دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا گزارش می‌دهد؛

محافظت از بدن در برابر امواج مغناطیسی با محصول ایرانی

یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از فناوری بیورزونانس موفق به ساخت گردنبندی شده که از اندام‌های داخلی بدن در برابر امواج مغناطیسی محافظت می‌کند.
کد خبر : 652527
بیو



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، یکی از چالش‌های دنیای مدرن تاثیرات ناشی از میادین و امواج مغناطیسی در شهرهاست. گوشی‌های همراه، آنتن‌های قدرتمند و مایکروفرهایی از جمله دستگاه‌هایی هستند که از خود امواج مغناطیسی ساطع می‌کنند. این در حالی است که میدان‌ها و امواج مغناطیسی اثرات منفی بسیاری برای بدن انسان دارند. تاثیرات منفی ناشی از امواج مغناطیسی به مرور زمان زیاد شده و می‌تواند منجر به مشکلات تیروئیدی و حتی مشکلات خونی شود. از سوی دیگر سبک زندگی فعلی بشر امکان کنار گذاشتن و حذف وسایلی مانند گوشی هوشمند و مایکروفر و آنتن‌ها را نمی‌دهد بنابراین باید به دنبال راهی برای کاهش تاثیرات امواج مغناطیسی بر بدن بود.




بیشتر بخوانید:


کاهش آلایندگی خودروها با سنسور اکسیژن ایران‌ساخت/ دانشگاه آزاد اسلامی نیاز خودروسازان را رفع می‌کند




تحقیقات بسیاری در خصوص مغناطیس سلولی در کشورهای اروپایی انجام شده و راهکارهایی برای کاهش اثرگذاری امواج مغناطیسی اندیشیده شده است. برای مثال مردم در آلمان و روسیه پیکسل‌هایی که را مانند گردنبند به گردن می‌اندازند که توانایی جلوگیری از تاثیرات امواج میدان مغناطیسی بر بردن را دارد. حال یکی از واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز موفق به طراحی و توسعه گردنبند محافظ بدن انسان در برابر امواج مغناطیسی شده است. این گردنبند ضدفرکانس محافظ با الهام از مدل آلمانی ساخته شده است.


ویژگی‌های گردنبند جادویی


حمیدرضا طاهری یگانه، رئیس هیئت مدیره این واحد فناور می‌گوید؛ «نزدیک به ۱۰ سال است که در حوزه‌های میدان مغناطیسی کار می‌کنم و برای بومی‌سازی این محصول از روش‌های خاصی استفاده کرده‌ام. این گردنبندهای ضدفرکانس از یکسری مواد معدنی ساخته شده که به شکلی خاص در کنار هم قرار گرفته‌اند و به هیچ عنوان آسیبی به بدن نمی‌رسانند. این محصول با توجه به این که قلب، ریه و تیروئید بیشترین مناطق درگیر بدن با امواج و میادین مغناطیسی هستند، به شکل گردنبند طراحی شده است. البته امکان ساخت آن به شکل گوشواره، دستبند و سربند نیز وجود دارد.»



به گفته وی «این گردنبند تا مقدار زیادی از برخورد امواج مغناطیسی موجود در فضا به بدن انسان جلوگیری می‌کند. نیازی به باتری ندارد، پس از مدتی استفاده آلوده و کثیف می‌شود که با یک شست‌وشوی ساده قابل‌استفاده می‌شود. کاربران باید هر ۱۰ روز یک بار گردنبند را با آب و صابون شسته و به مدت ۱۵ دقیقه در آفتاب بگذارند تا خشک شود. پس از این که گردنبند تمیز شد، دوباره شروع به کار کرده و مانع از برخورد امواج مغناطیسی با بدن می‌شود. این محصول شبیه به یک گردنبند ساده است که به شکل دایره‌ای تولید می‌شود، می‌توان آن را با قطرهای یک سانتی‌متر، یک و نیم و دو سانتی‌متری قالب‌بندی کرد و ساخت.»


راز ساخت گردنبند محافظ


طاهری یگانه بیان می‌کند «حدود دو سال و نیم است که در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی مستقر هستیم، در تلاش هستیم تا مجوط دانش‌بنیان این واحد فناور را کسب کنیم. این محصول ۲ سال پیش به تکامل رسید و برنامه‌های تجاری‌سازی در سال جاری کلید خورده است. گردنبند محافظ امواج مغناطیسی در کشورهای اروپایی حدود ۱۰۰ دلار است اما محصول ما حدود ۱۵۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده است. در ساخت این گجت پوشیدنی از تکنولوژی بیورزونانس نیز استفاده شده است.»




بیشتر بخوانید:


تولید سیستم سرمایشی آفتابی/ محققان دانشگاه آزاد اسلامی نور خورشید را سرد می‌کنند




بیورزونانس یکی از رویکردهای درانی پزشکی است که در آن از امواج الکترومغناطیسی برای تشخیص و درمان بیماری استفاده می‌شود. رزونانس به معنای ارتعاش است و بیورزونانس روشی غیرتهاجمی است که در سال ۱۹۷۷ در کشور آلمان اختراع شده است. تمامی مولکول‌ها، سلول‌ها، گیاهان و جانوران به صورت طبیعی ارتعاش دارند. درواقع هر یک از اعضای بدن ارتعاش مشخصی دارند. این فرکانس‌ها با استفاده از بیورزونانس قابل‌شناسایی و درمان است. یکی از مزیت‌های روش درمانی بیورزونانس این است که عارضه و اثر جانبی به دنبال ندارد. همچنین نیازی به مصرف دارو نیست.


انتهای پیام/۴۰۲۱



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب