حمایت از پایاننامههای دانشجویی با موضوع فرش
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از قم؛ فرحناز دافع با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با ابراز خرسندی از پایش ۸۰۰ عنوان موضوع پایاننامه با محور و موضوع فرش توسط دبیرخانه پایش فرش این دانشگاه اظهار کرد: مرکز ملی فرش ایران نیز از رسالهها و پایاننامههای دانشحجویی با موضوع فرش حمایت میکند.
وی با اشاره به اینکه زنجیره تأمین مالی فرش نیز در کنار زنجیره ارزش این کالا بسیار حائز اهمیت است، افزود: از چالشهای اصلی زنجیره ارزش این صنعت زنجیره تأمین مالی است. مشکل اساسی حوزه فرش دستباف، فرشهای مرجوعی، عبور موقت و نداشتن شناسنامه فرش است.
دافع با بیان اینکه دوره آموزشی مدیریت کسب وکار در استان اصفهان برگزار میشود، افزود: دانشگاهها قطعاً به صورت علمی میتوانند در حوزه آموزش به مرکز علمی فرش ایران کمک کنند.
بیشتر بخوانید:
دانشگاه آزاد قم صنعت فرش را علمی دنبال میکند
رئیس مرکز ملی فرش ایران با اشاره به ظرفیتهای ایجادشده در دانشگاه آزاد اسلامی قم در حوزه فرش بیان کرد: پروژههای فرش استان قم میتواند با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی در این استان انجام شود.
وی بخش خصوصی را در مدل ارتقای حوزه فرش پیشرو ارزیابی کرد و از آمادگی لازم برای انجام برنامههای مشترک میان دانشگاه آزاد اسلامی قم و اتحادیه و تشکلهای فرش ایران خبر داد و با بیان اینکه در کنار دانشگاه آزاد اسلامی قم هستیم و به این مجموعه نیاز داریم، افزود: برای اجرای المپیادهای دانشآموزی از دانشگاه آزاد اسلامی کمک میگیریم.
دافع بر تشکیل کمیته مشترک میان مرکز علمی فرش ایران و دانشگاه آزاد اسلامی قم تأکید کرد و گفت: طرحهای دانشگاه آزاد اسلامی قم در حوزه فرش در کمیسیون آموزش و پژوهش مرکز ملی فرش ایران مورد بررسی قرار میگیرد.
لزوم اعتباربخشی مجلس شورای اسلامی به مدارس مهارتی فرش
رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه با سرای نوآوری فرش دانشگاه آزاد قم موافق هستم، عنوان کرد که در حوزه مکانیک فرش، مدیریت بازار و کسب و کار میتوانیم از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی قم استفاده کنیم.
وی از اجرای برنامههای علمی فرش با کمک دانشگاه آزاد اسلامی قم تأکید کرد و افزود: مجلس شورای اسلامی نیز باید مصوبهای برای ارائه مجوز به دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر اعتباربخشی دورههای آموزشی مهارت فرش در مدارس عالی مهارتی دانشگاه آزاداسلامی مانند مراکز فنی و حرفهای برای ورود به عرصه بازار و کسب و کار تصویب کند.
به گزارش آنا، در این جلسه که به میزبانی حجتالاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شد؛ محمد دخیلی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی واحد قم، غلامرضا نجفی معاون پژوهشی و فناوری، محمد مقدمیراد رئیس دبیرخانه پایش فرش دانشگاه آزاد اسلامی قم و هادی پورجهان کارشناسی ارشد فرش استان هر یک در سخنانی با ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در حوزه فرش مطالب خود را ارائه کردند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/