دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رویداد «عصر امید»/ ۱۸۲

تولید مربا با پوست دورریختنی پسته

شرکت کننده رویداد عصر امید گفت:  محصول من تهیه مربا از پوست تازه پسته  است که مربای بسیار خوشمزه ای است که علاوه بر جنبه غذایی، جنبه درمانی هم دارد چون پسته گرم است و برای کسانی که طبع سرد دارند و مشکلاتی را از نظر جسمی متحمل می شوند می تواند نقش درمانی هم داشته باشد.
کد خبر : 661512
مربا پسته



علی مسروری که از واحد بردسکن در رویداد گام دوم حضور یافته است در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در معرفی محصول ارائه شده به این رویداد افزود: ایده بنده پیرامون فراوری ضایعات پسته است در بخش صنابع تبدیلی در کشور ما خیلی جدی کسی نگاه نمی کند و معمولا محصول نهایی پسته دیده می شود. درحای که در کشورهایی مثل امریکا که تولید پسته دارند جدای از محصول نهایی، استفاده درست از ضایعات پسته دارند و این خیلی برای آنها درآمدزایی داشته است.


وی افزود: از پوست خشک پسته در صنایعی مثل تولید ام دی اف هم استفاده می شود حتی اخیرا بحث تولید عطر و ادکلن پسته مطرح شده است و این نشان می دهد که این محصول قابلیتهای زیادی را در بخش صنایع تبدیلی دارد به شرطی که مورد حمایت قرار گرفته شود و نگاه درستی به این صنعت در کشور باشد.


وی در بیان مزایای این محصول یاداور شد: منطقه ما مثل رفسنجان قطب تولید پسته است اکثر زمینها زیر کشت پسته رفتند ولی ضایعات پسته به دلیل اینکه مورد توجه قرار نگرفته در طبیعت رها می شود و استفاده درست و لازم از آن نمی شود.


شرکت کننده رویداد عصر امید ادامه داد: به جهت اینکه مواد اولیه این محصولات مثل مربای پسته موادی است که توسط کشاورزان دور ریخته می شود و اینها مجانی و با قیمتهای بسیار پایین در اختیار کارخانه دار و کسی که متولی این امر می شود قرار می گیرد لذا نسبت به محوصلات مشابه که در بازار است با قیمت بسیار پایین اما با درآمدزایی بالا استفاده می شود.


وی در مقایسه این محصول با محصولات مشابه گفت: به موازات تدریسی که در دانشگاه داشتم تجربه ۲۰ ساله را در کاشت و برداشت پسته دارم. بچه روستا هستم و از گذشته در این عرصه فعالیت داشتم ولی به طور جدی هنوز در بحث تولید ورود پیدا نکردم چون در کشور ما تا جایی که من تحقیق کردم کسی سراغ این مساله نرفته و با نگاه تولید کسی به این عرصه ورود پیدا نکرده است.


وی درباره رویداد گام دوم اظهار کرد: من این ایده را ارائه کرده ام و اگر مورد حمایت قرار بگیرد حتی به صورت کارخانه ای هم نباشد می‌توانیم در اندازه کارگاه کار را شروع کنیم. این صنعت در آینده ارزآوری و درآمدزایی خوبی برای کشور دارد.


گفتنی است رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار«عصر امید» از هشتم تا یازدهم خردادماه در مصلای تهران برگزار می شود و میزبان ۳ هزار شرکت دانش بنیان، آزمایشگاه و زیرساخت،گروه پژوهشی و استارت آپ است.


انتهای پیام/۴۰۴۰/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب