دستگیری اعضای باندی که با پیامک کلاهبرداری میکردند
به گزارش گروه اجتماعی آنا، در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات این فرماندهی و طرح شکایتی مبنی بر اینکه فردی ناشناس با چندین خط تلفن همراه ضمن تماسهای مکرر با ارسال پیامک از وی 500 میلیون ریال کلاهبرداری کرده است. موضوع در دستور کار کارآگاهان و کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
مالباخته در تحقیقات کارشناسان پلیس فتا اظهار کرد: فردی ناشناس پس از تماسهای مکرر مدعی شده از شبکه های رادیوئی تماس گرفته و اعلام کرده شما در مسابقه رادیویی برنده جائزه 500 میلیون ریالی شده که برای واریز وجه می بایست به دستگاه خودپرداز مراجعه کنید.
این فرد در ادامه تحقیقات پلیس بیان کرد: با مراجعه به دستگاه خودپرداز و راهنماییهای فریبکارانه فرد مورد نظر رمز دوم حساب بانکیام را فعال کردم و پس از آن در چند مرحله از حسابم 500 میلیون ریال به سرقت رفت.
به دنبال این شکایت، بررسیها آغاز شد و در بررسیهای تخصصی و اطلاعاتی ماموران پلیس فتا، مشخص شد، متهمان به کلاهبرداریهای پیامکی علاوه بر شاکی، از چندین شهروند دیگر نیز به این شیوه کلاهبرداری کرده اند.
سردارجعفری نسب با اشاره اقدامات پلیس فتا در شناسایی و دستگیری متهمان کلاهبرداری پیامکی، از شناسایی سردسته این باند به نام «عارف» اهل و ساکن تهران، خبر داد و افزود: این فرد دارای سابقه سرقت و محکومیت است که پس از اقدام به کلاهبرداری وجوه سرقتی را برای خرید سکه و دلار از بازار هزینه کرد. ماموران با هماهنگی قضایی در عملیات غافلگیرانه متهم را در منزل مسکونیاش دستگیر کردند. ماموران در بازرسی از منزل متهم موفق به کشف 15 عدد اسکناس 100 دلاری به همراه 18 عدد سکه طلا و 7 عدد کارت عابر بانک شدند.
فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به تحقیقات اولیه پلیس از متهم، عنوان کرد: این فرد در تحقیقات و بازجوییهای فنی پلیس، به جرم خود اعتراف کرد و از همدستی با مرد جوانی به نام عماد که در زندان به سر میبرد خبر داد.
سردار جعفری نسب با اشاره به شناسایی و دستگیری همه اعضای این باند کلاهبرداری از کشف 40 فقره کلاهبرداری به ارزش سه میلیارد ریال خبر داد و افزود: اعضای این باند کلاهبرداری علاوه بر استان مازندران در نقاط مختلف کشور از جمله « تهران، اصفهان، شیراز،اهواز ،آبادان و ... » فعالیت داشتهاند.
فرمانده انتظامی مازندران با هشدار به شهروندان، گفت: برای پرداخت و انتقال وجه به حساب شما نیازی به مراجعه حضوری شما جلوی دستگاه عابر بانک نیست. به پیامکهایی که به شیوههای مختلف مثل اعلام برنده شدن شما در مسابقات و قرعه کشیها، امور خیریه و مواردی از این دست، اطلاعات شما نظیر اطلاعات کارت بانکی شما را درخواست میکند، اعتماد نکرده و به آنها پاسخ ندهید.
سردار جعفری نسب،توصیه کرد: به پیامهایی که از طرف افراد ناشناس ارسال میشود، توجه نکنید و برای انتقال وجه به حساب شما فقط شماره کارت یا شماره حساب کافی بوده و نیازی به ارسال مشخصات کامل حساب (رمز دوم ، CVV2 ، تاریخ انتقضاء و ...) نیست.
انتهای پیام/