دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 دی 1400 - 10:04
حجت‌الاسلام خسروپناه:

حوزه و دانشگاه موضوعات جدید را به بحث بگذارند

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حوزویان و دانشگاهیان هر موضوع جدیدی را با همدیگر به بحث و گفت‌وگو بگذارند؛ چراکه بهترین روش برای وحدت حوزه و دانشگاه همین گفت‌وگوهاست.
کد خبر : 630351
خسروپناه در کرمانشاه



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در نشست تخصصی با عنوان بررسی امکان تحقق علم دینی که به مناسبت هفته وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با حضور رؤسای دانشگاه‌ها، مدیران حوزه‌های علمیه استان، روحانیون حوزه‌ها و استادان دانشگاه‌های استان برگزار شد، اظهار کرد: این جلسات نباید فقط مختص سخنرانی یکطرفه باشد بلکه مشتاقم نظرها، اندیشه‌ها، نقدها حتی پرسش همه دوستان را بشنوم تا بتوان از آن سود و بهره کافی برد.




بیشتر بخوانید:


ارسال ۷۰ مقاله به دبیرخانه کمیسیون حکمت اسلامی و تعالی روانشناسی




وی افزود: ورود علوم غربی به ایران و کشورهای اسلامی پدیده جدیدی نیست و از اواخر قرن دوم و در ادامه قرن سوم این علوم وارد ایران شد و در دوره هارون‌الرشید و مأمون عباسی به صورت گسترده ترجمه و بسط پیدا کرد، بعضی فیلسوفان ما مانند ابن‌سینا و فارابی، ذکریای رازی از آثار غربی مثل آثار بقراط در تألیفات خود استفاده کردند.


معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی درباره هدف و لزوم برگزاری این‌گونه جلسات اظهار کرد: مباحث علم دینی از مباحث و علوم جدیدی است که لازم است در باب آن گفت‌وگو شود؛ البته پیشنهاد می‌دهم حوزویان و دانشگاهیان هر موضوع جدید را با همدیگر به بحث و گفت‌وگو بگذارند و بهترین روش برای وحدت حوزه و دانشگاه همین گفت‌وگوست.


حوزه و دانشگاه موضوعات جدید را به بحث بگذارند


خسروپناه تأکید کرد: بحث علم دینی از آنجایی که با علوم طبیعی، علوم انسانی، علوم مهندسی و علوم پزشکی ارتباط دارد و نظرات مختلفی نیز در این باب داده شده و کتاب‌های مختلفی هم نوشته شده، اگر دانشگاهیان و حوزویان از این فضای علمی مطلع باشند و در مورد آن با گفتمان نو به بحث و گفت‌وگو بپردازند برای تعالی حوزه و دانشگاه بسیار مفید است.


به گزارش آنا، نشست تخصصی بررسی امکان تحقق علم دینی به مدت یک روز و در دو بخش صبح و بعد از ظهر برگزار و به سه کارگاه مجزا نیز تقسیم‌بندی شد. در بخش صبح دو کارگاه با عنوان بررسی امکان تحقق دینی و هم‌اندیشی راهکارهای بررسی تولید علم دینی برگزار شد و کارگاه بعد از ظهر نیز به پرسش و پاسخ و تبادل اندیشه‌ها و نظرات اختصاص داشت.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب