دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
استاد دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

بومی‌سازی تجهیزات نفت و گاز تا پزشکی با مهندسی نور/ اقبال دانشجویان به ادامه تحصیل در پژوهشکده لیزر و پلاسما

زیبایی با اشاره به اینکه یکی از شاخه‌های علوم در سال‌های اخیر، علم فوتونیک یا مهندسی نور است، گفت: فوتونیک بیشترین فعالیت را در رابطه با بومی و صنعتی سازی تجهیزات نفت و گاز و البته پزشکی دارد.
کد خبر : ۶۶۹۹۷۶
محمد اسماعیل زیبایی

محمد اسماعیل زیبایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در تشریح فعالیت‌های پژوهشکده لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید بهشتی، خاطرنشان کرد: این فعالیت‌ها عموماً بر فوتونیک تمرکز دارد و در حال حاضر نیز قطب فوتونیک کشور است. فونوتیک یکی از شاخه‌های علوم در سال‌های اخیر، علم فوتونیک یا مهندسی نور است. فوتونیک علم و فنّاوری‌ای است که در آن به تولید و استفاده از نور و دیگر انرژی‌های تابشی پرداخته می‌شود. فوتونیک در صنایع مختلف مانند نفت و گاز و البته پزشکی بیشترین کاربرد و تمرکز را دارد.


وی افزود: بیشترین فعالیت در این بخش در رابطه با صنعتی سازی تجهیزاتی است که در این عرصه استفاده می‌شود و در این مدت نیز دانشجویان زیادی از این مجموعه پژوهشکده فارغ‌التحصیل شده‌اند که بخش بسیاری از آن‌ها در صنایع مشغول به کار هستند.




بیشتر بخوانید:


تجهیزات دانش‌بنیان به نیاز صنایع نفت و گاز پاسخ داد




این استاد دانشگاه هدف اصلی تشکیل این پژوهشکده را در کمک به صنعت عنوان کرد و گفت: در سال جاری نیز با عطف به منویات مقام معظم رهبری، تمام تلاش مجموعه در بحث حرکت در مرز دانش و بومی‌سازی و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان که به صنایع کشور خدمت‌رسانی کند، انجام دهد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

وی در رابطه با استقبال صنعت از دانشگاه آن را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: معاونت علمی و فناوری نیز پشتوانه خوبی برای حمایت از دانش‌بنیان‌ها بودند و این امر باعث شتاب گرفتن تولیدات صنعتی در حوزه‌های لیزر شده است.


زیبایی در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه ما میان‌رشته‌ای از رشته‌های مختلف است من‌جمله برق و فیزیک است بیولوژی و کامپیوتر است و با توجه به رشد رشته‌های میان‌رشته‌ای در حال حاضر متقاضیان بسیاری برای فعالیت و همکاری پژوهشی در مجموعه ما با توجه به اختصاص بودجه تحقیقاتی سالانه تربیت نسل متخصص در کشور را داشته باشیم.


انتهای پیام/۴۱۶۷

ارسال نظر