انقلاب اسلامی نتیجه تبیین گسترده و عمیق در جامعه بود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ماکو، نشست «جهاد تبیین حقیقت» با حضور حجتالاسلام غلامحسین صادقی، استاد حوزه و دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالملل ماکو برگزار شد.
استاد حوزه و دانشگاه در این نشست درباره معنی حقیقت چنین توضیح داد که تبیین بهمعنای روشنگری و بیان حقیقت و واقعیت بوده و آنچه در تبیین مدنظر است، زدودن غبار بدفهمی، تحریف و کجفهمی از مفاهیم و معارف انقلاب اسلامی و فهمیدن تحلیلهای نادرست، غلط و مغرضانه از رویدادها و پیشگیری از تحریف و دریافت نادرست است.
صادقی با بیان اینکه تبیین در راستای روشنگری است، اضافه کرد: اگر بخواهیم تبیین را در معارف اسلامی ریشهیابی کنیم، مشاهده میکنیم که اصولاً پیامبران برای تبیین آمدهاند؛ تبیین حقایق عالم، وجود انسان، ظرفیتهای انسان و راهی که باید برود.
وی با اشاره به آیه قرآن درباره حقیقت بیان کرد: در یکی از نامهای قرآن کریم آمده است: «هَذَا بَیَانٌ لِلنَّاس»؛ قرآن تبیینکنندهای برای مردم است و رهبر معظم انقلاب اسلامی از موضع اسلامشناس معتقد به معارف انقلاب، اسلام و معارف اسلامی میخواهد خط تبیینگری پیامبران و امامان را ادامه دهد.
این استاد دانشگاه درباره انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی نتیجه تبیین گسترده و عمیق بود که در جامعه شکل گرفت و امام خمینی(ره) حقایق کشور و اسلام را تبیین کرد و واقعیاتی را که در رژیم پهلوی اتفاق میافتاد و آنها مخفی میکردند، مورد روشنگری قرار داد.
صادقی تأکید کرد: تبیین مبنای تفکر انقلاب اسلامی و امتداد آن است، یعنی اگر بخواهیم جامعه در مسیر پیشرفت و تعالی حرکت کند، این حرکت بدون حضور مردم ممکن نیست.
وی درباره همراهی مردم و جوانان با انقلاب اسلامی اظهار کرد: اگر بخواهیم مردم و جوانان با انقلاب باشند، باید این تبیین را بهگونهای فراگیر، مستند و مستدل انجام دهیم.
این استاد دانشگاه توضیح داد: متأسفانه برخی تعریف تبیین را تحریف کردند و بهمعنای پوشاندن حقایق یا توجیه اشتباهات بهکار بردهاند، در حالی که برداشت نادرست است و باید این برداشت را اصلاح کرد. نکته مهم اینکه باید این مفهوم را در کنار سایر مفاهیمی که رهبر معظم انقلاب اسلامی روی آن تأکید دارند، تعریف کنیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/4062/
انتهای پیام/