دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حسینی:

دانشگاه اخلاق‌مدار نسبت به جامعه تعهد دارد/ نگاه اسلام به «اخلاق»، «ابزاری»، «منفعت‌طلبانه» و «سودجویانه» نیست

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: «دانشگاه اخلاق‌مدار» نسبت به جامعه تعهد دارد و تقویت «روحیه خودباوری»، «شجاعت»، «جسارت علمی»، «اعتماد به نفس»، «تفکر» و «اندیشه» در کنار آموزش علم باید به دانشجو منتقل شود.
کد خبر : 633917
دکتر حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور



به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید محمدحسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در آیین اختتامیه «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» که امروز دوشنبه ۲۰ دی‌ماه برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی نسبت به برگزاری این همایش در دانشگاه تهران اظهار کرد: عظمت اخلاق «پیامبر اسلام» به تعبیر «قرآن» به‌گونه‌ای است که به‌طور کرار از ایشان تجلیل و تکریم صورت گرفته است.


وی با تأکید بر اینکه «اخلاق» یک اصل و ارزش است افزود: نگاه اسلام به «اخلاق»، «ابزاری»، «منفعت‌طلبانه» و «سودجویانه» نیست بلکه بحث اخلاق در اسلام منشأ قلبی و واقعی دارد از این رو اصول اخلاق‌مداری باید در فرد نهادینه شود و رعایت اصول اخلاقی مشروط به منفعت نباشد.


حسینی تصریح کرد: در نظام سرمایه‌داری آداب و رفتار به کارکنان و مدیران آموزش داده می‌شود، تا مشتری‌مدار باشند، اما این رفتار بر اساس منفعت شخصی و سازمانی است، اما اسلام فراتر از این مسائل به اخلاق پرداخته است.


معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه با حفظ شدن کرامت انسانی، بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی در جامعه که به دلیل «سرخوردگی»، «تحقیر» و «سرکوب»‌ ایجاد می‌شوند، مشاهده نخواهد شد، خاطرنشان کرد: «اصول اخلاقی» در دانشگاه توسط «اعضای هیئت‌علمی و اساتید»، «مسئولین و مدیریت» و «کارکنان و کارشناسان» باید آموزش داده شود زیرا فقط انتقال دانش به دانشجو توسط دانشگاه و اساتید کافی نیست و باید در کنار علم، «آموزش اخلاق» صورت گیرد.


حسینی با اشاره به اینکه استاد در حوزه‌های «رفتاری»، «نظم»، «بردباری»، «فداکاری» و «ایثار»، الگوی عملی دانشجویان است، اظهار داشت: دانشجویان پس از تحصیل باید در خدمت جامعه و مردم باشند از این رو باید «ارزش‌های متعالی» و «فضیلت‌های اخلاقی» در دانشجویان تقویت شود تا جامعه دچار مشکل نشود.


معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه «دانشگاه اخلاق‌مدار» نسبت به جامعه تعهد دارد، افزود: تقویت «روحیه خودباوری»، «شجاعت»، «جسارت علمی»، «اعتماد به نفس»، «تفکر» و «اندیشه» در کنار آموزش علم باید به دانشجو منتقل شود و این مختص کلاس درس اخلاق و معارف نیست.


وی بیان کرد: در سند تحول، ۳۷ موضوع مشخص شده است و مسائل و معضلات جامعه نیز در آن مطرح شده است که دانشگاه می‌تواند نقش اثرگذاری را ایفا کند، گفت: به تعبیر دکتر رئیسی دانشگاه پشتوانه دولت است و در حوزه‌هایی که کشور نیاز دارد دانشگاه می‌تواند گره‌گشا باشد.


حسینی در خاتمه خاطرنشان کرد: اخلاق «سردار سلیمانی» یکی از دلایل محبوبیت ایشان بود، زیرا شهید سلیمانی در کنار دانش رزم و فرماندهی عملیات‌ها از عطوفت و اخلاق‌مداری برخوردار بود.


انتهای پیام/۴۰۴۰/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب