دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 فروردين 1401 - 00:11
مولایی در گفت‌وگوی تفصیلی با آنا مطرح کرد؛

توانایی دانشگاه آزاد خوی در تراش، فرز و ماشین‌کاری ۲۰۰ تُن قطعه/ استارت‌آپ «ساخت و تولید» برگزار می‌شود

احیای ظرفیت‌های مهندسی معکوس و حمایت از اجرای طرح‌های دانش‌بنیان در دستور کارسرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی گفت: کارگاه مرکزی ساخت و تولید این دانشگاه، توان تراشکاری، فرزکاری و ماشین‌کاری حداقل ۱۰۰ تُن انواع قطعات فولادی آلیاژی و ریخته‌گری را داشته و تا ۲۰۰ تن قابل افزایش است.
کد خبر : 645959
دانشگاه آزاد خوی



گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ دانشگاه آزاد خوی سال گذشته فعالیت‌های متعددی در حوزه‌های مختلف فرهنگی و دانشجویی، تحقیقات، فناوری و نوآوری و ... مانند اخذ موافقت اصولی راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی، عضویت در کنسرسیوم ساخت و تولید (با رویکرد قطعه‌سازی) و ... داشت و برای سال جدید نیز اهداف و مأموریت‌هایی را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.




بیشتر بخوانید:


نقش‌آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی خوی در کنسرسیوم «ساخت و تولید»/ تولید انواع «رولیک تسمه نقاله» آغاز شد


تشکیل نخستین استارت‌آپ «کشاورزی و فرآوری و بازاریابی محصولات کشاورزی»


کاهش وابستگی دانشگاه آزاد اسلامی خوی به شهریه با کارگاه‌های تولیدی




خبرنگار خبرگزاری آنا به همین مناسبت با داریوش مولایی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی درباره برجسته‌ترین فعالیت‌های سال ۱۴۰۰ این دانشگاه در حوزه‌های فرهنگی و دانشجویی، تحقیقات، فناوری و نوآوری، آموزشی و ...، و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در راستای رسیدن به اهداف عالی سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و سیاست‌های کلان نظام و برگزاری رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی گفت‌وگو کرده است که مشروح آن را می‌خوانید.


اولویت برنامه‌های حوزه فرهنگی دانشجویی


آنا: برجسته‌ترین فعالیت‌های دانشگاه آزاد خوی در حوزه فرهنگی و دانشجویی در سال ۱۴۰۰ و برنامه‌های این حوزه در سال ۱۴۰۱ کدامند؟


مولایی: اجرای رزمایش کمک‌های مؤمنانه و تقویت تعامل دانشگاه و خانواده، ساماندهی طرح حل مسئله توسط تشکل‌های دانشجویی، ارتباط‌گیری قوی‌تر با بسیج دانشجویی و استادان و عقد قرارداد اجاره خوابگاه به دانشگاه علوم پزشکی شهرستان خوی برخی از مهم‌ترین فعالیت‌های دانشگاه آزاد خوی در حوزه فرهنگی و دانشجویی در سال ۱۴۰۰ هستند.


عقد قرارداد استفاده دانشجویان علوم پزشکی از سلف‌سرویس، امکانات و فضاهای ورزشی دانشگاه آزاد خوی، احیای نانوایی و انتشارات در اولویت برنامه‌های در دستورکار این دانشگاه در حوزه فرهنگی و دانشجویی در سال ۱۴۰۱ هستند.


اخذ موافقت اصولی ایجاد و راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی


آنا: فعالیت‌های دانشگاه آزاد خوی در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری در سال ۱۴۰۰ چگونه بوده و برنامه‌های این حوزه در سال ۱۴۰۱ چیست؟


مولایی: از برجسته‌ترین فعالیت‌های واحد دانشگاهی خوی در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری در سال ۱۴۰۰ می‌توان هموارسازی مسیر عملیاتی کردن اهداف پنج‌ساله سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با نگاه رویکرد دانشگاه‌ها به سمت دانشگاه‌های نسل ۳ و ۴ و ارتباط مستمر دانشگاه با صنعت را ذکر کرد.


توانایی دانشگاه آزاد خوی در تراش، فرز و ماشین‌کاری ۲۰۰ تُن قطعه/ استارت‌آپ «ساخت و تولید» برگزار می‌شود


اخذ موافقت اصولی ایجاد و راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی از عملکردهای برجسته و مهم دانشگاه در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری در سال ۱۴۰۰ بود. سال گذشته آزمایشگاه مرکزی دانشگاه آزاد خوی متشکل از آزمایشگاه‌های شیمی، کشاورزی و میکروبیولوژی مجهز به تجهیزات آنالیز دستگاهی مانند Gc/mass و HPLC راه‌اندازی شد و با اخذ موافقت اصولی از معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و در راستای استفاده بهینه از امکانات آزمایشگاهی و کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای، ارائه خدمات آزمایشگاهی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی مراکز آموزش عالی مانند دانشکده فنی مهندسی و پیام نور شهرستان خوی را آغاز و در راستای همکاری با بخش خصوصی، دولتی و جذب مشتری اقدام کرده است.


عضویت واحد دانشگاهی خوی در کنسرسیوم ساخت و تولید (با رویکرد قطعه‌سازی) دانشگاه آزاد اسلامی و نیز اخذ موافقت اصولی ایجاد و راه‌اندازی کارگاه مرکزی ساخت و تولید از دیگر عملکردهای برجسته و مهم دانشگاه در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری در سال ۱۴۰۰ بودند.


کارگاه مرکزی ساخت و تولید دانشگاه آزاد خوی متشکل از کارگاه‌های ماشین‌ابزار و اتومکانیک از سال ۱۳۶۴ با راه‌اندازی دانشگاه با کمترین امکانات آغاز به ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان کرد و به تدریج با افزایش تعداد دانشجویان توسعه یافت و درنهایت با خرید ماشین‌آلات تراش دستی و NC، فرز دستی، NC و CNC، ماشین‌آلات ورقکاری، جوشکاری و ... راه‌اندازی شد و از سال ۱۳۹۸ با ورود بخشنامه‌های دانش‌بنیان و در راستای استفاده بهینه از امکانات کارگاهی و کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای، اخذ مجوزهای راه‌اندازی کارگاه تولید قطعات خودروهای سنگین را آغاز کرد.


توانایی دانشگاه آزاد خوی در تراش، فرز و ماشین‌کاری ۲۰۰ تُن قطعه/ استارت‌آپ «ساخت و تولید» برگزار می‌شود


سال ۱۴۰۰ با عضویت واحد دانشگاهی خوی در کنسرسیوم ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی و اخذ مجوز ایجاد و راه‌اندازی کارگاه مرکزی ساخت و تولید با رویکرد تولید قطعه در بهمن سال گذشته، مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد خوی با همکاری یکی از هسته‌های فناور و با نظارت استادان مجرب گروه مکانیک به تولید نمونه‌های اولیه قطعات درخواستی دانشگاه آزاد سیرجان که دبیرخانه کنسرسیوم ساخت و تولید هم هست، اقدام کرد و ازجمله برنامه‌های پیش‌بینی شده برای توسعه فعالیت این کارگاه، تولید قطعات درخواست‌شده از طرف واحد سیرجان و مذاکرات با مسئولان کارخانجات موجود در منطقه و اخذ سفارش‌های تولید قطعه است.


کارگاه مرکزی ساخت و تولید توان تراشکاری، فرزکاری و ماشین‌کاری حداقل ۱۰۰ تن انواع قطعات فولادی آلیاژی و ریخته‌گری را داشته و با توسعه آن تا ۲۰۰ تن قابل افزایش است. حداقل اشتغال‌زایی مستقیم حاصل از اجرای طرح تولید قطعه واحد خوی در حدود ۱۰ نفر بوده و با افزایش ظرفیت تولید تا ۱۵ نفر قابل افزایش است.


مقارن با آغاز دهه فجر سال ۱۴۰۰، تولید انواع رولیک تسمه نقاله در کارگاه مرکزی ساخت و تولید آغاز شد. این کارگاه با ظرفیت تولید حداقل ۲۰۰ هزار رولیک در سال با افزایش نیروی انسانی و با وجود تعداد هفت ماشین تراش دستی و NC، یک فرز CNC و دو فرز NC و ماشین سنگ‌زنی مغناطیسی، قابلیت تولید قطعات متنوع دیگر را هم دارد.


توانایی دانشگاه آزاد خوی در تراش، فرز و ماشین‌کاری ۲۰۰ تُن قطعه/ استارت‌آپ «ساخت و تولید» برگزار می‌شود


عقد قرارداد تولید قطعات سفارشی


آنا: برنامه‌های پیش روی دانشگاه آزاد خوی به‌منظور رسیدن به اهداف عالی سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و سیاست‌های کلان نظام کدامند؟


مولایی: برنامه‌های پیش‌بینی شده دانشگاه آزاد خوی در راستای رسیدن به اهداف عالی سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و سیاست‌های کلان نظام شامل استفاده بهینه از زیرساخت‌های آزمایشگاهی، کارگاهی و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه مانند استادان فرهیخته، دانشجویان مبتکر و خلاق -که به‌عنوان نیروی انسانی ماهر و سرمایه‌های اصلی برای ایجاد اشتغال و ارتباط صنعت و دانشگاه و یکی از ارکان اصلی سند تحول مطرح هستند-و ایجاد منابع غیرشهریه‌ای در این راستا از همت و تلاش‌های واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد بهره‌مند خواهیم شد.


توانایی دانشگاه آزاد خوی در تراش، فرز و ماشین‌کاری ۲۰۰ تُن قطعه/ استارت‌آپ «ساخت و تولید» برگزار می‌شود



برگزاری رویدادهای استارت‌آپ ایده‌آرا در سال ۱۴۰۱ می‌تواند در شناسایی و جذب و حمایت نخبگان و کارآفرینان مؤثر باشد.


احیای ظرفیت‌ها و توانایی‌های مهندسی معکوس و تولید قطعات مکانیکی، راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی تجریه مواد غذایی با همت استادان و حمایت از اجرای طرح‌های دانش‌بنیان، عقد قرارداد تولید قطعات سفارش‌شده از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در راستای عضویت در کنسرسیوم ساخت و تولید ازجمله برنامه‌های درنظر گرفته شده برای سال ۱۴۰۱ هستند.


آنا: برجسته‌ترین فعالیت دانشگاه آزاد خوی در حوزه آموزش در سال ۱۴۰۰ و برنامه‌های این حوزه در سال ۱۴۰۱ کدامند؟


مولایی: جذب ۱۳۰۰ دانشجو در رشته‌های علوم انسانی، فنی و مهندسی و علوم پزشکی و افزایش ۳۰ درصدی در مقایسه با سال گذشته برجسته‌ترین فعالیت‌ها در حوزه آموزش دانشگاه آزاد خوی هستند. راه‌اندازی رشته‌های تحصیلی میان‌رشته‌ای و موضوعی پرطرفدار و اشتغال‌زا هم جزء برنامه‌های سال ۱۴۰۱ این دانشگاه خواهند بود.


آنا: با توجه به برگزاری رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در خرداد امسال، لطفاً سهم دانشگاه آزاد خوی را در این رویداد تشریح کنید.


مولایی: درباره عملکرد واحد دانشگاهی خوی در برگزاری رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی می‌توان اقداماتی مانند برگزاری نخستین استارت‌آپ‌ویکند «کشاورزی و فرآوری، بسته‌بندی و بازاریابی محصولات کشاورزی» در ۲۰ الی ۲۲ بهمن و رویداد کارآفرینی ایده‌آرا با عنوان «ظرفیت‌های صنعتی و کشاورزی شمال استان آذربایجان غربی» در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ در دانشگاه آزاد خوی را نام برد. این رویداد به همت مرکز رشد واحدهای فناور این واحد دانشگاهی و با هدف توسعه و بهبود اکوسیستم کارآفرینی دانشگاهی و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و معرفی ظرفیت‌های بی‌نظیر در حوزه کشاورزی، صنعتی و گردشگری طراحی و اجرا شد.


توانایی دانشگاه آزاد خوی در تراش، فرز و ماشین‌کاری ۲۰۰ تُن قطعه/ استارت‌آپ «ساخت و تولید» برگزار می‌شود


برگزاری رویداد استارت‌آپ در زمینه ساخت و تولید، تولید انبوه قطعات صنعتی و راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی با مشارکت اعضای هیئت علمی و شرکت‌های حقیقی و حقوقی جزء برنامه‌های این واحد دانشگاهی در سال ۱۴۰۱ هستند.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب