مصورسازی خطوط لوله و شبکه آب و فاضلاب/ طرحی که هزینههای گزاف شناسایی را حذف میکند
علی حسینی دکتری مهندسی معماری کامپیوتر و همکار طرح اپلیکیشن مصورسازی خطوط لوله در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا بیان کرد: یکی از محصولات ارائه شده برای رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید»، اپلیکیشن مصورسازی خطوط لوله و شبکه آب و فاضلاب استان فارس است و قبل از اینکه در این طرح به محصول نهایی برسیم در قالب یک طرح پژوهشی مطرح شده بود.
وی با بیان اینکه مجریان طرح سیدامیر شمسنیا و محمدامین شایگان هستند، تشریح کرد: اپلیکیشن مصورسازی خطوط لوله و شبکه آب و فاضلاب از آنجا به وجود آمد که خطوط لوله و شبکه در مراکز شهری و روستایی قابل رؤیت نیست و مدفون در زیرزمین است و بر این اساس باید هزینه گزافی صرف شود تا این خطوط شبکه را پیدا کنیم و بر اساس آنها بتوانم تعمیرات و مسائل دیگر را انجام بدهیم.
بیشتر بخوانید:
جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت با عایقهای نانویی
رونق اقتصاد بخش کشاورزی با فناوری «کودهای آلی»
از طراحی و تولید داروی ضد ویروس تا ساخت کیت تشخیص سرطان
ساخت دستگاهی که از سرمازدگی باغات سیب و هستهداران جلوگیری میکند
دکتری مهندسی معماری کامپیوتر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز افزود: در این طرح پژوهشی که با آب و فاضلاب استان فارس داشتیم، فناوری واقعیت افزوده را برای مصورسازی خطوط لوله و شبکه پیشنهاد دادیم. این فناوری باعث تلفیق محتوای محیط مجازی با محیط حقیقی میشود و در نتیجه باعث ایجاد درک بصری بهتری برای کاربر میشود.
حسینی با بیان اینکه اکنون کاربران این اپلیکیشن مسئولان و کارکنان آب و فاضلاب شهرستان شیراز هستند، اضافه کرد: وقتی این طرح انجام شد و به نتایج بسیار بسیار مثبت و دقیقی رسیدیم بر اساس موقعیت مکانی خطوط لوله و شبکه، توانستیم مصورسازی دقیقی را برای کاربران بر اساس یک اپلیکیشن کاملاً بومی ایجاد کنیم.
این محقق و پژوهشگر از مزیتهای این طرح را تحلیل دقیق و فنیتر و در نتیجه کاهش هزینههای تعمیرات ذکر کرد و یادآور شد: کاهش زمان، هزینه آموزش و افزایش اثربخشی و در نتیجه بهرهوری بیشتر و کاهش هزینههای گسترش و حذف هزینههای گزاف برای شناسایی خطوط لوله و شبکه از دیگر مزیتهای طرح مصورسازی خطوط لوله و شبکه آب و فاضلاب است.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/