شجاعت در تصمیمگیری یکی از شاخصهای برجسته «فیاضی» است
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، موسی غضنفرآبادی در جلسه علنی امروز (سهشنبه، ۲۵ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، گفت: هفته گذشته مسعود فیاضی پس از ماهها بحث و بررسی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از سوی رئیسجمهور به مجلس معرفی شد و شبکههای معاند نیز نسبت به تخریب وی اقدام کردند، تخریبگران کسانی جز مروجان سند ۲۰۳۰، اختلاسگران صندوق فرهنگیان و افراد همیشه مدیر و پدرخوانده آموزش و پرورش نبودند.
نماینده مردم بم، ریگان، فهرج و نرماشیر در مجلس شورای اسلامی افزود: در جبهه مقابل، جبهه بزرگی از فرهنگیان و دلسوزان موافقت خود را با فیاضی اعلام کردند، وزیری که برنامههای جدی خود را ارائه کرده و نشان داده میتواند تحول گستردهای در آموزش و پرورش ایجاد کند.
وی با یادآوری شک و تردیدی که در ابتدا درباره وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش داشت، اظهار کرد: با انجام تحقیقات و پس از جلسهای که در کمیسیون قضائی و حقوقی با وزیر پیشنهادی داشتیم، تردیدهایم رفع و وی را نیرویی توانمند و قابل دانستم، داشتن فهم درست از توانمندیها و ظرفیتها یکی از شاخصهای مهمی است که فیاضی از آن برخوردار است.
رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس با اشاره به اظهارات رئیسجمهور درباره سوابق اجرایی مسعود فیاضی گفت: با توجه به سوابق وی به عنوان معلم آموزشی و پرورشی، مطلع بودن از کتب و محتوای درسی و داشتن سابقه مدیرکل در آموزش و پرورش برایم ثابت شد که وی میتواند مدیری هر چند ناشناخته اما تحولآفرین باشد.
غضنفرآبادی یادآور شد: وزیر آموزش و پرورش فارغ از اینکه از مجموعه آموزش و پرورش است باید باور قلبی به اهمیت این مجموعه داشته باشد که فیاضی از این موضوع بهرهمند است، آموزش و پرورش با بیش از ۱۵ میلیون دانشآموز و ۱.۵ میلیون معلم، نظرات، پیشنهادات و مطالبات گستردهای دارد که وزیر باید از بین مجموع درخواستها و مطالبات نظر صحیح را انتخاب و تصمیمگیری کند و فیاضی از شجاعت و شایستگی لازم در این زمینه برخوردار است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: رئیسجمهور برای باند و جناح به صحنه وارد نشدهاند، او حتی حاضر به شرکت در انتخابات ریاستجمهوری نبود، اما با توجه به مشکلات و دغدغههای مردم و درخواست دلسوزان و انقلابیون از وی، وارد صحنه انتخابات و پیروز این عرصه شدند، آیا رئیسجمهوری که شبانهروز وقت خود را برای رفع گرفتاری مردم صرف میکند، مدیری که از توانمندی لازم برخوردار نباشد را معرفی خواهد کرد؟
وی در ادامه افزود: شجاعت در تصمیمگیری یکی از نکات برجسته فیاضی است، همچنین جوان بودن، دانشگاهی و طلبه بودن او شایان توجه است. وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در مسیر روشن و تحولی قرار دارد، رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر موضوع جوانگرایی و به کارگیری جوانان مؤمن، جهادی و انقلابی در عرصههای مختلف تأکید دارند و امروز فیاضی جوانی مؤمن، جهادی و انقلابی است که به عنوان وزیر آموزش و پرورش به مجلس معرفی شده است.
رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس خاطرنشان کرد: با توجه به شاخصهای جوانگرایی، خلاقیت، ابتکار، شجاعت، داشتن فکر روشن و برخورداری از امید و خطرپذیری فیاضی را مناسب این پست میدانم. ما باید به کارشناسی دولت اعتماد و با رأی مثبت و مساعدت به دولت به فیاضی بهعنوان یک جوان دلسوز انقلابی اعتماد کنیم.
انتهای پیام/
انتهای پیام/