ارتباط صنعت و دانشگاه با راهاندازی دانشکدههای مهارت و کارآفرینی
مهدی زواری در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در ارومیه با تبریک چهلمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از بدو راهاندازی تاکنون نقش مهمی در تربیت نیروهای تحصیلکرده جامعه بر عهده داشته و نیازهای نظام جمهوری اسلامی را به نیروهای انسانی متعهد و متخصص تأمین کرده است. این دانشگاه یکی از مهمترین سرمایههای علمی انقلاب شکوهمند اسلامی بوده که در طول چهار دهه گذشته در راستای رشد، اعتلای علمی و آموزشی کشور مؤثر عمل کرده است.
وی با تشریح رویداد ملی گام دوم(عصر امید) دانشگاه آزاد اسلامی در سالگرد چهلسالگی این دانشگاه افزود: این رویداد فرصت مغتنمی برای ایجاد بستر مناسب در راستای سرمایهگذاری در استارتآپها و شرکتهای فناور است که موجب توسعه اقتصاد دانشبنیان در کشور میشود. دانشگاه آزاد اسلامی در راستای این رویکرد، برای تنظیم سند تحول و تعالی خود فعال بوده و در راستای جذب، اشاعه و توسعه اهداف این سند تحولی و نمایش توانمندیها و ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی به حمایت از اعضای هیئت علمی، دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی و سایر اقشار جامعه در قالب تشکیل هستهها و گروههای پژوهشی، آمادهسازی زیرساختهای لازم آزمایشگاهی و کارگاهی، تشکیل هستهها و واحدهای فناور در مراکز رشد، سراهای نوآوری و شرکتهای فناور و خلاق بهمنظور افزایش توانمندیهای سختافزاری و نرمافزاری خود در حوزههای مختلف در قالب رویداد گام دوم اقدام کرده است.
زواری با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی متعلق و وابسته به هیچ نهاد یا ارگانی نیست، گفت: در طول ۴۰ سال گذشته همه امکانات مادی و معنوی این دانشگاه در اختیار آحاد مردم و دانشجویان قرار گرفته و با دارابودن امکانات مناسب آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در نقاط مختلف کشور در حوزههای مختلف تولید علم، توسعه آموزش عالی و حل مشکلات جامعه عملکرد چشمگیری داشته و در شرایط فعلی و با توجه به آمار اعضای هیئت علمی و دانشجویان این دانشگاه در سراسر کشور بهخوبی سهم عمده این دانشگاه در جذب و تربیت جوانان نمایان است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در طول سالهای گذشته همواره مورد اعتماد خانوادهها بوده است، عنوان کرد: بدون وجود این مرکز آموزش عالی، دهها هزار نفر از جوانان مجبور به ترک کشور برای تحصیل بودند که مشکلات فراوانی ناشی از آن پدید میآمد. بستر اصلی تحول در اقتصاد جوامع، اقتصاد دانشبنیان بوده و شاهراه تحقق این مهم حرکت دانشگاهها به سمت دانشگاه نسل سوم یا دانشگاه کارآفرین است و دانشگاه آزاد اسلامی با تأسیس دانشکدههای مهارت و کارآفرینی سعی در ارتباط حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه دارد.
زواری بیان کرد: در دانشکدههای مهارت و کارآفرینی، جوانان بیش از اینکه به اخذ مدارک رسمی دانشگاهی فکر کنند به گذراندن دورههای مهارتی و فنی و حرفهای مبادرت میورزند و همین مهارتها در حد کارشناسی برای ورود آنان به بازار کار مؤثر واقع میشود. انتظار داریم ظرفیتهای ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی، بیشازپیش در جامعه مورد توجه قرار گرفته و نمود عینی داشته باشد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/