دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 دی 1400 - 16:36
حماسه دی(۴۹) در نشست مناسبتی مسئولان مطرح شد؛

از خشم مقدس مردم در فتنه ۸۸ تا توهم کاذب غرب/ حاج قاسم را در مقیاس خودش بشناسیم

استاد حوزه و دانشگاه گفت: اگر قرار است حاج قاسم را بشناسیم باید در مقیاس خودش باشد.
کد خبر : 632255
واحد اهواز

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اهواز، مراسم بزرگداشت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها، حماسه ۹ دی و گرامیداشت شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی با حضور حجت‌الاسلام میر احمدرضا حاجتی استاد حوزه و دانشگاه، علی افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و واحد اهواز، حجت‌الاسلام علی عطایی‌نسب رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، معاونان، رؤسای دانشکده‌ها و جمعی از استادان بسیجی در سالن شهدای مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


پیشگامی دانشگاه در تبیین مکتب حاج قاسم




استاد حوزه و دانشگاه در این مراسم گفت: امروز غربی‌ها بیکار ننشسته‌اند و با مدیریت اندیشکده‌ها جریان‌هایی را برنامه‌ریزی می‌کنند و غربی‌ها حتی در موضوع اندیشکده چیزی نیست که مورد مطالعه قرار ندهند.


حاجتی عنوان کرد: در آمریکا ۷۰۰ مرکز تحقیق درباره ایران مشغول به کار بوده و مطالعات بسیار عمیق و دقیق برپاست که به‌صورت منظم و براساس برنامه‌های مشخص ۱۰ سال یکبار برای اتفاقات و حوادث برنامه‌ریزی دقیق دارند.


وی اضافه کرد: با این شرایط غربی‌ها اعلام می‌کنند که درمانده شده‌ایم؛ چراکه استراتژی نداریم و استراتژیک یعنی قدم زدن در آینده. غربی‌ها حال دچار بحران مدیریتی شده‌اند و این بحران چیزی جز استراتژی دو رهبری است که در آینده قدم زده‌اند (یکی روح‌الله الموسوی الخمینی و آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای).


از خشم مقدس مردم در فتنه ۸۸ تا توهم کاذب غرب/ حاج قاسم را در مقیاس خودش بشناسیم


این استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: گورباچوف در مصاحبه‌ای گفت که صدای خُردشدن استخوان‌های شوروی را ۱۰ سال بعد از نامه آیت‌الله خمینی شنیدم و آیت‌الله خمینی در نامه‌ای این را به من گوشزد کرده بود؛ آیت‌الله خمینی در زمان نمی‌گنجید و اگر روزی رئیس‌جمهور شوم اول به گفته‌های ایشان عمل می‌کنم و هیچ واژه‌ای برای غرب لذیذتر از قدرت نیست.


حاجتی با بیان اینکه اساس مشروعیت غرب قدرت است، متذکر شد: مفهوم قدرت تغییر پیدا کرده و آن این است که آیت‌الله خمینی در تهران دستور قتل سلمان رشدی را می‌دهد و ۱۰۰ هزار نفر از تمام ادیان مسلمان شیعه و سنی، مسیحی و یهودی و ... به طرفداری پیام رهبر ایران راهپیمایی کردند و این یک نوع ماهیت قدرت جدید است. عصر جدیدی آغاز شده که قدرت آن دیگر فانتوم و موشک نیست؛ بلکه قدرت یک حکومت الهی است.


وی تبیین کرد: غربی‌ها هر ۱۰ سال یک فتنه را رقم زده‌اند و مطالعات روی فتنه بخشی از مطالعات آنهاست و به کرات گفته‌اند که حکومت شیعه مهدوی‌محوری در جریان است و اگر بخواهیم از سردار حاج قاسم سلیمانی بگوییم ملی‌تر و مردمی‌تر از حاج قاسم خودش بود.


این استاد حوزه و دانشگاه تشریح کرد: اگر قرار است حاج قاسم را بشناسیم باید در مقیاس خودش باشد. پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم فرمودند من برای حکومت الهی آمده‌ام و بعد از من احترام به فاطمه زهرا سلام‌الله علیها و حضرت علی علیه‌السلام و دوازده امام را می‌خواهم.


حاجتی توضیح داد: اسلام تمام سنگرها در جهان را فتح خواهد کرد و دشمنان اکنون درمانده‌اند. چرا رئیس جمهور آمریکا در اتاق عملیات جنگی نشست و دستور ترور شهید سلیمانی را صادر کرد؟ ایران اگر چالش اقتصادی را حل کند، یک ابرقدرت بی‌منازع است.


وی با بیان اینکه در تولید علم رتبه ۵۲ را داشتیم و حال در رتبه پانزدهم هستیم، تأکید کرد: اهداف صهیونیست‌ها آن است که ایران باید ریشه‌کن شود و دنیا با قدرت نوظهوری مواجه شده و آن حکومت حضرت مهدی عجل‌الله تعالی فرجه الشریف است و جمهوری اسلامی بانی مقدمات حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) است. مولود این مکتب حاج قاسم سلیمانی است که خود مکتب شد.


از خشم مقدس مردم در فتنه ۸۸ تا توهم کاذب غرب


مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم توضیح داد: فتنه مخلوط حق و باطل است و تردید نکنید که در باطل درصدی از حق نهفته است و اینجا انسان بصیر می‌تواند آنها را از هم تشخیص دهد. در فتنه ۸۸ فراری‌ها و محکومین اقرار کردند که ما همه‌چیز را قبول داریم و همه چیز درست بود.


عطایی‌نسب افزود: فتنه بد چیزی است که انسان حق و باطل را به دشواری تشخیص دهد و در سال ۸۸ افرادی بودند که دغدغه داشتند و فریاد زدند و خود را برای انقلاب هزینه کردند و چون به موقع فریاد زدند، مردم وارد میدان شدند.


وی بیان کرد: در سال ۸۸ خشم مقدس را دیدیم و مردم در اهواز با تمام وجود شعار می‌دادند و مطالبه می‌کردند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم گفت: در فتنه ۸۸ فتنه‌گران رأی ملت و اکثریت را نادیده گرفتند و در عاشورای سال ۸۸ به مقدسات دینی مردم توهین کردند که خشم مقدس مردم را برافروخت و خسارات زیادی وارد شد.


افروس تبیین کرد: با فتنه ۸۸ توهم کاذبی برای غرب ایجاد شد و غربی‌ها فکر کردند فاصله بین مردم و دولت بیشتر شده است و نقش دانشگاه‌ها در این راستا بیشتر است؛ چراکه هرچه روشنگری بیشتر باشد دست دشمن کوتاه‌تر است و این نقش مهم دانشگاه را مشخص می‌کند.


وی اضافه کرد: گناه بزرگ فتنه‌گران آن است که دشمن را امیدوار کردند و وظیفه ما دانشگاهیان پیشبرد علم و روشنگری است.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب