دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 اسفند 1394 - 10:09
رئیس پلیس راهور مطرح کرد؛

متمرکز نبودن مدیریت سوانح ترافیکی از نظر ساختار و سازمان

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه بحث مدیریت سوانح ترافیکی از نظر ساختمان و ساختار متمرکز نیست، از سخنگوی دولت و وزیر بهداشت درخواست کرد که در برنامه پنج ساله ششم در این زمینه اقداماتی انجام دهند.
کد خبر : 71169

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار تقی مهری رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در یازدهمین همایش سراسری رؤسا و مدیران پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا که با حضور محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت و هاشمی وزیر بهداشت در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی در حال برگزاری است، اظهار کرد:‌ در این همایش رؤسای راهنمایی استان‌ها، فرماندهان قرارگاه‌های پلیس راه، فرماندهان پاسگاه‌های پلیس راه، رؤسای راهور شهرستان‌های سراسر کشور و معاونین و رؤسای ستادی حضور دارند.


رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا به اهداف عمده این همایش پرداخت و تصریح کرد: ارزیابی عملکرد استان‌ها در سراسر کشور از میزان تصادفات، تعداد کشته‌‌ها در سطح استان و شهرستان‌ها و محورهای مواصلاتی کشور و همچنین توضیح و توجیه برنامه‌های نوروز 95 از جمله اهداف پلیس راهور از برپایی این همایش است.


وی اعلام کرد: ‌25 اسفند رزمایش سراسری طرح نوروزی پلیس راهور با هماهنگی تمام دستگاه‌های امدادی و خدماتی در سراسر کشور آغاز خواهد شد.


عالی‌ترین مقام راهنمایی و رانندگی کشور به آمار 10 ماهه تصادفات در سال 94 اشاره و بیان کرد:‌ در این بازه زمانی بیش از 14 هزار نفر جان خود را در تصادفات از دست دادند که 73 درصد این آمار در سطح جاده‌ها و مابقی در درون شهرها کشته‌ شده‌اند.


وی افزود: از این تعداد 22 درصد عابران پیاده، 23 درصد موتورسیکلت‌سواران و ترک‌نشینان آن و مابقی سرنشینان وسایل نقلیه بوده‌اند.


مهری به مقایسه آمار امسال با سال گذشته پرداخت و گفت:‌ امسال در تعداد کشته شده‌ها 3.1 درصد کاهش داشته‌ایم یعنی بیش از 447 نفر نسبت به مدت مشابه طی 10 ماهه کمتر کشته شده‌اند.


رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا تصریح کرد: از این تعداد 51 درصد در صحنه تصادف کشته شده و 49 درصد نیز در مراحل پیش‌بیمارستانی و بیمارستانی کشته شده‌اند، همچنین بیش از 260 هزار نفر در سوانح رانندگی مجروح شده‌اند.


وی ادامه داد: بررسی آمار فوتی نشان می‌دهد که 40 درصد کشته‌شدگان راننده بودند، قریب به 6 هزار تصادف فوتی در این 10 ماهه رخ داده که 50 درصد رانندگان در این تصادفات مقصر بوده‌اند. یعنی حدود کمتر از 3 هزار نفر در تصادفات راننده مقصر بوده‌اند.


سردار مهری با بیان این مطلب که امسال 1.5 میلیون گواهینامه جدید صادر شده و یک میلیون و 250 هزار خودرو شماره‌گذاری شده پیش‌بینی کرد که در نوروز 95 حجم ترددها افزایش یابد.


وی به بحث ایمن‌سازی جاده‌ها در سطح کشور پرداخت و اضافه کرد: 5 هزار نقطه حادثه‌خیز در کشور داریم که 3200 نقطه در گروه جاده است که با هماهنگی پلیس و راهداری برای آشکارسازی آنها اقداماتی صورت گرفته است. بحث مدیریت سوانح ترافیکی از نظر ساختار و سازمان متمرکز نیست.


وی از نوبخت و هاشمی، سخنگوی دولت و وزیر بهداشت درخواست کرد در این زمینه اقدامات ویژه انجام دهند و به خصوص برای برنامه 5 ساله ششم در این زمینه تدبیری بیندیشند چرا که کشته شدن 49 درصد افراد بعد از تصادف در صحنه عدد بزرگی است.


سردار مهری به بحث خودروهای فرسوده اشاره و خاطرنشان کرد: تا پایان سال 95، یک میلیون و 250 هزار خودروی فرسوده داریم که باید تسهیلاتی ایجاد شود که بتوان این تعداد خودروها را از رده خارج کرد چرا که خیلی از آنها در سیستم حمل و نقل عمومی و با از رده‌خارج کردن این خودروها می‌توانیم هم از نظر زیست‌محیطی قدمی برداریم و هم از سوانح و حوادث پیشگیری کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب