بزرگخو: مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی با دانشجویان بر مثبتاندیشی نسبت به فعالیت دانشجویان تاکید کردند
علی بزرگخو در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با بیان اینکه مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی با دانشجویان مباحث مهمی را در خصوص نوع نگاه دانشگاه ها به مسائل فرمودند، خاطرنشان کرد: دانشگاه باید بتواند مسائل روز و اجتماع را احصا کند و به سراغ حل مسائل کشور برود.
وی که به عنوان یکی از سخنرانان دیدار دانشجویان با رهبری بود، افزود: در سالیان اخیر، روند و فرایند دولتها بهگونهای بوده که سیاستگذاری اشاعه فضای علم را در دانشگاهها تحت تأثیر قرار داد و فقط علم را بسط و گسترش داد و موضوعاتی که قرار بود به این علم جهتدهی کند، حذف شد.
دبیر دفتر تحکیم وحدت با بیان اینکه در رابطه با این قضیه چند اتفاق مهم باید بیفتد، عنوان کرد: یک بخش از اتفاقات ناظر به خودمان است به دانشجویان، اساتید و پژوهشگران و بخش دیگری به سیستم آموزشی دانشگاه باز میگردد.
وی مسئله محوری مقالات و پایان نامه ها را ضروری دانست و گفت: پژوهشهای علمی که در حال حاضر نسبت به حل مسائل واقعی کشور نوشته میشود، به قدر لازم کفایت نمیکند. ضرورت دارد یک کار تحقیقی روی این مسئله صورت بگیرد که به طور واقعی چند درصد پایاننامهها اجرایی و عملیاتی هستند و نسبت به مسئلهای اظهارنظر میکنند و برای برون رفت از آن راهحل ارائه میدهند.
بزرگخو ادامه داد: تغییر و تحول نرمافزاری، جنبش دانشجویی، تشکلهای دانشجویی و نسبت دانشگاه با اینها نیز بسیار مهم است. در حال حاضر نگاه اساتید به عضویت دانشجویان در تشکل های دانشجویی مثبت نیست. دانشجویی که عضو تشکلی می شود حتما دغدغه و مسئلهای دارد، لذا این نگاه در اساتید باید اصلاح شود.
وی با اشاره به اینکه در متن دفتر تحکیم وحدت که در محضر رهبر انقلاب قرائت شد، تأکید بر عدم آگاهی و شناخت دانشگاهیان مسائل کشور ذکر شده است، خاطرنشان کرد: حضرت آقا نیز تلویحاً تأیید کردند و فرمودند «بله، دانشگاهیان فقط علم را گسترش میدهند، علاوه بر اینکه خودشان نسبت به مسائل کشور دغدغه ندارند، دانشجویانی نیز که یک مقدار دغدغه نسبت به مسائل پیدا میکنند و در تشکل ها فعال میشوند را نیز از این قضیه منع میکنند و اجازه نمیدهند آنها هم بروند با چهارتا مسئله واقعی درگیر شوند و به آنها امر میکنند که شما در همین فضای انتزاعی ما باقی بمانید و در همان فضای خودساخته ما حرکت و تولید علم کنید.»
دبیر دفتر تحکیم وحدت در ادامه با بیان اینکه این مسائل یک وضعیت دوگانهای ایجاد کرده است، عنوان کرد: هم در بحث مسئلهمحور کردن دانشگاه و هم به معنای تقویت جریان سیاسی در دانشجویان دغدغهمند، وظیفه اساتید دانشگاه مهم تر از همیشه هدایت صحیح دانشجویان است. چه اشکالی دارد همین مسائلی که در دانشگاه مطرح میکنیم، اساتید هم راجع به آنها فکر کنند و ایده و نظریه بدهند، کما اینکه در بسیاری از موارد دانشجویان با اساتید ارتباطات ویژه دارند و از آنها رهنمود میگیرند.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/