دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 خرداد 1401 - 00:13
رویداد عصر امید/ ۳۵۱

«نیو اسلب دال پازل» تحولی در صنعت ساختمان

مخترع و مجری طرح «نیو اسلب دال پازل» این طرح را تحولی در صنعت ساختمان و مسکن دانست.
کد خبر : 662487
د

علی‌رضا گرایلی در حاشیه رویداد نمایشگاه عصر امید در محل مصلای تهران به عنوان مخترع و مجری طرح «نیو اسلب دال پازل» این طرح را تحولی در صنعت ساختمان و مسکن دانست و به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: در این اختراع قالب‌هایی توخالی از جنس پلاستیک و یا یونولیت با وزن بسیار کم به صورت جورچین در وسط ضخامت سقف به کار برده می‌شوند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس، پردیس مینودشت و مرکز گالیکش افزود: با به‌کاربردن این قالب‌ها، بتن بی‌خاصیت در محدوده تار خنثی از بین رفته و باعث کاهش وزن سقف و افزایش صلبیت و مقاومت خمشی آن می‌شود.




بیشتر بخوانید:


راحتی، آسودگی خاطر و بهره‌وری انرژی با فناوری خانه هوشمند


۲ دستگاه اکسیژن‌ساز دانش‌بنیانی وارد بازار شدند


دستگاه «برق همراه» جایگزینی برای روشنایی‌های اضطراری




وی ادامه داد: طرح «نیو اسلب دال پازل» به دلیل داشتن دو لایه بتن و میانه خالی در سقف مانند شیشه دوجداره بهترین عملکرد در عایق صوتی و حرارتی داشته و مصرف انرژی در ساختمان را به حداقل می‌رساند.


منتخب اصلی رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی از واحد گنبدکاووس، سبک‌ترین دال دوپوشش و دوطرفه موجود در دنیا با بیشترین فضای خالی در تار خنثی، ارزان‌ترین و اقتصادی‌ترین قالب در مقایسه با سایر سقف‌ها، بیشترین حجم در حذف بتن ناکارآمد سقف و بهینه‌سازی در مصرف بتن و آرماتور و وزن سقف سازه‌ای در هر متر مربع ۳۵۰ کیلوگرم را ازجمله ویژگی‌های این طرح بیان کرد.


مخترع و مجری طرح «نیو اسلب دال پازل» سقفی دوجداره با بالاترین عملکرد در استهلاک صوت و حرارت و کاهش مصرف انرژی، عملکرد پازلی و قفل بست کام زبانه قالب‌ها به یکدیگر بدون نیاز به اتصالات مکانیکی، عدم جابه‌جایی قالب‌ها در مقایسه با یکدیگر در محل چینش سقف و مونتاژ و چینش سریع و کاهش دستمزد نصب قالب‌ها روی سقف را از دیگر ویژگی‌های این طرح دانست.


به گفته گرایلی، صلبیت و مقاومت خمشی بالا و عملکرد دوطرفه و امکان طراحی و اجرا در دهانه‌های بزرگ، مقاومت در برابر آتش سوزی و حریق، امکان تولید قالب با استفاده از یونولیت و تزریق پلاستیک و امکان استفاده از مواد بازیافتی در تولید قالب‌های ماندگار و کمک به محیط زیست از دیگر ویژگی‌های طرح «نیو اسلب دال پازل» است.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.


انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب