی‌کوچک در سراسر کشور بیان کرد: مدیران عامل استانی با همکاری سایر مسئولان استانی باید با شناسایی واحدهای راکد و واحدهایی که با ظرفیت پایین مشغول به فعالیت هستند، فضا را برای بازگشت این واحدهای صنعتی به چرخه تولید فراهم کنند.


وی به راه اندازی واحدهای تملک شده توسط بانک‌ها و بازگرداندن این واحدها به چرخه تولید اشاره کرد و گفت: بانک‌ها برای فعال کردن این واحدها در سال اقتصاد مقاومتی باید همت گمارند و از منابع مالی خود جهت راه‌اندازی واحدهای تملک شده استفاده کنند.


یزدانی به افزایش تعامل با بخش خصوصی اشاره و تصریح کرد: بهره‌مندی از نظرات کارشناسی و تخصصی نمایندگان تشکل‌های خصوصی در خروج صنایع از رکود نقش به سزایی دارد زیرا خصوصی‌سازی و اجرای سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی در سایه بهره‌مندی از پتانسیل‌های بخش خصوصی محقق خواهدشد.


وی اجرای برنامه‌های سازمان درحوزه اقتصاد مقاومتی، تعیین تکلیف شهرکهای صنعتی غیردولتی غیرفعال، بهره‌مندی از تسهیلات کمک‌های فنی اعتباری و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک در جهت رفع مشکل نقدینگی واحدهای صنعتی را مورد تاکید قرار داد و خواستار بسیج همگانی جهت تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب