دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

آزمایشگاه اولتراسونیک از تولید تا کنترل کیفیت در علوم مختلف کاربرد دارد/حمایت از پژوهش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

از مرحله ساخت و تولید تا کنترل کیفیت، در علوم متفاوت و آزمایشگاه تحقیقات اولتراسونیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات با حضور صباغ زاده افتتاح شد.
کد خبر : 630910
image-20211227130919-1.jpeg



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از واحد علوم و تحقیقات، آزمایشگاه اولتراسونیک واحد علوم و تحقیقات با حضور جمشید صباغ زاده قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات افتتاح شد.


حامد اهری عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی، سید امیرعلی انوار عضو هیئت علمی دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی و سارا اله یاری بیک عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی و محیط‌زیست از محل پروژه‌های پژوهشی برون دانشگاهی با همکاری سیما مرادی دانش‌آموخته دامپزشکی و مهدی رحیمیان پژوهشگر حوزه صنایع غذایی اقدام به تجهیز و راه‌اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی اولتراسونیک در واحد علوم و تحقیقات کردند.


آزمایشگاه تحقیقاتی اولتراسونیک با مساعدت و حمایت هادی کیادلیری رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط‌زیست در فضایی به مساحت ۱۲۰ مترمربع واقع در واحد علوم و تحقیقات راه‌اندازی شده است.


آزمایشگاه اولتراسونیک برای حمایت‌های معنوی از تحقیقات پژوهشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و راهبری طرح‌های برون دانشگاهی تجهیز شده است.


در این آزمایشگاه، تحقیقات و آزمایش‌های تخصصی اولتراسونیک توسط جدیدترین دستگاه‌های فراصوتی با فرکانس‌های مختلف انجام می‌شود.


تجهیزات و دستگاه‌های مختلف و پیشرفته اولتراسونیک با فرکانس‌های مختلف در بازه ۲۰ کیلو هرتز تا ۱۵ مگاهرتز با توان‌ها و قابلیت‌های متفاوت و همچنین سیرکولاتور ترکیبی اولتراسونیکی-مکانیکی در این آزمایشگاه وجود دارد.


همچنین از کاربردهای گسترده امواج اولتراسونیک در حوزه‌های مختلف می‌توان به ارتقای کیفیت مواد غذایی توسط ایجاد و کنترل اثر کاویتاسیون، تولید ذرات در مقیاس نانو، تعیین سرعت ذرات، تست غیرمخرب و ... اشاره کرد.


این آزمایشگاه می‌تواند از مرحله ساخت و تولید تا کنترل کیفیت، در علوم متفاوت و میان‌رشته‌ای، به‌صورت تخصصی و مرجع مورد استفاده و تحقیق قرار گیرد.


استفاده از نوسانات مافوق صوت (اولتراسونیک) یکی از روش‌هایی است که امروزه در علوم مختلف کاربرد دارد و تلفیق آن با سایر فرآیندهای نوین و سنتی می‌تواند در بهینه‌سازی این فرآیندها اثر مهمی داشته باشد.


انتهای پیام/۴۰۴۰/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب