تأخیر در نصب دوربینهای بین شهری بهدلیل محدودیتهای مالی/ تمام جادهها باید دارای دوربین باشند
سردار تیمور حسینی در گفتوگو با خبرنگار انتظامی گروه جامعه خبرگزاری آنا درخصوص ضرورت افزایش تعداد دوربین های بین شهری گفت: تعداد دوربین ها در جادهها پایین است و از آنجا که افزایش تعداد دوربین های بین شهری و رفتن به سمت استفاده از سامانههای هوشمند می تواند تأثیر به سزایی در کاهش تصادفات داشته باشد، لذا نصب دوربین های بین شهری باید افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: مستحضر هستید که افزایش دوربین ها در جادهها کار کنترل سرعتها و به طور کلی نحوه رانندگی را آسان تر می کند. نه تنها در امر نصب دوربین ها بلکه در امر هوشمندسازی برنامه جدی داریم و تاکنون به ۷۰ درصد از برنامه موردنظر دست پیدا کردهایم و ۳۰ درصد باقی مانده نیز به دلیل محدودیت های مالی پیش نرفته است.
جانشین رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی کشور گفت: سازمان راهداری، شورای عالی ترافیک در استانها و پلیس تمام هم و غمشان این است تا به امید خدا بتوانند با توسعه دوربین های بین شهری و افزایش تعداد آنها در نهایت تصادفات را کاهش دهند. البته که سازمان راهداری در این خصوص تلاشهای بسیاری انجام داده است اما مشکلاتی در زمینه افزایش تعداد دوربین ها وجود دارد که مهمترین آن محدودیت های مالی است. سازمان راهداری در حد توان و بضاعت و توان مالی که داشته در این امر کوتاهی نکرده است و طبیعی است که درصورت تأمین منابع مالی، مابقی اقدامات نیز از سوی راهداری صورت خواهد گرفت.
حسینی در پاسخ به این سوال که افزایش تعداد دوربین ها در جادهها تا چه میزان می تواند در کاهش تصادفات تأثیرگذار باشد، اظهار کرد: این امر با هدف کاهش تصادفات برنامه ریزی شده است و قطعاً هرچقدر تعداد دوربین ها و سامانههای نظارتی در جادهها بیشتر باشد، به جهت اینکه به عنوان یک عامل بازدارنده عمل می کند، می توان نتیجه گرفت که سرعت ها نیز در حد استاندارد از سوی مردم رعایت شده و در نتیجه کاهش تصادفات را شاهد خواهیم بود. تمام جادهها باید به دوربین های کنترل سرعت مجهز شوند تا شاهد بالا رفتن ضریب ایمنی جادهها به ویژه جاده های دوطرفه در کشور باشیم.
انتهای پیام/۴۱۷۴/
انتهای پیام/