استقبال وزارت نیرو از دستگاه تصفیه آب دانشجوی دانشگاه آزاد/ حمایت بخش خصوصی از استارتآپها
محمدجواد کیانی در حاشیه برگزاری نمایشگاه گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در مصلای تهران در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد: از هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، استادان و فناورهایی که در رویداد حضور پیدا کردند و در چند ماه گذشته ما را حمایت کردند تا این حضور باشکوه را در رویداد ملی عصر امید داشته باشیم، قدردنی میکنم. دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج در رویداد «عصر امید» حضور فعالی داشت و واقعاً سنگ تمام گذاشت و بسیاری از مسئولان استانی و کشوری برای بازدید به غرفههای این دانشگاه آمدند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج عنوان کرد: به اذعان استاندار کهگیلویه و بویراحمد و معاون اقتصادی وی فناورهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد حضور باشکوهی در رویداد «عصر امید» داشتند و فکر نمیکردند دانشگاه آزاد بهگونهای کار کرده که در سطح بالایی حضور داشته باشد و حتی دیدگاه استاندار درباره دانشگاه آزاد ارتقا پیدا کرد و قول داد معاون اقتصادی به همراه مدیران استانی در ماه یک بار در دانشگاه آزاد اسلامی برای پیگیری امور مربوط به فناورها و شرکتهای دانشبنیان حضور پیدا کنند.
بیشتر بخوانید:
تولید ترکیبی گیاهی برای جلوگیری از مسمومیت خوراک دام
تولید عایق ضدحریق صنایع با کیفیت ۴۰ درصدی از مشابه خارجی
تولید محصول از کاشت تا برداشت در ۷ روز
کیانی تبیین کرد: با توجه به وسعت استان کهگیلویه و بویراحمد و تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی این استان در مقایسه با سرانه دانشجو و استاد، حضور دانشجویان جالب توجه بود و حتی تحسین مسئولان سایر استانها و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی را در پی داشت.
حضور باشکوه فناوران در رویداد «عصر امید» تحسین همه را برانگیخت
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در اختتامیه رویداد «عصر امید» چند برگزیده داشت، متذکر شد: بهعنوان مثال محسن رادی جایزه گرفت و در همه فعالیتها از استان کهگیلویه و بویراحمد گزینهای وجود داشت؛ از جمله در شرکتهای فناور، استارتآپها، شرکتهای خلّاق و زیرساختهای آزمایشگاه.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج با بیان اینکه حضور باشکوه فناوران تحسین همه را برانگیخت، تأکید کرد: رویداد «عصر امید» برای دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد برگ زرین بود.
کیانی در پاسخ به این سؤال که رویداد «عصر امید» چه ثمراتی داشت؟ توضیح داد: بسیاری از ایدهها و استارتآپها اکنون به مرحله پایانی راه پیدا کردهاند و پشتیبانها نیز از استارتآپها و ایدهها حمایت میکنند تا این ایدهها تبدیل به محصول شوند.
وی یادآور شد: دکتر طهرانچی تأکید کرد که تا سال آینده این ایدهها باید به شرکتهای فناور تبدیل شوند و ایدهها و استارتآپهایی که انتخاب شدند باید حمایت شوند و تولید محصول داشته باشند و شرکتهای فناور تا سال آینده تبدیل به شرکتهایی با تولید صنعتی و انبوه شوند.
معاون پژوهشو فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج افزود: تفاهمنامههای زیادی با دانشگاههای مختلف ازجمله گلگهر سیرجان، تراکتورسازی تبریز و بسیاری از شرکتهای بزرگ منعقد کردیم که بخشی از فعالیتهای آنها را در آزمایشگاهها و پروژههای مشترکی که برای هیئتعلمی تعریف خواهند کرد، انجام میدهیم.
کیانی با بیان جزئیات محصولات و ایدههای دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج عنوان کرد: بهعنوان مثال در واحد دهدشت دستگاه آبتصفیهکنی مورد اقبال عموم بهخصوص وزارت نیرو قرار گرفت.
وی تبیین کرد: توربینی که علیرضا رستگار از فناوران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج تولید کرده بود، آماده ورود به بازار است و حتی فیلم آن نیز ارائه شده و مورد اقبال استاندار کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت و مقرر شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد از آن رونمایی شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مقرر شده این توربین برای نخستینبار بار در کشور در رودخانه غشا مورد استفاده قرار گیرد، یک توربین سبک در حد ۲۰۰ کیلوگرم و قیمت پایین که کشاورزان میتوانند برای تأمین برق پمپاژهای آبیشان و روستاهای دورافتاده استفاده کنند.
کیانی گفت: در این راستا پشتیبانها وارد عمل شدند و بعد از راهاندازی و رونمایی مورد استقبال آنان قرار خواهد گرفت؛ اما استاندارد کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرده که رونمایی از توربین در محل استانداری انجام شود.
انعقاد تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران با شرکتهای فناور
وی تشریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران با یکی از شرکتهای بخش خصوصی که تولید روانکارها از جمله روغن موتور را برعهده دارد، تفاهمنامه امضا کرد و حتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آن شرکت بازدید کرد و به آنها قول داد اگر در استان سرمایهگذاری کنند برای مجوزها با آنها همکاری و از لحاظ مالی آنان را تأمین میکند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج عنوان کرد: مقرر شده از هیئت علمی و آزمایشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران در بخش علمی و تحقیقاتی استفاده شود و احتمالاً کارخانه مورد نظر در این دانشگاه ساخته شود.
کیانی با برشمردن دیگر محصولات ارائه شده در رویداد «عصر امید» گفت: یکی دیگر از شرکتهای دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد تولید کمپوست داشت و خوشبختانه جزء شرکتهای برتر هم شد، علاوه بر این صندوق پژوهش و فناوری بعد از ارزیابیها این شرکت را جزء برند قرار داد و قرار است آن را تأمین مالی کند.
وی اضافه کرد: در بخش خصوصی هم مذاکرهای انجام و مقرر شد بخش خصوصی ۵ میلیارد تومان نقدینگی بیاورد و بخشی از سهام شرکت (متعلق به شرکت خصوصی) واگذار شود و بخشی از سهام هم که متعلق به دانشگاه آزاد واحد یاسوج است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج تأکید کرد: در بخش پنلهای خورشیدی و قطعات الکتریکی، استاندار به دانشجویان و فناوران قول داده از لحاظ مالی آنان را تأمین کنند و در سه طبقه یک ساختمان مستقر شوند.
کیانی افزود: استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد قول داده ۷۰ نیرو جذب کند و از لحاظ مالی در حد ۲ تا ۳ میلیارد تومان به واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج کمک مالی کنند.
وی عنوان کرد: رویداد «عصر امید» روحیه و تجربه ما را در مقایسه با قبل متحول کرد و فناوران و ایدهپردازان با انگیزه بیشتر فعالیتهای فناورانه را ادامه خواهند داد.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/