کاربردیسازی خدمات شرکتهای دانشبنیان
ایمان مصدری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با اشاره به حضور در نمایشگاه رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با نام عصر امید اظهار کرد: سازمان متخصصین و مدیران شعاری در بحث توانمندسازی متخصصان، مدیران و کارآفرینان کشور دارد. در حوزه فناوری و نوآوری در زمینه صادرات خدمات فنی و ارتباط ساختارهای شرکتهای دانشبنیان با فضای خارج از کشور و فروش خدمات دانشبنیان و محتوای دانش دارای ضعف بوده و اصولاً شرکتهای دانشبنیان در این موضوع دچار یک خلأ هستند.
وی درباره اهداف شرکت سازمان متخصصان و مدیران در نمایشگاه عصر امید و برپایی غرفه در این نمایشگاه بیان کرد: هدف از شرکت در این رویداد، این است که خدمات دانشبنیان را کاربردیسازی کنیم و بتوانیم در بخش صادرات محتوای دانشی و خدمات دانشبنیان به شرکتها کمک کنیم.
مدیرعامل سازمان متخصصین و مدیران اضافه کرد: با توجه به اینکه خودمان هم مجوز مرکز شتابدهی داریم و حتی روی طرحها و ایدهها سرمایهگذاری میکنیم، یکی دیگر از اهداف حضور ما در این نمایشگاه همین موضوع بوده است و فکر میکنم رضایتبخش بود و استقبال خوبی از سوی مسئولان، شرکتهای دانشبنیان و متخصصین داشتند و امیدواریم بتواند اثربخش باشد.
مصدری در پاسخ به این پرسش که ظرفیتهای دانشگاه آزاد و شرکتهای دانشبنیان را چهطور دیدید؟ عنوان کرد: در نمایشگاه تقریباً شرکتها از هر رده حضور دارند، شرکتهای دانشبنیان نوع یک که خیلی قوی و قدر هستند، شرکتهای متوسط و شرکتهایی هم هستند که هنوز خیلی مقدماتی هستند و هنوز نمیشود به آنها دانشبنیان گفت، در حقیقت واحد و یا هسته فناور هستند؛ بنابراین میتوان گفت دانشگاه آزاد اسلامی تقریباً از همه ظرفیتهای خودش استفاده کرده است.
وی بیان کرد: مانور خیلی خوبی از سوی دانشگاه آزاد با ۴۰ سال خدماتی که در این حوزه داشته است، بود؛ البته در پنج، شش سال گذشته دانشگاه آزاد خیلی در این حوزه ورود کرد و کار پژوهشی خود را گسترش داد. با توجه به سبقه این دانشگاه قابل قبول بود و نمایشگاه خوبی برپا شد.
مدیرعامل سازمان متخصصین و مدیران توضیح داد: بنده باگ و پاشنه آشیل شرکتهای دانشبنیان را در این میبینم که حتی کسانی که دارند در این حوزه تسهیلگری میکنند، متأسفانه صفر تا صد مسیر را نمیشناسند. یعنی شرکت تا در یک حوزهای ورود میکند، توسعه پیدا میکند، به مرحلهای میرسد که میخواهد پیشرفت کند و محصولش را بفروشد و صادرات کند، دولت نمیتواند در این حوزه مشورت عمیق به آن شرکت بدهد و شرکت هم در این حوزه کُند میشود.
باید سرعت معرفی به شتابدهندهها بیشتر شود و شتابدهندهها هم مؤثرتر کار کنند
مصدری ادامه داد: فکر میکنم اگر مجموعههای شتابدهی و تسهیلگری کنار دانشگاه آزاد و این ساختارهای دولتی بیایند و کمک کنند، خیلی میتواند به این شرکتها کمک کند؛ چراکه یک سقف بالای سر شرکتهاست و اگر کسی بخواهد از این سقف پیشی بگیرد و قدش را بلند کند، باید بیشتر با این فضای بخش خصوصی که بتواند تسهیلگری کند، مواجه شود.
وی بیان کرد: باید سرعت معرفی به شتابدهندهها بیشتر شود و از این طرف هم باید شتابدهندهها مؤثرتر کار کنند. یعنی هر دو جنبه باید با هم و به موازات هم پیش بروند. شتابدهنده هم فقط نباید به این فکر کند که یک سرمایهای در اختیار شرکت دانشبنیان بگذارد و تمام! این نیاز به راهبری دارد. اگر این راهبری باشد آن اتفاق مثبت میافتد.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) که از هشتم خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) در حال برگزاری است و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه میشود، امروز ۱۱ خرداد پایان میپذیرد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/