شکوری راد: اصولگرایان به جای نفی رقیب به فکر اثبات خود باشند
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، علی شکوریراد دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در مجمع سالیانه انجمن اسلامی دانشگاه تهران عصر امروز- دوشنبه- اظهار کرد: اراده ملت در انتخابات به سمتی بود که نسل فعلی دانشجویان سرنوشت بهتری نسبت به دانشجویان یک دهه قبل داشته باشد.
وی با اشاره به انتخابات هفتم اسفند ماه ادامه داد: ما از تهدیدها نهراسیدیم و پا در عرصه انتخابات گذاشتیم و با همبستگی و عقلانیت، تهدید را به فرصت تبدیل کردیم.
شکوری راد تأکید کرد: طرف مقابل در انتخابات، علیرغم برخورداری از ابزار مهم نتوانست رأی مردم را کسب کند.
سنگینی بار سیاست بر دوش دانشجویان
شکوری راد افزود: مهمترین نکته آن است که بدانیم سیاستورزی در جمهوری اسلامی ایران با دیگر جاهای دنیا متفاوت است. در هیچ جای دنیا فکر نمیکنند دانشجویان باید وارد مسائل سیاسی شوند. او را تجربهاندوز میدانند و تجربههایش را برای ورود به سیاست کافی نمیدانند و اساسا عقیده دارند سیاستورزی عنوان بزرگی است که به سیاستمداران اختصاص دارند.
وی تصریح کرد: دلیل تأثیرگذاری دانشجویان در تحولات سیاسی، منزلت دانشجویان در اوایل انقلاب و همچنین کثرت آنها در زمان حاضر است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: با اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی احزاب به رسمیت شناخته شدهاند، اما در فرایند انتخابات کنش سیاسی موثری ندارند، در واقع رسمیت آنها حداقلی است. سقف اثرگذاری احزاب در کشور ما حدی دارد در چنین فضایی که کنشگران سیاسی محدود میشوند؛ خود به خود به بخشی از سنگینی بار سیاست بر دوش دانشجویان میافتد.
شکوری راد تأکید کرد: دانشگاه محل تجمع دانشجویان است و آنها در اوقات فراغت میتوانند به مسائلی جز مسائل درسی بپردازند. مسلم است که از دل این گردهماییها و آرمانگرا بودن، کنشهای سیاسی بیرون میآید. نتیجه آن افزایش آگاهی از درون جامعه میشود.
وی اضافه کرد: دانشجویان مجرای آگاهیبخشی جامعه هستند. دانشجویان دریافتکننده و توزیعکننده آگاهی هستند. دانشجویان از هر قشری و از هر طبقه اقتصادی در کنار هم قرار میگیرند و این کنار هم قرار گرفتن به یک فرصت ویژه تبدیل میشود.
دبیر کل حزب اتحاد ملت گفت: عدالتخواهی و آزادیخواهی دو آرمان اصلی جنبش دانشجویی است که از انقلاب تا به حال مسلمان بودن و اسلامی عمل کردن هم به آن اضافه شده است. به نظر من آینده سیاستورزی دانشجویی با همین آرمانها خواهد بود. در قانون اساسیمان وجه عدالت و آزادی نهادینه شده است. پیگیری این آرمانها توسط دانشجویان مسلمان در دانشگاه انجام میشود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب همچنین گفت: امروز پس از ۳۷ سال از انقلاب دانشجویان میدانند که یک انقلاب اصیل دارند. شعارهای اصیل و اتحاد مردم دلیل بر پیروزی انقلاب بود. انقلاب ما یک رهبر به نام امام خمینی(ره) داشت که جمعیت بدرقهکنندهاش از جمعیت استقبال کنندهاش بیشتر بود؛ این موضوع نشاندهنده عملکرد درست او بود. انجمنهای اسلامی میدانند که در این نظام هستند و شاید با جزئیاتی مشکل داشته باشند، اما با کلیات آن هیچ مشکلی ندارند.
وی خاطرنشان کرد: نباید با کوچکترین تردیدی، دستگیرههای خود را رها کنیم باید به داشتهها و باورهای خودمان اعتماد کنیم. انقلاب اصیلمان را با تردیدها نباید رها کنیم. در شرایطی که هنوز احزابمان در تنگنا هستند، دانشجویان باید فعالیت خود را ادامه دهند. آینده سیاسی برای دانشجویان مسلمان مشخص است دانشجویان میتوانند خلاءهای سیاسی را پر کنند. فضای دانشگاهی ما به حضور پرشور دانشجویان نیاز دارند.
انتهای پیام/