تولید محصولات شیمیایی از پسماندهای بیولوژیک
احسان احسانی منتخب و شرکتکننده در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در تشریح ایده و طرح خود اظهار کرد که زبالههای بیولوژیک مواد زیستی تولیدشده در بدن موجود زنده و فعالیتهای تحقیقاتی، تشخیصی، درمانی و یا آموزشی- که در حین دستکاری یا پاکسازی ایجاد میشوند- معمولاً بدون توجه به ظرفیت آنها به دلیل آلودهکردن انسانها، گیاهان یا حیوانات دور ریخته میشوند.
وی که در فضای آزمایشگاهی مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به عنوان هسته فناور مشغول فعالیت شده است، ادامه داد: این دست از زبالهها (زبالههای بیولوژیک) بنا به ماهیت آنها دارای ترکیبات و اجزای بسیار مهمی هستند که اگر به درستی شناسایی، جداسازی و فرآوری شوند، ظرفیت بالایی برای تولید محصولات شیمایی با کاربردهای فراوان بهویژه درمانی و صنعتی دارند.
بیشتر بخوانید:
«باتری لیتیوم سولفور» جایگزینی برای باتریهای یونی
تولید چای ماسالا با طعمهای مختلف و قابلیت صادرات
تولید «کربن فعال» از پوست گردو و ضایعات کشاورزی
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در توضیح خدمات قابل ارائه ایده فناورانه تولید محصولات شیمیایی از پسماندهای بیولوژیک تشریح کرد: شناسایی همه مراکزی که فعالیت آنها به هر دلیلی منجر به ایجاد زباله زیستی میشود، شناسایی، سازماندهی و آموزش مراکزی که دفع زبالههای زیستی آنها به صورت استاندارد انجام نمیشوند و منجر به آلودگی خطرناک برای سلامت انسان، حیوانات و گیاهان میشوند و استفاده از زبالههای بیولوژیک برای فرآوری و تولید محصولات شیمیایی که در زمینههای مختلف درمانی، تحقیقاتی و صنعتی کاربرد دارند از خدمات قابل ارائه این ایده هستند.
احسانی ادامه داد: تا چندی پیش، دندان شیری، پوست ختنهگاه و یا بند ناف به عنوان زباله بیولوژیک دور انداخته میشد؛ اما امروزه مشخص شده که این اجزا حاوی مقادیر زیادی فرآوردههای بیولوژیکی ازجمله سلولهای بنیادی و فرآوردههای پلاسمایی ازجمله سرم، آلبومین و لیز پلاکتی و ... هستند.
منتخب رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری این رویداد ابراز خرسندی کرد و به آنا گفت: برپایی این رویداد و پیشگامی دانشگاه آزاد باعث شناسایی استعدادها، پرورش خلاقیت و نوآوری در دانشجویان و دانشگاهیان و آمادهسازی بستر لازم برای سازندگان و نوآوران عرصه تولید و تولید محصولات فناور میشود و «عصر امید» اتفاق بزرگی بود که خلأهای قبلی در عرصه علم و فناوری را پرمیکند.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/