دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل شتابدهنده آمینا در گفت‌وگو با آنا:

رویکرد خبرگزاری آنا در توجه به مباحث فناوری و دانش‌بنیان تحولی بزرگ است/ لزوم توجه مسئولان به فرآیند تسهیل‌گری

مدیرعامل شتابدهنده آمینا گفت: چیزی که مسئولان امر باید به آن به عنوان یک نسخه ضروری توجه کنند، فرآیند تسهیل‌گری است، هرچه‌قدر فاصله بین دانشجوی صاحب فکر و ایده را با فرایند شتاب‌دهی کوتاه و هموار کنیم، به افق‌های روشن‌تری دست خواهیم یافت.
کد خبر : 670233
4444

دکتر وحید قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، در خصوص برگزاری نمایشگاه عصر امید توسط دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در سال‌های اخیر روند رو به جلویی در اکوسیستم فناوری کشوری حاصل شده که نمایشگاه یا بهتر بگویم رویداد عصر امید، قسمتی از این روند است. یکی از ضرورت‌های قابل توجه برگزاری این دست رویدادها و استمرار آن در اکوسیستم فناوری است.




بیشتر بخوانید:


سه مولفه توانمندساز برای استارت‌آپ‌ها




وی افزود: به نظرم همین که دانشگاه آزاد اسلامی با همه کم و کاستی‌های موجود این حوزه، برای برگزاری این رویداد همت کرده، خود قابل تقدیر است. گاهی اوقات فکر می‌کنیم که باید یک کار، کامل شود و شاخ و برگ مفصلی پیدا کند و تازه بعد از آن شروع کنیم؛ اما دنیای جدید به ما می‌گوید ابتدا باید شروع کنی، حتی اگر نقص وجود دارد و بهترین کار این است که نواقص در حین اجرا درست و کامل شود.


آنا می‌تواند ادامه‌دهنده خط جدید فکری مبتنی بر تکنولوژی و فناوری در دانشگاه آزاد شود


مدیرعامل شتابدهنده آمینا متذکر شد: به شخصه گمان نمی‌کردم که این ظرفیت عظیم در دانشگاه آزاد وجود داشته باشد و بر این باورم که اگر بهای خوبی به خود همین ظرفیتی که در رویداد حضور دارند داده شود، می‌تواند ادامه‌دهنده خط جدید فکری مبتنی بر تکنولوژی و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی شود.


قاسمی تشریح کرد: دانشگاه آزاد در بسیاری از زمینه‌ها موفق بوده و توانسته کارهای حرفه‌ای را انجام دهد و نقاط ضعفی را که بعضاً در بسیاری از دانشگاه‌ها وجود دارد را شناسایی و حل کند و با بهره‌مندی از ظرفیت عظیمی که در اختیار دارد بتواند در بین کشورهای اسلامی و منطقه به عنوان یک پیش رو مطرح شود.


وی اضافه کرد: آن چیزی که فکر می‌کنم مسئولان امر باید به آن به عنوان یک نسخه ضروری توجه کنند، فرآیند تسهیل‌گری است، ما نباید در حوزه هایتِک و نوآوری در دام بوروکراسی و سلسله مراتب دست و پا گیر سابق بیفتیم، هرچه‌قدر فاصله بین دانشجوی صاحب فکر و ایده را با فرایند شتاب‌دهی و اجرایی کردن ایده کوتاه و هموار کنیم، به افق‌های روشن‌تری دست خواهیم یافت.


مدیرعامل شتابدهنده دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام تأکید کرد: پیشنهادم این است که توجه به اکوسیستم فناوری و نوآوری محدود به امسال که توسط رهبر انقلاب سال دانش‌بنیان نام‌گذاری شده، نباشد، بلکه امسال باید نگاه نوآوری و حمایت از دانش‌بنیان‌ها در فکر مدیران ما نهادینه شود و از اکنون برای سال بعد و سال‌های آتی برنامه‌ریزی مشخصی داشته باشند و با این دید که فردا نسل آینده از ما بابت سهم‌مان در تولید دانش و علم مطالبه می‌کند.


قاسمی توضیح داد: زمانی که به غرفه‌ها و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه نگاه می‌کردم، در چشم جوان‌های شرکت کننده برق خاصی را احساس کردم، امید در چشم‌هایشان موج می‌زد، این نگاه‌ها برای من و همه فعالان این عرصه خریدنی است و یادآور مسئولیت خطیر و تاریخی است که بر دوش ما قرار گرفته است.


رویکرد خبرگزاری آنا در توجه به مباحث فناوری و دانش‌بنیان ناشی از بلوغ فکری و تحول بزرگ است


وی ادامه داد: یکی از چیزی که برای من در این نمایشگاه جذاب بود، حضور خبرگزاری آنا با رویکرد جدید آن بود، اینکه یک خبرگزاری رسمی حوزه کار خود را به سمت مباحث فناوری و نوآوری و دانش‌بنیان برده است، جای تجلیل دارد. این حوزه، رسانه کم دارد و اگر یک خبرگزاری مانند آنا این تغییر نگرش را داشته باشد که به جای حضور در عرصه سیاسی که الی ماشاءالله در کشور وجود دارد، در جبهه‌ای کار کند که نیاز کشور است، این خود ناشی از یک بلوغ فکری و تحول بزرگ است.


مدیرعامل شتابدهنده آمینا خاطرنشان کرد: تغییر در رویکرد آنا و پیدایش پایگاه‌های خبری در حوزه فناوری، نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان مانند داتکام نیوز خودش نویدبخش تحولی بزرگ در این اکوسیستم است و ما می‌توانیم به‌زودی شاهد داشتن تریبون‌های مختلف در این صنعت باشیم و اهالی این اکوسیستم بتوانند بی‌واسطه حرفهایشان را بزند و مسئولان ببینند و چاره کنند.


انتهای پیام/4103/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب