لزوم پیوند میان دانشگاه با مسائل جامعه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در ارومیه، فرزاد جهانبین در بیست و یکمین جلسه هیئتامنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با تسلیت فرارسیدن ایام محرم گفت: بر اساس سند تحول و تعالی در دانشگاه آزاد اسلامی، ۵ چرخش تحولی مورد تأکید است.
وی افزود: چرخش اول، چرخش از آموزشهای حافظه محور، به آموزشهای عمیق، کاربردی و بسترساز اشتغال است که بر اساس آمایش منطقهای در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی پیگیری میشود.
جهانبین با ابراز تأسف از اینکه امروزه حجم بسیار زیادی از بیکاران را فارغالتحصیلان دانشگاهی تشکیل میدهند عنوان کرد: اقبال اجتماعی به علم ناشی از کاربست علم توسط عالمان در جامعه هست و باید در دانشگاه در کنار تخصص، مهارت هم مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه توسعه رشتههای دانشگاهی باید متناسب با زیستبوم دانشگاهی باشد خاطرنشان کرد: تأسیس دانشکدههای مهارت و کارآفرینی و طرح پویش اشتغال بر اساس همین مبنا و در راستای تربیت نیروهای کارآمد است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: چرخش تحولآفرین دوم چرخش از عرضه محوری و مقاله گرایی به سمت مسئله گرایی و حل مسائل کشور و منطقه است که در این قسمت به دنبال ارائه راهحل برای مسئلههای موجود در جامعه خواهیم بود.
وی تصریح کرد: ضروری است پایاننامهها و رسالهها با مسائل جامعه پیوند داشته باشند.
جهانبین با بیان اینکه چرخش سوم، از اقتصاد شهریه محور به اقتصاد مولد است ابراز کرد: حرکت به سمت پایداری اقتصادی لازمه تداوم حیات دانشگاه آزاد اسلامی است، به طوری که دیگر نباید اقتصاد دانشگاه متکی به شهریهها باشد و در این چرخش به سمت اقتصاد پایدار مبتنی بر نوآفرینی و دانشبنیانی حرکت خواهیم کرد.
وی عنوان کرد: چرخش از رشد کمی واحدها به واحدهای مأموریت محور چهارمین رویکرد تحولی دانشگاه آزاد اسلامی است به طوری که واحد دانشگاهی در خدمت مسائل مردم و حل مشکلات جامعه قرار بگیرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه هیچیک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تعطیل نمیشود تصریح کرد: این دانشگاه بدون هیچ وابستگی به دولت، امید مردم بوده و علیرغم مشکلات اقتصادی، اجازه تعطیلی هیچ واحد دانشگاهی را نمیدهیم.
وی با بیان اینکه متأسفانه بین تعلیم و تربیت در دانشگاه فاصله افتاده خاطرنشان کرد: پنجمین رویکرد تحولی دانشگاه آزاد اسلامی چرخش فرهنگی است؛ تربیت در دل تعلیم اتفاق میافتد.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/