حضور بانیان ۸ سال برجامِ خسارتِ محض در مذاکرات وین/ ضرورت تصویب توافق وین در مجلس
احمد حسین فلاحی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا درمورد جزئیات نامه برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به رئیسجمهور درباره رعایت خطوط قرمز در مذاکرات وین، گفت: این نامه در اختیار برخی نمایندگان قرار دارد که قرار است در صحن مجلس شورای اسلامی قرائت شود و در اختیار خبرگزاریها برای انتشار عمومی قرار بگیرد.
این عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی درمورد تعداد نمایندگان امضاکننده این نامه، تصریح کرد: کنون امضاکنندگان این نامه به بیش از ۲۰۰ تن رسیده است که پیشبینی میشود این تعداد افزایش یابد.
حسینفلاحی درباره محتوای نامه نیز، اظهار کرد: محتوای این نامه مربوط به تضمینی است که دولت باید از طرفهای برجام برای انجام تعهداتشان بگیرد و اگر گشایشی در زمینه اقتصادی برای مردم در مذاکرات هستهای حاصل نشود و خرید و فروش به صورت کامل آزاد نشود، توافق و مذاکره هیچ فایدهای ندارد، زیرا در حال حاضر ما هم نفتمان را صادر میکنیم و هم غنیسازی هستهای را بدون مشکل انجام میدهیم.
نماینده مردم همدان بار دیگر بیان کرد: اگر قرار باشد خودمان را محدود به برجام کنیم و گشایشی هم برای ما اتفاق نیافتد، مذاکرات هیچ فایدهای ندارد.
حسینفلاحی در ارزیابی روند مذاکرات هستهای نیز تصریح کرد: تاکنون با توجه به اخبار غیر رسمی که از مذاکرات وین به دستمان رسیده، خیلی روند مذاکرات رضایتبخش نیست، ما در مجلس قانونی تصویب کردیم که باید طبق این قانون مذاکرات پیش میرفت تا گشایشهای واقعی در عرصه تجارت بینالملل ایران ایجاد شود، نه اینکه طرفهای غربی با یک سری عبارات، تیم مذاکرهکننده ایرانی را سر کرز بگذارند و در نهایت هیچ اتفاقی هم نیافتد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در مورد گلایههایی که برخی نمایندگان نسبت به تیم مذاکرهکننده دارند، گفت: برخی از عوامل تیم مذاکرهکننده سابق کماکان در گروه فنی تیم مذاکرهکننده فعلی حضور دارند، بر این اساس است که برخی نمایندگان با گلایه بر باقی ماندن برخی افراد تیم سابق مذاکرهکننده در تیم مذاکرهکننده فعلی خواهان تغییر آنها هستند.
وی ادامه داد: نمایندگان مجلس پشتیبان دولت هستند و تاکنون سعی کردهاند دست دولت را در مذاکرات هستهای پر نگه دارند، اما کسانی که بانیان ۸ سال برجامِ خسارتِ محض به تعیبر مقام معظم رهبری هستند، باید از صحنه دیپلماسی کشور خارج شوند، مردم منتظرند که در قالب مذاکرات وین اتفاقات خوبی در عرصه اقتصادی رخ دهد و گشایشهایی برای آنها صورت گیرد تا مشکلات فروش نفت، سرمایهگذاری، ارتباطات بانکی و مبادله با دیگر کشور ها رفع نیز شود.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تاکنون آمریکا هیچگونه تضمینی به ایران نداده است تا مشکلات و تحریمهای سابق برداشته شود.
حسینفلاحی در پاسخ به این پرسش که آیا برجام نیاز به تصویب در مجلس دارد یا خیر بیان کرد: برجام تصویب نشد، بلکه اجازه اجرا به آن داده شد و هر توافقی باید طبق قانون مورد تصویب مجلس شورای اسلامی قرار گیرد تا تبدیل به قانون شود، مذاکرات فعلی منتج به توافق جدید خواهد شد، بنابراین باید در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد.
انتهای پیام/۴۰۱۳/
انتهای پیام/