دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور:

تحقق دانشگاهی با محوریت پاسخگویی اجتماعی ضرورت دارد

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور گفت: امروز در سطح دنیا دانشگاهی که بخواهد نافع، اثرگذار و نسل چهارم باشد، دانشگاهی با محوریت پاسخگویی اجتماعی به‌حساب می‌آید و ما در نظام مقدس جمهوری اسلامی که بر پایه همین پاسخگویی اجتماعی و ارج نهادن به جامعه بنانهاده شده، هنوز با چالش‌هایی در زمینهٔ رسالت اجتماعی و پاسخگویی اجتماعی مواجه‌ایم.
کد خبر : 624197
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه پیام نور، حیدر جهان‌بخش در نشست مشترک مدیران حوزه معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی، بسیج اساتید و مسئولان پایگاه‌های حوزه مقاومت بسیج شهید شهریاری کارکنان دانشگاه که صبح امروز در سازمان مرکزی پیام‌نور برگزار شد با اشاره به اینکه فعالیت‌های اجتماعی به نقش‌آفرینی همه بازوان فرهنگی کشور نیاز دارد، خاطرنشان کرد: برای تحقق این امر، نباید قائل به مرزبندی‌های سازمانی بود زیرا نظام مقدس جمهوری اسلامی بنا به معیارهای بنیان‌گذار آن، بسیجی وار شکل گرفت و در واقع ازآنجاکه همه ما باروحیه بسیجی عجین شده‌ایم، همه بسیجی هستیم حتی اگر خلافش ثابت شود و باید در این مسیر صادقانه، خالصانه و با اتحاد گام برداریم.


وی با تأکید بر لزوم توجه به سرمایه‌های اجتماعی کشور و هدایت‌گری جامعه، افزود: رسالت پیامبر مکرم اسلام (ص)، بعد از معراج زمانی تکمیل می‌شود که برای هدایتگری و روشنگری به جامعه برگردد و از همین منظر دین مبین اسلام نسبت به دیگر ادیان گذشته متفاوت بوده و کامل‌تر است.


جهان‌بخش هدایتگری و روشنگری را جزو لاینفک اقدامات فرهنگی دانست و با اشاره به ۴ رکن الگوی مدیریتی امام خمینی (ره)، بیان کرد: ایمان به هدف، ایمان به سبیل یا روش، ایمان به جامعه وایمان به خدا از مهم‌ترین ارکان مدیریت حضرت امام خمینی (ره) بودند که نقش بسیار مؤثری در تحقق رسالت اجتماعی و روشنگری مردم داشتند.


وی همچنین به سخنان مقام معظم رهبری در زمینهٔ روشنایی فرهنگی و علمی اشاره کرد و افزود: طبق بیانات مقام معظم رهبری، پیوند بین علم و فرهنگ علمی نافع و بسیار ارزشمند است و ما باید آن را سرلوحه برنامه‌های فرهنگی قرار دهیم.


معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام‌نور؛ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج اساتید و کارکنان و همچنین مدیران فرهنگی را بازوان توانمندی دانست که باید دست‌به‌دست هم داده و با احیای فعالیت‌های اجتماعی، در روشنگری و هدایت فرهنگی مثمرثمر باشند.


وی با تأکید بر لزوم جایگزینی واژه ترویج فرهنگی و هدایتگری فرهنگی به‌جای فرهنگ‌سازی اظهار کرد: فعالان فرهنگی وظیفه ترویج و هدایتگری فرهنگی را که در ذات دین مبین اسلام نیز بر آن تأکید شده، بر عهده‌دارند و ازاین‌رو باید برای ای منظور و تأمین زیرساخت‌های فرهنگی تلاش کنند.


جهان‌بخش در پایان رسیدن به خود باروی را لازم و ضروری دانست و عنوان کرد: برای رسیدن به خودباوری باید نه تأسف بخوریم و نه خوشبخت باشیم بلکه با تمام قوا و با اتکا به خداوند متعال، برای تحقق اهداف فرهنگی و دستیابی به‌جای گاه پاسخگویی اجتماعی تلاش کنیم.


انتهای پیام/۴۱۶۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب