وزیر ارتباطات: مقابل ردصلاحیتها، عقلانیت شکل گرفت
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری در نشست هماندیشی برگزیدگان مرحله اول و نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی که صبح امروز ـ شنبه ـ در سالن همایشهای کتابخانه ملی برگزار شد، اظهار کرد: عملکرد دولتهای نهم و دهم باعث شد تا در داخل کشور میان اصولگرایان، اصلاحطلبان و همچنین در مطالبات مردم تغییر ایجاد شود، اما آنچه که اتفاق افتاد تبلورش در انتخابات سال 1392 مشخص شد.
وی در این باره اضافه کرد: مردم در انتخابات سال 92 یک نظم جدیدی در سیاست ایجاد کردند. آنها رأی دادند تا کشور به نوع دیگری اداره شود. مردم از تفرقه خسته شده بودند. بنابراین به شعاری رأی دادند که مبنای آن حضور شایستگان و اتحاد بود که مردم متوجه شدند میتوان کشور را فراجناحی اداره کرد.
وزیر ارتباطات به فروپاشی شوروی و جنگ سرد اشاره کرد و گفت: در کشور برخی اصرار دارند که همان نظم گذشته اجرا شود. این در حالیاست که بعد از فروپاشی شوروی و پایان جنگ سرد مشاهده کردیم که حتی کشورهایی که زندگیشان در تنازع میان شرق و غرب تعریف میشد به منافع اشتراکی و سرمایهگذاری مشترک روی آوردند. ما هم در داخل ایران به این نتیجه رسیدهایم که باید روی منافع و اشتراکهایمان سرمایهگذاری کنیم.
او بیان کرد: در حزب اعتدال و توسعه به این نتیجه رسیدیم که با توجه به آگاه بودنمان به ضرورت سرمایهگذاری مشترک و اینکه دیگران میخواهند این انتخابات به گونه دیگری رقم بخورد دیدیم تنها راه حل این است که معتدلین در نظم جدید دور هم قرار بگیریم.
واعظی در این باره اضافه کرد: اعتدال و توسعه، اصلاحطلبان معتدل و اصولگرایان معتدل این سه ضلع این جمع را تشکیل میدهند. بنابراین چارچوبهای فعالیت خودمان را مشخص کردیم و نتیجه این شد که یک عقلانیت مقابل رد صلاحیتها شکل گرفت.
وزیر ارتباطات به جلسات مشترک میان حزب اعتدال و توسعه با اصلاحطلبان و اصولگرایان معتدل اشاره کرد و افزود: شورای اصلاحطلبان و حزب اعتدال با سه نماینده خود جلسات مشترکی را برقرار کردند و ما به عنوان حزب اعتدال و توسعه با اصولگرایان معتدل نیز جلساتی برقرار کردیم و به ذهنمان رسید تا یک اسم واحد داشته باشیم که لیست امید توسط بزرگان تایید شد.
وی با تاکید بر اینکه باید این انسجام را حفظ کنیم، گفت: اگر بعد از به دست آوردن این توفیق به دنبال یارکشی در مجلس باشیم بازنده هستیم. بنابراین انسجام خودمان را حفظ کنیم.
واعظی گفت: نه تنها دولت بلکه احزاب نیز به دنبال دخالت در امور مجلس شورای اسلامی نیستند؛ زیرا اگر دخالتی انجام شود وضعیتی چون گذشته نخواهیم داشت.
انتهای پیام/