دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 آبان 1400 - 11:00
کاکابرایی عنوان کرد؛

ارسال ۷۰ مقاله به دبیرخانه کمیسیون حکمت اسلامی و تعالی روانشناسی

دبیر پنل تخصصی کمیسیون حکمت اسلامی و تعالی روانشناسی نخستین همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی اظهار کرد: ۷۰ مقاله به دبیرخانه کمیسیون ارسال شد که ۱۰ مقاله به عنوان سخنرانی پذیرفته شد.
کد خبر : 618105
کرمانشاه

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرمانشاه، کیوان کاکابرایی در پنل تخصصی کمیسیون حکمت اسلامی و تعالی روانشناسی نخستین همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی که از سوی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد با معرفی همایش و نحوه اجرای آن بیان کرد: از حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی که خلاقانه در برگزاری این همایش تأثیرگذار بود، قدردانی می‌کنم.




بیشتر بخوانید:


همایش حکمت اسلامی و تعالی علوم روان‌شناسی و رفتاری برگزار شود


میزبانی کرمانشاه از کمیسیون حکمت اسلامی و تعالی روانشناسی


پیش‌همایش ملی تخصصی حکمت اسلامی و تعالی هنر برگزار می‌شود




وی افزود: ۱۰ ماه است که به‌دنبال این پنل بودیم و ۲۷ تیر ۱۴۰۰ نیز پیش همایشی با چهار سخنران ویژه ازجمله «دکتر خسروپناه»، «دکتر افروز»، «دکتر مداحی» و «دکتر بوچانی» معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار کردیم.


دبیر پنل تخصصی کمیسیون حکمت اسلامی و تعالی روانشناسی نخستین همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی ادامه داد: بیش از ۷۰ مقاله در دبیرخانه کمیسیون دریافت شد که ۱۰ مقاله به عنوان سخنرانی و پنج مقاله بدون همخوانی با شرایط کمیسیون و بقیه نیز به صورت پوستر پذیرفته شد.


کاکابرایی بیان کرد: معتقدیم در قلمروی علوم‌ انسانی به‌ویژه حوزه مطالعات روان‌شناسی نوین، گفتنی‌های نو و بدیع زیادی برای ارائه هست و جامعه روان‌شناسی به سهم خود بر اساس الگوی اسلامی- ایرانی می‌تواند مسائل جدید را صورت‌بندی و عرضه کند.


وی افزود: تعالی روان‌شناسی بر اساس فرهنگ بومی فسحت میدان تطبیقی است که جوامع علمی امروز خواستار این مسئله مهم هستند و باید از تکرار، واماندگی و بی‌حاصلی عبور کنیم و با شتاب به سوی پویندگی و فرا آفرینی پیش رویم.


جامع انسانی تربیت روان‌شناسی لازم دارد


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه هم به عنوان سخنرانان در این پنل علمی گفت: یک انسان در یک جامعه هر چقدر دانش بشری، علمی، آزمایشگاهی و پزشکی متعالی داشته باشد، در نهایت باید علم دانشگاهی خود را به‌درستی در سطح جامعه کاربردی کند و این امکان‌پذیر نیست مگر اینکه این جامعه انسانی تربیت روانشناسی و اسلامی لازم را داشته باشد.


آرش بوچانی بیان کرد: این همایش‌ها فرصت مغتنمی است تا راهکارهایی ارائه دهد؛ البته معمولا اغلب همایش‌ها با عکس یادگاری و خداحافظی جمعی تمام می‌شود؛ اما بهترین حالت یک همایش این است که یک یا چند نکته را به عنوان چکیده و خروجی در قالب نامه یا بخش‌نامه به مراجع بالاتر پیشنهاد شود و کاربردی شود و جامعه روز به روز به سمت تعالی رود.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه بیان کرد: بی‌شک یک پزشک، مهندس یا شیمیدان هرچقدر باسواد باشد در نهایت باید تربیت اسلامی و روانی داشته باشد تا کارآمد باشد و این حساسیت موضوع را نشان می‌دهد و بسیار خوشبین به خروجی این همایش و همایش‌های آتی هستیم.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: هر جامعه از اجزایی تشکیل شده و فرهنگ‌ها متفاوت است با ۷ میلیارد انسان با جغرافیای مختلف با رنگ‌ها، گویش‌ها، خلق‌وخو و ادیان مختلف که در اینجا کنش‌های زیادی ایجاد می‌شود و خیلی وقت‌ها فرهنگ را از کنترل خارج می‌کند و ملت‌هایی موفق هستند که بتوانند این را به درستی درک کنند.


بوچانی افزود: اگر می‌خواهیم سیستم را اصلاح کنیم باید هدف را از پایه طرح‌ریزی کنیم و اگر قصد اصلاح است باید نگاه‌ها روی خانواده‌ها باشد و اگر خانواده‌ها را به سمت تربیت اسلامی سوق دهیم، اثرات آن در جامعه شهری، استان و کشور دیده می‌شود و این کار سنگین و پیچیده‌ای است و باید نگاه‌ها بزرگ و فراخ باشد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب