دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 خرداد 1401 - 12:35
آنچه در رویداد «عصر امید» خواهید دید/۷۲؛

تولید چای ماسالا با طعم‌های مختلف و قابلیت صادرات

یک کارآفرین گفت: با تولید چای ماسالا در شرکت دانش‌بنیان ظرفیت تولید با پایه طعم‌های مختلف و صادرات آن یکجا فراهم شده و کشور از واردات این محصول بی‌نیاز است.
کد خبر : 660956
جیناک

طهماسب جیناک منتخب حضور در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با بیان اینکه حدود یک سال و سه ماه است وارد فعالیت‌های دانش‌بنیان شده‌ام، اظهار کرد: زمینه فعالیت شرکت دانش‌بنیان در حوزه چای است که دو مأموریت دارد، برگزاری ورکشاپ‌های آموزشی برای توانمندسازی نیروهای متخصص و نیمه‌متخصص (دوره‌های مهارت‌آموزی) و به عبارتی کسانی که می‌خواهند در هتل‌های چهار و یا پنج ستاره به عنوان نیروی خدمات مشغول به کار شوند را آموزش می‌دهیم.




بیشتر بخوانید:


تولید «کربن فعال» از پوست گردو و ضایعات کشاورزی


ارائه ایده «فرآوری ضایعات پسته»


طراحی نخستین دستگاه حفاری تمام‌هیدرولیک تا عمق هزار و ۵۰۰ متر




فارغ‌التحصیل دانشگاه تهران که ورکشاپ(رویداد آموزشی کوتاه‌مدت) را برگزار ‌می‌کند، بیان کرد: فعالیت دوم شرکت تولید محصول است؛ کشاورزان خرد که در استان‌های شمال کشور دورریز چای دارند- دورریز چای به معنای ضایعات نیست- دورریز محصول برداشت‌شده را جمع‌آوری می‌کنیم؛ چراکه شرکت‌های چای که خود چای را فرآوری می‌کنند، نمی‌توانند آن را از کشاورزان خرد تحویل بگیرند و روی زمین می‌ماند و نابود می‌شود.


جیناک توضیح داد: دورریز محصول برداشت‌شده چای را با ادویه و پایدارکننده‌های مخصوص در پایه‌های طعمی مختلف فراوری و بسته‌بندی می‌کنیم و درنهایت به انواع چای ماسالا تبدیل می‌شود که هم مصرف داخلی و هم‌ ظرفیت صادرات دارد. اکنون یک سال و چند ماه است این فعالیت را ابتدا به‌عنوان هسته فناور و بعد واحد فناور آغاز کرده‌ایم و در سرای محصولات ارگانیک دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مستقر و در حال فعالیت هستیم.


تولید چای ماسالا با طعم‌های مختلف و قابلیت صادرات


این فعال عرصه فناوری درباره تولید چای ماسالا تشریح کرد: یکی از اجزای این چای، چای سیاه است؛ اما به آن هل، دارچین، زنجبیل، ادویه‌ و طعم‌دهنده‌های مختلف اضافه می‌شود، فعالیت ما درعین‌حال که کار ساده‌ای است؛ اما روندی پولساز دارد، قبلاً چای ماسالا از هند وارد می‌شد و قیمت بالایی داشت، کشاورز گیلانی هم چایش را دور می‌ریخت، با فعالیتی که در شرکت دانش‌بنیان داریم، چایی ماسالا می‌تواند وارد نشود و کشاورز هم چایش را دور نریزد؛ چراکه چایی دورریز تبدیل به چای ماسالا و صادر می‌شود؛ به عنوان مثال اگر چای ماسالا کیلویی ۲۰۰ هزار تومان بوده ما کیلویی ۷۰ هزار تومان عرضه می‌کنیم، چایی که تنوع و قیمت پایین دارد.


وی ادامه داد: در کنار این فعالیت محصولات دیگری مانند پودر بستنی هم تولید می‌کنیم، به این صورت که پودر بستنی شرکت جیناک را در شیر می‌ریزید و در فریزر می‌گذارید، دو ساعت بعد یک بستنی با کیفیت بستنی‌های معروف موجود؛ اما با قیمت یک‌ششم تا یک‌هفتم دارید.


این کارآفرین در مورد رویداد عصر امید که توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود، اظهار کرد: فردی که ایده‌ دارد مکان، سرمایه و مجوز قانونی می‌خواهد که در صورت تأمین در تولید تسریع ایجاد می‌شود؛ بنابراین باید دانشگاه آزاد اسلامی محیطی فراهم کند تا منتخبان بتوانند موفق به جذب سرمایه و فضای فیزیکی و مجوزهای قانونی شوند.


جیناک فارغ‌التحصیل رشته مدیریت کسب‌وکار MBA از دانشگاه تهران بوده و مقطع کارشناسی خود را در رشته مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی گذرانده و حدود ۱۳ سال سابقه کار در صنعت نوشیدنی دارد و آخرین مدرک تحصیلی ارشد کسب‌وکار را از دانشگاه تهران داشته و سال ۹۷ فارغ‌التحصیل شده است.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب