دانشگاه آزاد آذربایجان غربی با 93 گروه در مسیر رویداد گام دوم
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی است تا تیمهای راهیافته به این رویداد، ایدههای فناورانه و محصولات دانشبنیانی خود را به بزرگترین صنایع کشور، صندوقهای سرمایهگذاری، شتابدهندههای خصوصی و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه برای جذب تسهیلات و سرمایهگذاری عرضه کنند.
بیشتر بخوانید:
رویداد ملی گام دوم؛ فرصت سرمایهگذاری و حمایت فناورانه
دانشگاه آزاد بناب ۲۵ گروه فناور به رویداد گام دوم معرفی کرد
شناسایی ۲۵۹ تیم در ستاد رویداد گام دوم دانشگاه آزاد مازندران
خیز تحولی دانشگاه آزاد مشهد با معرفی ۱۶۰ گروه به رویداد ملی گام دوم
رویداد ملی گام دوم از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
اوایل آبان ۱۴۰۰ روحالله دهقانی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد فعالیت این دانشگاه، برگزاری رویدادی ملی با عنوان «گام دوم» را مطرح کرد و این پیشنهاد آذر ۱۴۰۰ در جلسه شورای دانشگاه مطرح و به تصویب اعضا رسید و به دنبال آن بخشنامه مربوط دی ۱۴۰۰ به رؤسای استانی دانشگاه در سراسر کشور ابلاغ شد تا همه یکدست برای این رویداد مهم آماده شوند.
تاکنون دورههای آموزشی کارآفرینی، دوره آموزشی نصب و راهاندازی پنل های خورشیدی، دوره آموزشی مدیریت استراتژیک، دوره آموزشی آشنایی با قوانین مالیاتی برای شرکتها، دوره آموزشی بازاریابی، دوره آموزشی طراحی خانههای هوشمند در راستای رویداد گام دوم در سطح واحدهای دانشگاهی پیگیری و اجرا شدهاند.خبرنگار خبرگزاری آنا در سلسله گزارشها و گفتوگوهایی فعالیتهای علمی و عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای کشور به منظور حضور در رویداد گام دوم را بررسی کرده است که در این شماره گفتوگو با مهدی زواری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و رئیس ستاد رویداد گام دوم در این استان را میخوانیم.
زواری در گفتوگو با خبرنگار آنا در تشریح فعالیتها، توانمندیها و برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی به منظور حضور در رویداد ملی گام دوم دانشگاه اظهار کرد: در رویداد ملی گام دوم تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در سطح ملی و در قالب رویدادی ملی با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق در معرض بازدید تمامی اهالی زیست بوم فناوری کشور، مسئولان و نهادهای دولتی، غیردولتی و بخش خصوصی قرار میگیرد.
رئیس ستاد رویداد گام دوم در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی ادامه داد: اکنون سهم واحدهای دانشگاهی، مراکز آموزشی و آموزشکدههای سمای این دانشگاه شامل ۲۸ درصد مرکز آموزشی، ۲۲ درصد آموزشکدههای سما، ۱۷ درصد واحدهای کوچک، ۱۷ درصد واحدهای متوسط، دو درصد واحدهای بسیار بزرگ و ۵ درصد واحد جامع بوده و در واقع سهم استان آذربایجان غربی از مؤسسات آموزش عالی استان ۲۵ درصد بوده که رقم قابل توجهی است.
وی با بین اینکه سهم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی از دانشحویان مؤسسات آموزش عالی استان ۲۶ درصد است، افزود: اکنون تعداد ۲۶ هزار و ۱۸۹ دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف در استان و در واحدها و مراکز دانشگاهی آزاد اسلامی در حال تحصیل هستند.
زواری تعداد گروه و زیرساخت پژوهشی، ایده و استارتآپ، شرکتهای فناور و خلاق شناسایی و ثبت شده توسط واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی به منظور حضور در رویداد ملی گام دوم را در 34 گروه/ هسته پژوهشی، آزمایشگاهی و زیرساخت، 33 ایده و استارتآپ و 26 مورد شرکت فناور و خلاق برشمرد.
دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی گفت اکنون گروههای پژوهشی مایکروویو، آنتن، روانشناسی و سالمت اجتماعی، مطالعات روانی و اجتماعی دریاچه ارومیه، روانشناسی کودک، گروه تحقیقاتی هوش مصنوعی، گروه پژوهشی دادههای کالن، هسته پژوهشی متالوژی صنعتی، هسته پژوهشی ارتقای کیفیت محصولات زنبور عسل، هسته پژوهشی کشت آئروپونیک زعفران، هسته پژوهشی آنالیز ترکیبات گیاهان دارویی در واحدهای دانشگاهی استان در حال فعالیت هستند.
وی افزود: واحدهای دانشگاهی استان آذربایجان غربی در زمینه ایدهها و استارتآپها، تجهیزات نوین پزشکی، اینترنت اشیاء، هوشمندسازی و شهر هوشمند، هنرهای خالق و صنایع هنری، صنایع کشاورزی، کنترل گرد و غبار دریاچه ارومیه، توریسم پزشکی، باغات و محصولات باغی، استارتآپ ویکند کشاورزی و فرآوری، بستهبندی و بازاریابی فعال هستند.
زواری ادامه داد: تاکنون دورههای آموزشی کارآفرینی، دوره آموزشی نصب و راهاندازی پنل های خورشیدی، دوره آموزشی مدیریت استراتژیک، دوره آموزشی آشنایی با قوانین مالیاتی برای شرکتها، دوره آموزشی بازاریابی، دوره آموزشی طراحی خانههای هوشمند در راستای رویداد گام دوم در سطح واحدهای دانشگاهی پیگیری و اجرا شدهاند.
این مسئول بیان کرد: در زمینه تأمین زیرساختهای لازم برای حضور واحدهایی دانشگاهی در رویداد گام دوم نیز راهاندازی آزمایشگاه مرکزی همکار سازمان غذا و دارو در منطقه آزاد ماکو، راهاندازی کارگاه مرکزی با رویکرد اصلی قطعهسازی در واحد خوی، راهاندازی آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذیی در واحد خوی، راهاندازی آزمایشگاه مرکزی خاک، بتن و مصالح ساختمانی در واحد ارومیه و راهاندازی آزمایشگاه مرکزی خاک، بتن و مصالح ساختمانی در واحد مهاباد از مجموعه فعالیتهای صورت گرفته در استان آذربایجان غربی است.
بیشتر بخوانید:
انجام ۳ برابری تعهد و معرفی ۲۲۸ گروه به سامانه رویداد ملی گام دوم + جدول
حضور دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در رویداد گام دوم با معرفی ۳۷ گروه
بارگذاری ۱۳۲ گروه در سامانه رویداد گام دوم توسط دانشگاه آزاد کرمانشاه
حضور دانشگاه آزاد یادگار امام در رویداد گام دوم با معرفی ۵۰ تیم
زواری در پاسخ به این پرسش آنا که در راستای تحقق شعار سال با عنوان «تولید، دانشبنیان، اشتغال آفرین» و تاکید دکتر طهرانچی در بهکارگیری ظرفیتها و اجرای برنامهها بر اساس این شعار، توانمندیهای استان متبوع خود را چگونه میبینید؟ گفت: «تولید دانشبنیان اشتغالآفرین» مدنظر معظمله بازوان قوی و قدرتمند برای تحقق پویایی اقتصاد کشور و حل مشکل بیکاری جوانان و کمرنگ شدن مشکلات معیشتی مردم خواهد بود.
وی افزود: استان آذربایجان غربی ظرفیتهای زیادی در بخشهای مختلف ازجمله کشاورزی و باغی دارد که سال ۱۴۰۱ تلاش خواهیم کرد در این بخش و سایر بخشهای مختلف در دانشگاه رهنمودها و فرمایش معظمله را اجرایی کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه اظهار کرد که دانشگاهها اگر درست به وظایف خود عمل کنند، بستر شرکت و تولیدات دانشبنیان خواهند بود و در صورت تربیت دانشجویان توانمند و کارآمد، آنان میتوانند با ایدههای خود به سمت تأسیس شرکتهای دانشبنیان حرکت کرده و به تحقق شعار سال کمک کنند؛ بنابراین دانشگاهها بستر عملیشدن شعار سال هستند.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/