کمک کارشناسی به کشاورزان با برنامه کاربردی «هکتار»/ کشاورزان مشکلات خود را با کارشناسان به اشتراک بگذارند
سعید صفویزاده با حضور در غرفه خبرگزاری آنا در نمایشگاه رویداد «عصر امید» دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران در گفتوگو با خبرنگار این خبرگزاری گفت: در بخش کشاورزی جای خالی یک اپلیکیشن (برنامه کاربردی) خیلی احساس میشد؛ بنابراین با توجه به اینکه این ایده را از قبل در ذهنمان داشتیم، اپلیکیشن «هکتار» را ایجاد کردیم که در آن دو موضوع دنبال شد و توانستیم آنها را به نتیجه برسانیم.
وی ادامه داد: برای دسترسی به کارشناس کشاورزی وقت زیادی از کشاورز گرفته میشد و ممکن بود با توجه به نیاز یک هفته بعد این کارشناس به او معرفی شود (موضوع نخست). از سوی دیگر فارغالتحصیل رشته کشاورزی هستم و دغدغه خاصی به فارغالتحصیلان کشاورزی داشتم و به ذهنم خطور کرد که از طریق اپلیکیشن اشتغالزایی برای همرشتههای خود داشته باشم.(موضوع دوم).
مدیرعامل شرکت سپیدخوشه نقش جهان دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان درباره نحوه کارکرد اپلیکیشن هکتار گفت: دستهبندیهای زراعت، باغبانی، محصولاتباغی، دام و طیور، آبزیان، گلها و گیاهان آپارتمانی در این اپلیکیشن برای کشاورز تعریف شده است، کشاورز با حضور در این برنامه دستهبندی خودش را انتخاب میکند، پنج عکس از عیب و ایراد محصولش میگیرد و در اپلیکیشن بارگذاری میکند و دو دقیقه راجع به آن مشکل توضیح میدهد و دکمه درخواست کارشناس را میزند. تا اینجای کار که مربوط به کشاورز است.
بیشتر بخوانید:
تولید قطعه پیشساخته مقاوم بتن در برابر خوردگی
ساخت عروسک با ضایعات پارچه و چرم
تولیدکنندهای که با یک دست چند هندوانه برمیدارد!/ از اشتغالزایی تا تولید محصولات ساختمانی
صفویزاده ادامه داد: از نظاممهندسیهای کل کشور تقاضا داریم که تمهیداتی بیندیشند تا تعداد ۲۸۰ هزار فارغالتحصیل کشاورزی عضو نظام مهندسی در اپلیکیشن هکتار ثبت نام کنند و مدارکشان را برابر اصل برای ما بفرستند، مدارکشان را در اپلیکیشن بارگذاری کنند، راستیآزمایی کنیم و اجازه دسترسی به برنامه را به آنها بدهیم، وقتی کشاورز درخواست کارشناس را میزند، خود اپلیکیشن به طور اتوماتیک پنج کارشناس در آن حیطهای که کشاورز تعریف کرده به او معرفی میکند، از این پنج کارشناس برای کارشناسانمان دو گزینه «حضوری» و «غیرحضوری» تعریف کردهایم.
وی اضافه کرد: اگر کارشناسی به صورت حضوری بخواهد برود و مشکل کشاورز را حل کند، آن کارشناس را در حیطه ۴۰ کیلومتری کشاورز به او معرفی میکنیم که در عرض ۲۴ ساعت خودش را به کشاورز برساند و مشکل او را حل کند؛ اما اگر موضوع غیرحضوری باشد، کارشناس میتواند از هرجای ایران باشد، مشکل کشاورز را حل کند.
مدیرعامل شرکت سپیدخوشه نقش جهان بیان کرد: یکسری امتیازها را هم برای کارشناسان در نظر گرفتهایم که هرچه امتیاز بیشتری بگیرند، زودتر بین پنج کارشناسی که به کشاورز معرفی میشوند، اپلیکیشن آنان را معرفی میکند، مراجعات بیشتر به کارشناسان نیز عضو نظام مهندسی بودن، مدرک تحصیلی، میزان کار عملی و نمرهای که در آخر کارشناسی، کشاورز به کارشناس میدهد را شامل میشود.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/