فرآیند تسهیل تجاریسازی در مرکز نوآوری بینالمللی یاس انجام میشود
مهدی شالچیطوسی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره اقدامات دانشگاه اهل بیت (ع) در راستای کارآفرینی، گفت: تحول دانشگاه از نسل دوم به سوم نیاز به یک دوره ۱۰ ساله که به دوره گذار معروف است، دارد. تهیه زیرساختهای نرم از جمله طراحی فرآیندها، تدوین دستورالعملها و آئیننامهها، ایجاد فضا برای همکاریهای بینالمللی، است. زیرساختهای سخت شامل تأمین فضای فیزیکی لازم به همراه فرهنگسازی در بین اعضا هیئتهای علمی، کارکنان و دانشجویان، میشود.
این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: دغدغه ریاست دانشگاه بینالمللی اهل بیت (ع) همواره حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و چهارم بوده و در این راستا مرکز نوآوری بینالمللی یاس را راهاندازی کرد. این مرکز با مشارکت نوآوران داخلی و خارجی، فرآیند تسهیل تجاریسازی، مشاوره برای اجرا کردن ایدهها و کارآفرینی دانشجویان را انجام میدهد.
معاون مرکز نوآوری دانشگاه بینالمللی اهل بیت (ع) با اشاره به اهمیت تعامل مستمر میان دانشگاه و صنعت، خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تحریمها، حرکت دانشگاهها به سمت کارآفرینی به راهی طولانی نیاز دارد. البته در چند سال اخیر اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است. مراکز آموزشی باید در راستای نیازهای جامعه و صنایع مختلف گام بردارند تا منجر به رشد و توسعه اقتصادی کشور شوند.
انتهای پیام/۱۱۰/
انتهای پیام/