دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 خرداد 1401 - 13:18
رویداد«عصر امید»/ ۲۵۴

تلاش مرکز تحقیقات غذا و شیرینی یزد برای حداقل کردن عناصر مضر در تغذیه

شرکت کننده رویداد عصر امید گفت: از ضایعات کارخانجات دیگر مثل سبوس کنجد این امکان را فراهم کردیم که بتوانیم آن را به صورت خوراکی در بیاوریم.
کد خبر : 662176
رژیم غذایی




علی یاسینی رئیس مرکز تحقیقات غذا و شیرینی یزد درحاشیه برگزاری نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت:ما در زمینه های مختلف قراردادهای برون دانشگاهی داشتیم و تفاهم نامه های مختلفی را به امضا رساندیم و طرح های برون دانشگاهی‌مان را هم پیش بردیم که از جمله می‌توان به این موضوع اشاره کرد که از ضایعات کارخانجات دیگر مثل سبوس کنجد این امکان را فراهم کردیم که بتوانیم آن را به صورت خوراکی در بیاوریم و قابل استفاده بشود بسیاری از مسائل کارخانجات روغن را حل کردیم.



وی ادامه داد: ما در مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد فعال هستیم منتهی با کارخانجاتی مثل داتیس نیز برای اجرای طرح هایمان همکاری داریم .



یاسینی ادامه داد: یکی از زمینه های فعالیتمان تولید سیترات سدیم بوده که تری سدیم سیترات تولید شده را به مرحله نهایی رساندیم.



این محقق خاطرنشان کرد: انتظارمان از دانشگاه آزاد پشتوانه مالی است برگزاری این رویداد را خیلی خوب ارزیابی می کنیم امیدوارم در واقع به نتایجی که می دهد به خصوص تفاهم نامه هایی که بین شرکت های مختلف نوشته می شود زمینه تبادل نظرات همکاری ها و ایجاد رابطه چه به صورت قرارداد چه به شکل دیگری فراهم شود.



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب