ایجاد شبکه اجتماعی تخصصی در حوزه بهداشت و درمان
علیرضا متولیان، مدیرعامل شرکت نوآوریهای هوشمند دانش بنیان که در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران فعالیت میکند در حاشیه رویداد عصر امید و در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه محصول ما پلتفرم شبکه متخصصان علوم پزشکی(تریتاپ) است، خاطرنشان کرد: مخاطب اصلی این سرویس همه اشخاصی هستند که به نوعی فعال در حوزه سلامت هستند، اعم از دانشجو یا دانش آموخته رشته علوم پزشکی، پرستاری، داروسازی علوم آزمایشگاهی و حوزه سلامت هستند.
وی افزود: اینها از این بستر برای اینکه سوال و جواب کنند، شبکه سازی کنند یا روی موضوعی کار کنند؛ حتی کاری راه بیندازند نیاز به شبکه سازی و آموزش تخصصهای مختلف دارند، اینجا پلت فرمی است که به مخاطب آموزش میدهد، اما غیر از متخصصان نهادها و سازمانهایی مثل دانشگاههای علوم پزشکی، همه به عنوان عضو هستند و شبکه خودشان را دارند و با مجموعه خودشان ارتباط دارند و کنار این کسب و کارها و بیزنسها؛ شرکتهای داروسازی نیز فعال هستند تمامی فعالان اکوسیستم سلامت، عضو این شبکه محسوب میشود.
متولیان با بیان اینکه تا امروز بیش از ۶۰ هزار نفر از ایران عضو احراز هویت شده اند اعضای این شبکه با کارت نظام پزشکی می توانند وارد شبکه شوند و ما افتخار داریم که بزرگترین رویدادهای حوزه سلامت در این چند سال گذشته میزبانش بودیم از رویدادهایی که در دانشگاه علوم پزشکی آزاداسلامی تا وزارت بهداشت تا دانشگاههای دیگر کشور داشته است. سطح برگزاری رویدادها کنگرهها در حوزه سلامت را تغییر دادیم یعنی ما رویدادهایی داریم ده هزار نفر شرکت کننده دارد یا از ۱۴ کشور دنیا همزمان در کشور حضور دارند به عنوان یک شرکت دانش بنیان، پروژههای زیادی به خصوص در دوره کرونا انجام دادیم.
وی در رابطه با نوع تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما سرویسهایی را در اختیار دانشگاه قرار میدهیم و حمایتی که دانشگاهاز ما انجام میدهد این است که در مرحله اول به سرویس ما اعتماد کرده و از آن استفاده کرده است. در دوره کرونا بخاطر نیازدانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با معاون آموزشی دانشگاه به پلتفرمهای آنلاین اعتماد اولیه انجام دادند و از سرویس ما استفاده کردند بعد از آن، این حالت همکاری مشترک شد.
متولیان افزود: از این سرویس در حال حاضر برای بیمارستانهای دانشگاه، برگزاری کلاسها، بررسی بیماران مریض و کنگرههای مختلف استفاده میکنند. در ادامه یک سطح جلوتر رفتیم و مانیتورینگ با اساتید و خود واحدهای دانشگاه را برای درآمدزایی راه اندازی کردیم. یک استادی واحدی آموزشی برگزار میکند از همه کشور میبینند برای ما و خودشان درآمد دارد و شراکت ما از این جنس است که از جنس خلق ارزش مشترک بین ما و دانشگاه است.
وی ادامه داد: دانشگاه هزینه مستقیمی انجام نمیدهد در عین حال با اعتباری که دانشگاه دارد و با ارائه سرویس فنی ایده آل از سوی شرکت ما، ارزش مشترک و شراکت جذابی بین ما و دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران شکل میگیرد.
متولیان خاطرنشان کرد: محصول ما مشابه داخلی ندارد و تنها یکی دو شبکه تخصصی در آمریکا، هند و چین مستقر هستند. سرویسهایمان برای منطقه خودمان متناسب سازی شده است. از کشورهای همسایه، عراق و افغانستان و نیز کشورهای حاشیه خلیج فارس و از اروپا، آمریکا، آفریقا، از آسیای جنوب شرقی مانند مالزی و اندونزی عضو داریم زیرا ما در بسیاری از برنامههای مشترک یعنی قبل از دوره کرونا، یک نشست سازمان جهانی بهداشت در ایران انجام شد و کشورها در سطوح عالی حضور داشتند.
وی افزود: به شبکه دانشمندان جهان اسلام و جایزه مصطفی(ص) سرویس دادیم و این باعث شده که اولین سازنده واکسن کرونا، عضو شبکه ما هستند و ارتباط خوبی دارند. کسانی که با پلت فرم ارتباط دارند، دو دسته میشوند یک عده متخصصان ایرانی که خارج از کشور هستند و به این واسطه ارتباط حفظ شده و یک عده خارجی هستند و به آن نیاز دارند. کلا در این پلتفرم از ۱۶ کشور، عضو داریم.
متولیان در رابطه با برگزاری رویداد عصر امید اظهار کرد: بازدیدها بسیار خوب است و به تجربه مشترک ما را نزدیک میکند. مثلا بازدید دانشگاه علوم پزشکی حتی در شهرستانها باعث میشود تجربه مشترک ما و دوستان و توانستیم با توان آنها، گردش مالی خوبی ایجاد کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از چیزهایی که نیاز داریم، جذب سرمایه گذاری جدید است. زیرا کار ما سرمایه بر است شبکههای اجتماعی در دنیا برای اینکه ارزششان بزرگتر شود هر چه قدر بزرگتر شوند، تأثیرگذار میشوند یکی از هدفهای ما این است سرمایه گذار جدید جذب کنیم، برای جذب مشتری و سرمایه گذار در این رویداد شرکت کردیم.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی و برگزار شد.
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از ۸ تا ۱۱ خرداد به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه شد.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/