شهید سلیمانی نماد مقاومت و استکبارستیزی در منطقه است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از تیران، به همت بسیج اساتید، معاونت فرهنگی و بسیج کارکنان و با همکاری نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد تیران، نشست گفتمانی با موضوع شخصیت معنوی، سیاسی و اجتماعی شهید سردار حاج قاسم سلیمانی با سخنرانی فرهاد مصرینژاد رئیس دانشگاه برگزار شد.(بیشتر بخوانید)
رئیس دانشگاه آزاد تیران شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت و با اشاره به این نکته که صحبت درباره شهید سلیمانی لیاقت میخواهد، اظهار کرد: آنچه که بیان میشود براساس بیانات رهبر معظم انقلاب است.
فرهاد مصرینژاد درباره شهید سلیمانی و مکتب او عنوان کرد: مکتب سلیمانی مکتب صداقت و اخلاص در کار است و این دو کلمه در واقع نماد و نمایه مکتب حاج قاسم است. «صدق» یعنی همان چیزی که در آیه شریفه «مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیه» است و اخلاص هم در آیات متعدد قرآن ازجمله آیه شریفه «قُل اِنّی اُمِرتُ اَن اَعبُدَ اللَّهَ مُخلِصًا لَهُ الدّین» عنوان شده است.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: بنابر فرموده رهبر معظم انقلاب بعضیها در کشور سعی بر این دارند که یک دوگانه ملت و امت درست کنند که ریشه این کار در اختیار دشمن است و ملت باید در این مواقع هوشیارانه عمل کنند. شهید سلیمانی ثابت کرد هم میتوان ملیترین چهره کشور و هم میتوان امتیترین چهره کشور بود.
وی بیان کرد: شهید سلیمانی در منطقه، امروز بهعنوان یک نماد مقاومت و استکبارستیزی است که کارنامه این شهید بزرگوار در میدان جنگ دلیلی بر این گفته است.
رئیس دانشگاه آزاد تیران بیان کرد: شاید حاج قاسم سلیمانی بین ما حضور فیزیکی نداشته باشد؛ اما مکتب او و شاگردانی که این شهید در مکتب خود تربیت کرده است، همچنان رهرو راه او هستند و دشمن نهتنها نتوانست جلوی استکبارستیزی و مبارزه با ظلمستیزی حاج قاسم را بگیرد؛ بلکه با شهادتش مکتب او را به کل دنیا معرفی کرد بهگونهای که در منطقه در سالگرد شهادت او شاهد برگزاری مراسم باشکوه در کشورهای مختلف هستیم.
مصرینژاد تأکید کرد: شهید سلیمانی ماندنی و تا ابد زنده است؛ آنهایی که او را شهید کردند ــ ترامپ و امثال او ــ جایشان زبالهدان تاریخ است و جزء فراموششدگان تاریخ خواهند بود. دشمنان او گم و گور خواهند شد. البته پس از آنکه تقاص دنیویشان را بدهند.
این استاد بسیجی درباره نزدیکشدن به ایام شهادت صدیقه کبری حضرت فاطمه(س) متذکر شد: ارزش فاطمه زهرا(س) به عبودیت و بندگی خداست. اگر بندگی خدا در فاطمه زهرا(س) نبود، او صدیقه کبری نبود.
وی یادآور شد: هرچه این صدق بیشتر باشد، ارزش انسان بیشتر است؛ میشود صدیق؛ «فَأُولئِکَ مَعَ الَّذینَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ مِنَ النَّبِیِّینَ وَ الصِّدِّیقینَ». «صدیقین» پشت سر «نبیین» هستند. این بزرگوار صدیقه کبری است؛ یعنی برترین زن صدیق. این صدیق بودن به بندگی خداست. اگر بندگی خدا نمیکرد، صدیقه کبری نمیشد. اساس، بندگی خداست.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/