موضوع جریان فتنه ۸۸ سیاسی و اعتقادی بود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از میانه، حجتالاسلام عادل ابراهیمنژاد در نشست سیاسی روشنگری و بصیرتافزایی به مناسبت حماسه ۹ دی و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: نقش مادر، اصلیترین نقش پرورشی و تربیتی در خانواده بوده که حضرت زهرا(س) مصداق این حرف است؛ زیرا حضرت علی(ع) را نیز بهعنوان همسر نمونه تحویل جامعه داد. مولای متقیان، آرامش واقعی را از حضرت صدیقه کبری، فاطمه زهرا(س) گرفته بود؛ زیرا که او الگوی همه زنان دنیاست. اگر نقش مادری به معنای واقعی، درست و کامل در جامعه پیاده شود، میتواند تاریخ بزرگی مانند قیام امام حسین (ع) را ایجاد و جابهجا کند.
وی درباره جریانات فتنه ۸۸ عنوان کرد: جریان فتنه سال ۱۳۸۸، موضوع سیاسی و اعتقادی بود. یعنی میخواستند با سیاسی کردن موضوع به اعتقادات مردم ضربه بزنند. زمانی که دشمنان نظام دیدند که با هیچ روش و طرحی نمیتوانند به ما آسیبی برسانند و نتیجهای نیز حاصل نمیشود با بحث تقلب در انتخابات وارد عمل شدند. فتنه ۸۸ درسهای زیادی به مردم آموخت. سران فتنه در مقابل ولایت و قانون ایستادند و هدفشان هم زیر پا گذاشتن قانون بود. آنان میخواستند با لغوکردن انتخابات، قانون جدیدی را با این روش در انتخابات بعدی پیاده کنند.(بیشتر بخوانید)
کارشناس مسائل مذهبی سپاه ناحیه میانه عاشورای حسینی در سال ۸۸ را بصیرت واقعی دانست و ادامه داد: اگر توفیق الهی شامل حال انسان نباشد، نمیتواند در زندگی خود با بصیرت واقعی گام بردارد و آن زمان است که با هوای نفسانی حرکت میکند به گمراهی میرود. هدف نهایی قیام امام حسین(ع) در عاشورا همان راه بصیرت است. شهید حاج قاسم سلیمانی، تربیتیافته مکتب اسلام و انقلاب بود و در این راه ثابتقدم ماند و پرورش یافت و به هدف نهایی خود که همان شهادت بود، رسید.
ابراهیمنژاد با تأکید بر اینکه، افراد زیادی هستند که خودشان را انقلابی میدانند؛ اما انقلابی نمیمانند، مطرح کرد: در زمان انقلاب، مجاهدین خلق در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی نقش ایفا کردند و قبل از انقلاب نیز مقابل رژیم شاهنشاهی ایستادند؛ اما بعد از انقلاب از نظام ما سهمخواهی کردند. به ظاهر انقلابی بودن مهم نیست؛ بلکه انقلابی ماندن مهم است. شهید سلیمانی در نخستین روزی که وارد جرگه انقلابیگری شد، خودش را نشان داد و تا آخرین دقایق زندگیاش، خودش را فدای این انقلاب و نظام کرد. همه جهانیان به این اذعان داشتند که سردار سلیمانی شخصیت فراملی و جهانی بود. او همیشه در کنار مردم و قشر آسیبپذیر جامعه قرار میگرفت و خودش را از جنس آن مردم میدانست.
عنوان سردار دلها، نمود واقعی حاج قاسم سلیمانی بود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نیز گفت: شهید سلیمانی، نه عاشق محبوبیت بود و نه پست و مقام. وی تشنه شهادت بود و به آرزویش که لیاقت آن را داشت رسید.
ناصر محبعلیپور جایگاه اصلی شهید سلیمانی را شهید زنده برشمرد و بیان کرد: سردار سلیمانی، محبوب قلب میلیونها ایرانی است؛ زیرا با وجود درک بسیار بالای سیاسی، منافع ایران، نظام و اسلام را به جناحبندیهای سیاسی و تمایلات حزبی ترجیح میداد. هر انسانی در راه رضای خدا گام بردارد، قطعاً دارای ارزش بوده و وظیفه همه این است که یاد و خاطره شهید سلیمانی را زنده نگه داریم و پیر مکتب جان قاسم باشیم و گامبهگام مسیر این شهید والامقام را طی کنیم.
وی اضافه کرد: سردار سلیمانی شخصیت بینالمللی بود. مکتب حاج قاسم سلیمانی، مکتب اسلام، عدالتخواهی، زیر بار زور و ظلم نرفتن بود و که همواره همه ما باید در این مکتب حرکت کنیم.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/