لزوم تشریح اهداف و چشمانداز «طرح پویش» برای دانشجویان
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ همایش ملی پویش اشتغال با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بابک نگاهداری، سرپرست مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی، برخی از معاونان سازمان مرکزی، رؤسای استانهای دانشگاه آزاد اسلامی، برخی مقامات عالی کشور، فعلان اقتصادی و استادان دانشگاهی بهصورت حضوری و مجازی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار شد.
در پایان این مراسم، دانشجویان برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای استان اصفهان ازجمله زهرا افتاده، محسن میرزایی و محمد خدادادی (واحد اصفهان (خوراسگان))، مائدهسادات هاشمی (واحد نایین)، محمد قاسمی (واحد لنجان)، حمید یاوری (واحد شاهین شهر)، سحر کرمانپور (واحد دهاقان)، زهرا کیماسی (واحد شهرضا)، رضا مرادی (واحد گلپایگان)، سیدعلیرضا لاجوردی (واحد کاشان)، پیمان مهرانپور (واحد دهق (مهردشت)) و علی یقینی (واحد نجفآباد) تجلیل شدند.
پیمان مهرانپور، دانشجوی رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهق که در همایش ملی پویش اشتغال به عنوان برگزیده انتخاب و معرفی شد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ارزیابی خود از اجرای طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: با اجرای این طرح تغییرات بزرگی در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده و به نظر میرسد اگر این طرح با دقت و برنامهریزی مناسب اجرا شود برای آینده دانشجویان بهویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهق بسیار مفید خواهد بود، این طرح آغاز خوبی داشته و امیدواریم که همینطور با جدیت ادامه پیدا کند.
طرح پویش حرکت بزرگی در اشتغال و تحصیل ایجاد خواهد کرد و از طرفی انگیزه لازم برای دانشجویان، استادان و صنعتگران برای توسعه این طرح به وجود میآید.دانشجوی رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهق در پاسخ به این پرسش که استقبال از طرح پویش چگونه بوده است و چقدر میتواند در اشتغال و مهارت بعد از تحصیل دانشجویان مفید باشد؟ گفت: به علت اینکه واحد دهق در جوار صنعت قرار گرفته و درایت و پیگیری مجتبی ملااحمدی رئیس دانشگاه و همراهی و همکاری نهادها، مؤسسات و صنایع، این طرح در شهر دهق و منطقه مهردشت از استقبال بسیار خوبی برخوردار بوده است و بهقطع میتواند در اشتغال و مهارت دانشجویان حین و بعد از تحصیل مؤثر باشد.
اهمیت توجیه دانشآموزان، دانشجویان و شرکتهای صنعتی در طرح پویش
وی درباره معایب و محاسن طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: انگیزه تحصیل، امیدواری به آینده، ایجاد اشتغال و پرداخت کمک شهریه را میتوان از محاسن این طرح دانست و توجیهکردن دانشآموزان، دانشجویان و شرکتهای صنعتی درباره این طرح بسیار اهمیت دارد که اگر این مهم انجام شود، شاید نتوان معایبی در طرح دید، البته باید بر تداوم و گسترش آن (دانشگاهیان و صنعتگران) کمک و همت کرد.
دانشجوی برگزیده و برتر همایش ملی پویش اشتغال دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: چنانچه طرح پویش و اهداف و چشمانداز آینده آن برای دانشجویان تشریح شود، دانشجویان از آن استقبال خواهند کرد، ایجاد امیدواری به آینده شغلی و اعتماد به این طرح بسیار مهم است.
به آینده شغلی خودم امیدوار هستم
مهرانپور در پاسخ به این پرسش که دلایل انتخاب شما بهعنوان دانشجوی برتر در همایش ملی پویش اشتغال چه بود؟ به آنا گفت: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهق در جوار صنعت قرار دارد با تحصیل در دانشگاه در قطب صنعتی دهق مشغول به کار هستم، طرح پویش کمک فراوانی برای من به همراه داشته است. دغدغه اشتغال، پرداخت شهریه و تحصیل را نداشتم به آینده شغلی خودم امیدوار هستم، این شرایط باعث شده تا از طرف این واحد دانشگاهی بهعنوان دانشجوی برتر به همایش معرفی شوم، از تلاش رئیس، کارکنان و استادان دانشگاه قدردانی میکنم.
وی با ارائه پیشنهادی برای پیشرفت طرح خطاب به دانشگاهیان و صنعتگران عنوان کرد: همکاری و همراهی مسئولان نهادها، ارگانها و کارفرمایان با دانشگاه در اجرای مطلوب این طرح بسیار اهمیت دارد، پیشنهاد میکنم که جلسات و کارگروههای مختلف در این باره تشکیل و اطلاعرسانی مناسب از طریق رسانهها و فضای مجازی در نحوه و اهداف طرح پویش انجام شود، اجرای دقیق طرح پویش تضمین شده و دانشگاههای برتر بهعنوان الگو و نمونه معرفی شوند.
دانشجوی رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهق یادآور شد: طرح پویش حرکت بزرگی در اشتغال و تحصیل ایجاد خواهد کرد و از طرفی انگیزه لازم برای دانشجویان، استادان و صنعتگران برای توسعه این طرح به وجود میآید.
به گزارش آنا، حدود ۲۰ ماه پیش بود که نخستین زمزمههای اجرای طرح پویش یا همان اشتغال همزمان با تحصیل دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی و بهطور اختصاصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) شنیده و از همان ایام، تشکیل کمیتهها و کارگروههای اختصاصی اجرای این طرح در این واحد دانشگاهی آغاز شد.
اکنون پس از گذشت زمانی کمتر از دو سال و پس از رایزنیها و هماهنگیهای لازم با بخش صنعت، بنگاهها و مؤسسات تولیدی و اقتصادی، شاهد اجرای مطلوب طرح پویش اشتغال در دانشگاه آزاد اسلامی و در مقیاسی بسیار وسیع و برای طیف عظیمی از دانشجویان در رشتههای مختلف در تخصصها و رشتههای مورد نیاز این صنایع و بنگاههای اقتصادی هستیم.
انتهای پیام/۴۰۶۲/پ
انتهای پیام/