چگونگی برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشگاهها
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عبدالحسین کلانتری درباره برگزاری مراسم روز دانشجو اظهار کرد: باید پویایی و نشاط جامعه را تبیین و ترسیم کنیم که طبیعتاً این اتفاق با کمک تشکلها، کانونها و نهادهای فرهنگی که در دانشگاهها هستند و زیست دانشجویی دارند، انجام میشود.
معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: قطبنمای فعالیتهای دانشجویی در پرتوی فهم نظری اتفاق میافتد، امیدواریم در مدت مشخصی با کمک ذیربطان این موضوع، بتوانیم در این حوزه فعالتر وارد شده و به سرانجام برسانیم و طبیعتاً پیرو چنین بازاری شاهد فعالیتهای جدید نیز خواهیم بود که با اقتضائات و نیازهای جامعه و دانشگاه نیز منطبق است.
وی ادامه داد: ۱۶ آذر نماد بارز استعمارستیزی و استکبارستیزی دانشجویان است، این رویداد مهم هر سال با توجه به شرایط و اقتضائات کشور رنگ و بوی متفاوتی میگیرد. امسال نیز با توجه به استقرار دولت مردمی، فروکش کردن پاندمی کرونا و همچنین بازگشایی تدریجی دانشگاهها، تمهیدات لازم اندیشیده شده است که شاهد برگزاری مراسم باشکوهی به مناسبت این روز در دانشگاههای سراسر کشور باشیم.
کلانتری تاکید کرد: امروز استعمار و استکبار رنگ و بوی متفاوتی پیدا کرده است و بهصورت مشخصی خوی استکبار و استعماری تجلی متفاوتی دارد. در واقع استعمار و استکبار مجازی نمونه جدید و متفاوت این خوی کهن است که باید مورد تأکید دانشگاهیان قرار گیرد و برخی از نمونههای جهاد، توجه کردن و توجه دادن به این مسئله است.
معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری توجه به تحریمهای ظالمانه و بیسابقه دشمنان را نمونه دیگری از این فعالیتهای استکبارستیزانه و ضدطاغوتی دانست که باید در ۱۶ آذر امسال مورد تأکید قرار بگیرد. دانشگاههای مختلف شهر تهران و سراسر کشور، از رئیسجمهور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دعوت کردند که در برنامه ۱۶ آذر حضور داشته باشند.
معاون فرهنگی وزیر علوم تاکید کرد: واقعیت این است که هنوز در خصوص برنامه رئیسجمهور تصمیم قطعی گرفته نشده و این تصمیم کاملاً به برنامه کاری حجت الاسلام رئیسی بستگی دارد. اما بهطور کلی امسال با توجه به پیگیریهایی صورت گرفته، شرایط جدید توصیف شده و ابلاغیههای اعلام شده، در روز ۱۶ آذر شاهد برنامههای متعدد و متنوعی در سطح کشور خواهیم بود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/