رفتار و واکنشهای سردار سلیمانی فراملیتی و فرادینی بود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از مهاباد، همایش «سردار بصیرت» بهمناسبت دومین سالگرد شهادت سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی با محور بررسی ابعاد مختلف وی در سالن فجر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با حضور امام جمعه، فرماندار، فرمانده سپاه پاسداران و دیگر مسئولان شهرستان مهاباد برگزار شد.(بیشتر بخوانید)
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد ابتدای این همایش اظهار کرد: شخصیت هر انسانی جهتدهنده رفتار وی است. شخصیت سردار سلیمانی بر پایه منش قهرمانانه و انقلابی و منطبق با منویات رهبری شکل گرفته بود.
بهمن کُرد تأکید کرد: شواهد و قرائن و بررسی ابعاد مختلف زندگی سردار سلیمانی این واقعیت را نمایان میکند که وی شخصیتی خودشکوفا بوده که تمام زندگی خود را وقف اسلام و انقلاب کرده است. رفتار و واکنشهای سردار سلیمانی فراملیتی و فرادینی بود و شاهد بودیم او رفتار یکسانی صرفنظر از ملت ایرانی و غیرایرانی بودن افراد با آنها داشتند که نشئت گرفته از شخصیت والای او بود.
امام جمعه شهرستان مهاباد نیز اعلام کرد: مکتب سلیمانی مکتب شهادت است و او بارها این موضوع را در سخنرانیهای خود تأکید داشت. سلیمانی مرد عمل در جبهه نبرد و دیپلماسی بود و نقش سازنده وی در دورزدن تحریمها نیز بر کسی پوشیده نیست.
ماموستا عبدالسلام امامی با تأکید بر شیطنت بیگانگان بیان کرد: از روز گذشته اینستاگرام ۱۳ میلیون پست حاوی عکس شهید سلیمانی را حذف کرده و این عمل در واقع بیانگر این حقیقت است که برای استکبار، شهید سلیمانی خطرناکتر از سردار سلیمانی است.
فرمانده سپاه مهاباد نیز با اشاره به ابعاد مختلف شخصیت شهید سلیمانی متذکر شد: شهید سلیمانی به معنای واقعی یک نظامی نابغه بود. در جنگ با داعش که پایبند به هیچکدام از اصول انسانی نبودند، او ثابت کرد میتوان یکشبه جریان جنگ با تکفیریها را به نفع سپاه اسلام تغییر داد.
جلیل نقشی یادآوری کرد: بسیاری از عملیاتهای شهید سلیمانی با معادلات رایج نظامی همخوانی نداشت و گاه خروجی کار وی قدرتهای غربی را به تعجب وامیداشت. اگر امروز در منطقه حرفی برای گفتن داریم این وضعیت را مدیون شهید سلیمانیها هستیم.
وی علاوهبر دعوت مردم به داشتن بصیرت بیان کرد: وضع موجود حاصل خون شهیدان و جانفشانی سردار سلیمانیهاست. ما ملت بزرگی هستیم، میتوانیم با تکیه بر اصول خوداتکایی و مکتب شهادت کشور خود را آباد کنیم.
معاون استاندار آذربایجان غربی و فرماندار ویژه شهرستان مهاباد با اشاره به نقش شهید سلیمانی و سایر شهدای اسلام از بهمن ۵۷ در زنده نگهداشتن این انقلاب تأکید کرد: نظام با ساختار اعلامی جمهوری اسلامی با کلیدواژه «جمهوری اسلامی، نه یک کلمه زیاد، نه یک کلمه کم» برای بسیاری از قدرت قابل تحمل نبود و عمده اقدامات بعد از انقلاب از جمله جنگ تحمیلی، انقلابهای مخملی، داعش و … ناشی از این عدم تحمل است.
عارف خدرلو با اشاره به مشکلاتی که توسط ابرقدرتها برای ایران بهوجود آمده است، اضافه کرد: در سال ۸۸ شاهد بودیم دشمن با سناریو دو قطبیسازی انتخابات و ایجاد جنبشهای رنگی خواستار تغییر در نظام سیاسی کشور بود که مردم با بصیرتی که برگرفته از مکتب شهادت و مکتب شهید سلیمانی بود، مانع توطئه دشمن شدند.
وی با اشاره به معضل منطقهای به نام داعش تشریح کرد: نقش شهید سلیمانی در مواجه با داعش انکارناپذیر است. آنچه برای ما در جریان این نبردها قابل توجه است، ایجاد وحدت بین گروههای مختلف در جریان مقابله با داعش است که این موضوع از شهید سلیمانی یک شخصیت فراجناحی و فراملی ساخته بود.
فرماندار ویژه شهرستان مهاباد ادامه داد: سردار سلیمانی در مکتب اسلام یک شخصیت کاملی بودند که تا نسلها میتواند الگو و نمونه برای جوانان باشند.
به گزارش آنا، حضور بر سرمزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد مهاباد و تجدید میثاق با خون شهدا و برگزاری نماز جماعت در مسجد دانشگاه از برنامههای پایانی این مراسم باشکوه و معنوی بود.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/