جلوگیری از تفرقهافکنی با بسترهای تقریب/ آذربایجان؛ مهد وحدت شیعه و سنی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ارومیه، محمد نخی در حاشیه بازدید علمی و پژوهشی مسئولان دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی از شهرستانهای اهل سنت آذربایجانغربی گفت: آذربایجان غربی با وجود مواجهه با فراز و نشیبهای تاریخی گوناگون همواره نماد و زبان گویای تعامل فرهنگی و زندگی مسالمتآمیز ادیان مختلف در کشور بوده است.
وی با بیان اینکه اختلاف بر پایه تعقل همواره در تمامی امور مفید بوده و موجب رشد و تعالی میشود به نقش اساسی دانشگاه در تقریب مذاهب اشاره کرد و افزود: استادان دانشگاه باید در کنار تدریس و در راستای رسالت اجتماعی خود بهخصوص در مناطقی که از حضور مذاهب مختلف بهره میبرند با علم و آگاهی در رفع موانع تقریب بکوشند.
رئیس اداره آموزش مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اضافه کرد: آذربایجانغربی که به استان رنگین کمان اقوام و مذاهب مشهور است با برخورداری از یک جامعه فرهیخته و متحد، همواره زمینهساز تحقق وحدت عملی بین شیعه و سنی بوده و توانسته بهعنوان الگو و نمونه بارز در کشور مطرح شود.
نخی با بیان اینکه دورهها و کارگاههای مختلفی به همت دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی در سالهای اخیر برگزار شده است، ادامه داد: در دورههای اخیر سراغ معلمان، استادان و تودههای مردم رفتیم و در دورههای آموزشی دنبال آموزش بسترهای تحقق تقریب و وحدت بودیم که موجب تفرقهافکنی میشد.
وی با تأکید بر اینکه تقریب مذاهب باید به صورت عملی و جدیت دنبال شود، خاطرنشان کرد: تقریب مذاهب صرفاً با ارائه مطالب تئوری محقق نمیشود و ضروری است مسئولان دفاتر تقریب دانشگاه با حضور در استانهای مختلف و آشنا شدن با مذاهب و فرهنگ آن استان در ایفای وظایف خود بیش از پیش گام بردارند.
رئیس اداره آموزش مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی عنوان کرد: در این راستا مسئولان دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه گزارش و برنامههای آینده به شهرستانهای بوکان و مهاباد سفر و از نزدیک در جریان فرهنگ و تفکرات مردمان این شهر قرار گرفتند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/