الزام دانشگاهها به برگزاری کلاسهای حضوری در بهمنماه/ کارت واکسیناسیون از طریق دانشگاهها کنترل میشود
محمدرضا آهنچیان در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به جلسه اخیر وزارت علوم با روسای دانشگاهها و تاکید رئیسجمهور بر حضوری شدن آموزشها، خاطرنشان کرد: همه روسای دانشگاهها در این جلسه حضور داشتند و وزارت علوم یک سیاست ملی را که از طریق ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شده بود را به روسای دانشگاهها ابلاغ و آنها را موظف به اجرای سیاست ملی کرد. هر دانشگاه متناسب با مختصات خود که چه تعداد دانشجوی بومی و غیر بومی دارد این برنامه را در بهمن ماه اجرا خواهد کرد و بنای آموزشها بر حضوری است و دانشگاهها تنها میتوانند از ظرفیتهای بهوجودآمده از طریق آموزش مجازی بهره ببرند.
مدیرکل برنامهریزی آموزش عالی وزارت علوم بیان کرد: ممکن است در برخی دانشگاهها به دلیل کمبود خوابگاه، محدودیتهای فضای آزمایشگاهی، کارگاهی و فضاهای کلی یادگیری برخی جلسات دانشگاهها به تشخیص هیئت رئیسه دانشگاه بهصورت مجازی برگزار شود؛ اما پایه آموزش حضوری خواهد بود. اگر دانشگاهی امکان این را داشته باشد که صددرصد کلاسها را بهصورت حضوری برگزار کند، اجازه برگزاری کلاسهای مجازی را نخواهد داشت. در این راستا شوراهای استانی آموزش عالی موظف شدهاند که نظارت دقیقی بر عملکرد دانشگاهها داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه بیشتر دانشگاههای دولتی با مشکلات خوابگاهی مواجه هستند، عنوان کرد: در این رابطه بر اساس مصوبه، قرارگاه عملیاتی، استانداریها و سازمان برنامه و بودجه به کمک دانشگاهها خواهند آمد تا دانشگاهها ظرفیت خود را برای پذیرش دانشجو خوابگاهی افزایش دهند.
آهنچیان درباره ظرفیت خوابگاهها، بیان کرد: در جلسه روسای دانشگاهها وزیر علوم بر همکاری دانشگاهها با یکدیگر برای پذیرش دانشجوی مهمان تاکید داشتند تا دانشجویان شهرستانی مجبور به رفت و آمد و اسکان در شهر دیگری نباشند که این امر بار خوابگاهی دانشگاهها را نیز کمتر خواهد کرد.
این مقام مسئول درباره نحوه نظارت بر کارت واکسیناسیون دانشجویان گفت: کد ملی یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجوی کشور در اردیبهشت و خرداد ماه ۱۴۰۰ در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت، بنابراین دانشگاهها موظف هستند از دانشجویی که برای آموزش حضوری به دانشکده مراجعه میکند کارت واکسیناسیون دریافت کنند و اگر دانشجویی به هر دلیلی واکسینه نشده باشد باید نتیجه منفی تست کرونای خود را در بازههای زمانی کوتاه و طبق پروتکلهای وزارت بهداشت به دانشگاه ارائه دهد. بر اساس آماری که وزارت بهداشت اخیرا در اختیار ما قرار داده ۹۰ درصد دانشجویان یک دز را دریافت کردهاند.
وی در رابطه با کارتهای واکسیناسیون جعلی عنوان کرد: این مقوله توسط دانشگاهها قابل پیگیری و شناسایی نیست و باید از طریق مراجع حقوقی، قانونی و انتظامی کشور کنترل شود که در صورت شناسایی جریمههای سختی برای آنها در نظر گرفته میشود.
انتهای پیام/۱۰۴/پ
انتهای پیام/