اعلام نحوه گزینش علمی مجازین آزمون ارشد علوم پزشکی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گزینش دانشجو در هر یک از رشتهها یا مجموعههای امتحانی آزمون کارشناسی ارشد، از بین داوطلبان همان رشته امتحانی یا مجموعه امتحانی بر اساس نمره کل تراز به درصد مندرج در کارنامه، سهمیه و اولویت انتخاب رشته محل که توسط خود داوطلب تعیین شده، انجام خواهد شد. لذا داوطلب موظف است بر اساس نمره کل تراز اکتسابی، ظرفیت موجود در هر رشته پذیرنده دانشجو و ضوابط دفترچه راهنمای ثبتنام آزمون (از جمله شرایط مندرج در جدول شماره ۱ دفترچه مذکور) و علاقه شخصی نسبت به انتخاب رشته محل تحصیل خود اقدام کند.
براساس ضوابط مندرج در شرایط اختصاصی دفترچه راهنمای ثبتنام و اطلاعیههای بعدی، برای حفظ کیفیت پذیرش در همه رشتهها، همه افرادی که دارای حداقل ۳۰ درصد از نمره کل آزمون (کتبی) باشند، مجاز به انتخاب رشته محلب وده و میتوانند این مرحله را انجام دهند. اگر داوطلب در یک درس طبق کلید نهایی تعدادی از سؤالات غلط باشد، این سؤالات حذف شده و به نسبتی که داوطلب از سایر سوالات آن درس نمره گرفته باشد نمره سوالات حذف شده به وی داده خواهد شد.
دفترچه راهنمای ثبتنام معدل مقطع کارشناسی، به میزان ۲۰ درصد در نمره کل تراز موثر است. با توجه به اختلاف سطح معدل فارغالتحصیلان دانشگاههای مختلف سراسر کشور، ابتدا نمره معدل داوطلبان با استفاده از روش علمی تراز میشود. در صورتی که معدل تراز شده داوطلب از معدل واقعی داوطلب کمتر باشد، همان معدل واقعی مبنای عمل قرار میگیرد و در نهایت نمره کل تراز هر داوطلب برابر است با مجموع معدل تراز شده (حداکثر ۲۰) و نمره علمی تراز شده داوطلب (حداکثر ۸۰) محاسبه میشود.
در هر مجموعه امتحانی (دارای چند رشته) به تعداد رشتههای آن مجموعه داوطلب دارای نمره کل خواهد بود و داوطلب شرکت کننده در دو گروه متفاوت از ۴ چهار گروه آزمونی، فقط یک کارنامه حاوی نتایج هر دو گروه آزمونی رادریافت خواهد کرد. به عنوان نمونه مجموعه پرستاری دارای ۱۱ رشته با ضرایب دروس متفاوت است، لذا کارنامه حاوی ۱۱ نمره کل و ۱۱ رتبه کل در این مجموعه است به عبارتی برای هر یک از رشتههای آن یک نمره کل و یک رتبه کل وجود دارد. رتبه در هر رشته براساس نمره اکتسابی آن رشته محاسبه میشود.
گزینش دانشجو در هر یک از رشتههای مجموعههای امتحانی آزمون کارشناسی ارشد، از بین داوطلبان همان رشته امتحانی یا مجموعه امتحانی بر اساس نمره کل تراز به درصد مندرج در کارنامه، سهمیه و اولویت انتخاب رشته محل که توسط خود داوطلب تعیین شده، انجام خواهد شد. لذا داوطلب موظف است بر اساس نمره کل تراز اکتسابی، ظرفیت موجود در هر رشته پذیرنده دانشجو و ضوابط دفترچه راهنمای ثبتنام آزمون و علاقه شخصی نسبت به انتخاب رشته محل تحصیل خود اقدام کند.
به گزارش آنا، نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد رشتههای علوم پزشکی سال ۱۴۰۱ روز جمعه، ۱۷ تیر بر روی سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی قرار گرفت و زمان انتخاب رشته محل از ساعت ۹ صبح دوشنبه ۲۰ تیرماه آغاز شد و تا ساعت ۱۸ روز چهارشنبه ۲۲ تیرماه خواهد بود. با توجه به انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته داوطلبان، همزمان با انتخاب رشته محل، ویرایش انتخاب محل تحصیل نیز امکانپذیر است.
حدود ۴۲ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد پزشکی مجاز به انتخاب رشته شدند که اسامی نهایی به همراه کارنامه علمی پذیرفتهشدگان آزمون کارشناسی ارشد رشتههای علوم پزشکی سال ۱۴۰۱ در تاریخ ۱۹ مرداد منتشر خواهد شد.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/