دوران پساکرونا مشکلات روانی برای دانشجویان بههمراه دارد
عبدالحسین کلانتری در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه دانشگاهها مکلف شدهاند دورههایی بهمنظور آمادگی روانی دانشجویان و خانوادههای آنها برای بازگشایی در دوران پساکرونا برگزار کنند، خاطر نشان کرد: برخی دانشگاهها اقدام به برگزاری مجموعه کارگاههای مهارت آموزشی دانشجویی و همچنین وبینارهای روانشناسی در فضای مجازی برای دانشجویان کردهاند تا در صورت نیاز، دانشجویان بتوانند بهصورت رایگان از خدمات این مراکز بهرهمند شوند و آسیبهای روانی ناشی از دوران کرونا را به حداقل رسانند. مراکز مشاوره و معاونتهای فرهنگی نیز در تحقق بخشیدن به این امر با ما همراه شدهاند و با پروتکلهایی که به آنها اعلام شده به تدریج این موضوع احیا میشود.
کلانتری بیان کرد: در شهرستانها نیز این امر صورت گرفته و حتی دانشجویانی که امکان حضور در دانشگاه را ندارند بهصورت غیرحضوری در دورهها و کلاسها حضور یافتند. میتوان گفت قریب به اتفاق دانشگاههای ما، مراکز مشاوره، معاونت فرهنگی و مدیران فرهنگی دارند و این موضوع امری خوشایند است تا همه دانشجویان کشور امکان بهرهمندی از برنامهها را داشته باشند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: همچنین بخشنامه جدیدی ابلاغ شده تا چندین دوره حول محور موضوعات روانشناختی در دانشگاهها برگزار شود که دانشجویان در آرامش روانی کاملی به تحصیل خود بپردازند، از عناوین دورهها میتوان به ارتقای اعتماد به نفس و اختلال اضطراب، مشاوره خانواده، مشاوره دینی و مذهبی، خدمات روانپزشکی، خدمات روانسنجی، خدمات نوروفیدبک، خدمات پزشک عمومی، مشاوره ورزشی، مشاوره تغذیه، مشاوره گروهی، رواندرمانی و مشاوره فردی، راهنمایی و مشاوره ازدواج، راهنمایی و هدایت تحصیلی برای دانشجویان ورودی جدید و خانوادههای آنها اشاره کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دوران پساکرونا مشکلات روانی متعددی برای جامعه بهخصوص دانشجویان به همراه دارد و اگر این امر مورد توجه مسئولین قرار نگیرد، پیامدهای آن برای جامعه جوان ما غیرقابل جبران خواهد بود.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/