آخرین جزئیات زلزله جنوب ایران
علی بختیاری در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره آخرین وضعیت منطقه جنوب کشور بعد از وقوع زلزله اظهار کرد: ساعت ۱۵:۳۶ امروز زلزلهای با شدت ۶.۴ ریشتر در عمق ۱۸ کیلومتری و در همان نقطه باری دیگر زلزلهای با شدت ۶.۳ ریشتر با عمق ۱۰ کیلومتر ساعت ۱۵:۳۷ در استان هرمزگان، در نزدیکی جزیره قشم (بندر لافت) به وقوع پیوست.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور افزود: طی تماس با اداره کل مدیریت بحرانهای منطقه، مشخص شد عوامل جهت ارزیابی اعزام شدهاند.
دستور فوری رئیس جمهور برای رسیدگی به وضعیت زلزله زدگان در جنوب کشور
حجت الاسلام رئیسی در پی وقوع زلزله در جنوب کشور در جلسه امروز هیئت دولت دستور داد به وضعیت زلزله زدگان رسیدگی کند.
برق برخی از مناطق بندر عباس قطع شد
به گزارش شبکه خبر صداوسیما، برق برخی از مناطق بندر عباس قطع شده و در برخی نقاط نیز ارتباط تلفنی ممکن نیست.
آمادهباش اورژانس در مناطق زلزلهزده جنوب کشور
میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور در گفتگو صداوسیما اظهار کرد: بیمارستانهای استان های کرمان هرمزگان آماده میزبانی از مصدومان احتمالی هستند.
وی افزود: ارزیابی مناطق آسیب دیده آغاز شده و پرواز بالگردهای اورژانس کشور در مناطق درگیر زلزله نیز ادامه دارد.
میعادفر گفت: قایق آمبولانس برای بازدید و کمک رسانی منطقه زلزله زده اعزام شدهاند و دانشگاه علوم پزشکی استان های زاهدان، فارس، کرمان و هرمزگان برای کمک رسانی به آسیب دیدگان احتمالی زلزله جنوب کشور آمادگی دارند.
اطلاعیه مهم توانیر درباره زمین لرزه هرمزگان
تعدادی از پست های فشار قوی و خطوط برق از مدار خارج شدند که با اقدامات انجام شده پست های فشار قوی مجددا برقدار و بیش از ۵۰ درصد از خطوط ۲۰ کیلولت نیز برقدار شد و که پس از حصول اطمینان از ایمنی مردم، سایرخطوط نیز برقدار خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری توانیر، به اطلاع هموطنان گرامی در استان هرمزگان و مناطق اطراف می رساند با توجه به وقوع زمین لرزه ای به بزرگی ۶.۴ دهم ریشتر در این استان و احتمال ریزش آوار روی شبکه های برق و یا شکستگی پایه های روشنایی، احتمال برق گرفتگی در صورت نزدیک شدن به این شبکه ها وجود دارد.
از این رو از عموم مردم عزیز خواهشمند است در این شرایط از تجمع زیر شبکه یا در کنار پایه های برق خودداری نمایند.
زلزله جنوب ایران در امارات و عربستان هم احساس شد
بر اساس اعلام مرکز هواشناسی امارات، پس لرزه های زمین لرزه ۶.۴ ریشتری در جنوب ایران در چندین منطقه از امارات و عربستان نیز احساس شده است.
شبکه العربیه در گزارشی اعلام کرد: تعدادی از شهروندان در برخی از شهرهای نواحی شرقی عربستان نیز لرزههای خفیفی احساس کرده اند.
بنابر گزارش العربیه، ساکنان ابوظبی، دبی و راس الخیمه از لرزش ساختمان ها و خانه ها در پی وقوع این زلزله خبر دادند هرچند تاکنون خسارت جدی گزارش نشده است.
تأیید فوت یک نفر براثر سقوط تیر برق به دنبال زلزله در بندعباس
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: به دنبال زلزله یک نفر از هموطنان بر اثر سقوط تیر برق جان خود را از دست داد. هنوز به صورت عمده خسارت به زیرساختهای شهری اعلام نشده و مصدومیتی اعلام نشده است. امیدواریم خسارت یا مصدومیتی را نداشته باشیم.
نصری فرماندار قشم نیز گفت: هیچ کدام از زیرساختهای ما دچار مشکل نشده است. در قشم و درگهان قطعی برق نداریم و فعلاً گزارشی از فوت یا مصدومیت نداشتهایم.
کانون زلزله جزیره قشم و در عمق ١٨ کیلومتری میباشد
رئیس امداد و نجات هلال احمر گفت: در اطراف جزیره یک گروه به محل اعزام شده است. استان های فارس و کرمان در آماده باش کامل هستند.
آماده باش ۵ تیم امداد و نجات لامرد درپی زلزله هرمزگان
محمود قادری،، هلال احمر شهرستان لامرد گفت: در پی وقوع زلزله در هرمزگان ۵ تیم کامل امداد و نجات هلال احمر لامرد در حالت آماده باش قرار دارند.
قادری گفت: با توجه به زمین لرزههای روی داده در استان هرمزگان تیمهای امداد و نجات لامرد نیز در حالت آماده باش قرار گرفتند.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۵ تیم در آمادگی کامل قرار دارند و چنانچه از استان هرمزگان نیز درخواست کمک شد به طور حتم در منطقه حاضر خواهیم شد.
هنوز اطلاعات دقیقی از خسارت های زلزله نداریم
حسن زاده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: تیمهای ارزیاب به مناطق زلزله زده اعزام شدند.
حسن زاده اظهار کرد: تیمهای ارزیاب به قشم، لافت، میناب و روستاهای بندرعباس برای ارزیابی میزان خسارت اعزام شدهاند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان تشریح کرد: پس از ارزیابی نهایی میزان خسارت
اعزام ۸ تیم ارزیاب به کانون اصلی زلزله
مهدی ولی پور درباره جزئیات اعزام تیمهای ارزیاب اظهار کرد: ٨ تیم ارزیاب به کانون اصلی زلزله اعزام شدهاند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: ریاست سازمان و تمامی معاونان در EOC جهت برقراری ویدئو کنفرانس با استانهای کرمان و هرمزگان حاضر شدند.
وضعیت اسکان زلزلهزدگان به چه صورت است؟ (۱۷:۵۰)
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: اماکن عمومی از جمله ورزشگاهها و مساجد برای اسکان کسانی که قصد ندارند شب را در منزل خود بگذرانند، در نظر گرفته شده است.
وقوع زلزله ۳.۵ ریشتری در استان هرمزگان (۱۸:۰۰)
ساعت ۱۷:۴۳ بعد از ظهر امروز زلزله دیگری به بزرگی ۳.۵ ریشتر در استان هرمزگان حوالی فین به وقوع پیوست.
گفتنی است؛ این زمینلرزه در عمق ۲۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوسته است.
ارزیابی کامل ۵۴ روستا توسط ارزیابان هلال احمر/ ترک خوردگی دیوارهای منازل (۱۸:۰۵)
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر درباره آخرین جزئیات این زمین لرزه اظهار کرد: دو زمینلرزه به بزرگی ۶.۳ و ۶.۴ ریشتر منطقه قلعهقاضی در استان هرمزگان را لرزاند. البته اول اعلام شده بود زمینلرزه در منطقه لافت در قشم نیز به وقوع پیوسته است که ۳ تیم زمینی به این منطقه اعزام شده است.
ولیپور بیان کرد: تا این لحظه به جز ریزش سنگ از کوه موردی گزارش نشده است.
وی ادامه داد: براساس گزارشهایی که از مقامات محلی به دست ما رسیده، ترکخوردگی در منازل در منطقه فین نیز گزارش شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در مجموع در این منطقه ۱۳۷ روستا وجود دارد که تاکنون ۵۴ روستا به صورت کامل مورد ارزیابی قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد: تاکنون خسارتی اعلام نشده است، اما ارزیابیها انجام خواهد شد. ۱۵۰ نفر از همکاران ما نیز در قالب تیمهای عملیاتی در منطقه حضور دارند و دو بالگرد در منطقه در حال آماده باش برای ارائه خدمت است. استان بوشهر و کرمان و فارس در آمادهباش کامل هستند.
اعلام آمادگی ارتش برای هرگونه امدادرسانی در مناطق زلزله زده استان هرمزگان(۱۸:۳۰)
امیر سرتیپ محمد محمودی درباره برنامههای ارتش برای زلزله زدگان اظهار کرد: یگانهای مستقر در این مناطق آمادگی کامل برای هر نوع کمکرسانی و خدمت به مردم عزیز را دارند.
معاون اجرایی و رئیس ستاد بحران ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: به یگانهای مستقر در مناطق جنوبی اعم از یگانهای دریایی، هوایی، پدافند و زمینی ابلاغشده آمادگی کامل برای کمکرسانی به مردم و دستگاههای مرتبط و ستاد بحران داشته باشند تا در صورت اعلام نیاز ستاد بحران و درخواست کمک، هرگونه اقدام لازم را انجام دهند.
اعزام ۲۱ تیم خانه هلال به مناطق جنوبی و غربی استان کرمان(۱۹:۰۰)
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به وقوع ۲ زمین لرزه بالای ۶ ریشتر در استان هرمزگان اظهار کرد: ۲۱ تیم ارزیاب از خانههای هلال شهرستانهای جنوبی و غربی به مناطق متاثر از این زمین لرزه اعزام شدهاند.
فلاح افرود: خوشبختانه در طی ارزیابی خانههای هلال شهرستانهای سیرجان، کهنوج، منوجان، قلعه گنج، فاریاب و ارزوئیه هیچ گونه خسارت مادی و جانی گزارش نشده است. وی گفت: اکنون تمامی خانههای هلال شهرستانهای جنوبی و غربی در حال آماده باش کامل هستند.
ارزیابی ۶۱ روستای زلزلهزده توسط نیروهای هلالاحمر/ ۵۰۰۰ تخته پتو ارسال شد(۲۰:۱۵)
محمدحسن قوسیان مقدم از آمادگی و امکانات لجستیکی کافی در هرمزگان خبر داد و اظهار کرد: جهت اطمینان محموله اقلام امدادی از استانهای کرمان و فارس به هرمزگان ارسال شده است.
سخنگوی جمعیت هلالاحمر افزود: در پی وقوع زلزله در هرمزگان ۱۵۰ نیروی عملیاتی ۶۱ روستا را ارزیابی کردند. همچنین ۵۰۰۰ تخته پتو، ۲۷۰۰ دستگاه چادر، ۵۰۰۰ تخته موکت و سایر اقلام امدادی به کانون زلزله ارسال شده است.
آخرین جزئیات از ارسال محمولههای امدادی به مناطق زلزله زده(۲۰:۴۵)
نخستین محموله امدادی و تیم تخصصی اسکان اضطراری جمعیت هلال احمر فارس آماده اعزام به مناطق زلزله زده جنوب کشور شد.
گفتنی است؛ ۲۷۰۰ دستگاه چادر امدادی ، ۵ هزار تخته موکت و یک تیم تخصصی ۱۵ نفره اسکان اضطراری از جمعیت هلال احمر استان فارس آماده اعزام به مقصد مناطق زلزله زده جنوب کشور شدهاند.
۱۳۷ روستا تحت تاثیر زمین لرزه قرار گرفتند/ دو فروند بالگرد به مناطق زلزله زده اعزام شد(۲۱:۴۵)
کریم همتی درباره آخرین وضعیت مناطق زلزله زده هرمزگان اظهار کرد: ساعت ۱۵:۳۷ بعد از ظهر امروز شاهد وقوع زمین لرزهای به بزرگی ۶.۴ ریشتر بودیم که مناطق زیادی از استان هرمزگان را تحت تاثیر قرار داد و در کشورهای همسایه نیز احساس شد.
وی افزود: این زمین لرزه شمال و شمال شرقی شهرستان بندرعباس را به شدت تحت تاثیر قرارداد و آسیبهایی نیز به برخی منازل وارد کرد.
رئیس جمعیت هلال احمر بیان کرد: بلافاصله نجاتگران و امدادگران جمعیت هلال احمر جهت انجام ارزیابیهای اولیه از لحظات نخستین به مناطق متاثر از زلزله اعزام شدند و استانهای همجوار نیز به حالت آماده باش درآمدهاند.
همتی ادامه داد: خوشبختانه با وجود این که زمین لرزه بزرگی در جنوب کشور رخ داد اما خسارت زیادی در پی نداشته است. پس از وقوع زلزله در هرمزگان ۱۵۰ نیروی عملیاتی ۶۱ روستا را ارزیابی کردند. طبق برآوردها ۱۳۷ روستا تحت تاثیر زلزله قرار گرفتهاند و تیم.هایی نیز به سایر روستاها اعزام شده است.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به این که از قبل آماده وقوع زمین لرزه بودیم، بیان کرد: در استان هرمزگان، ۸ هزار چادر و ۱۷ هزار پتو در انبارها وجود دارد و در این خصوص با هیچ کمبودی مواجه نیستیم. استان های کرمان و فارس نیز به عنوان استانهای معین مشخص شدهاند تا پشتیبانی لازم صورت گیرد.
وی افزود: هلال احمر در ورزشگاهها و مدارس مستقر شده است تا شرایط اسکان اضطراری را فراهم کند و اقلام زیستی، خوراکی و امدادی نیز آماده توزیع در میان شهروندان است. همچنین ۵ هزار تخته پتو، ۲۷۰۰ دستگاه چادر، ۵ هزار تخته موکت و سایر اقلام امدادی به کانون زلزله ارسال شده است.
همتی تاکید کرد: عملیات فردا نیز ادامه خواهد داشت و به تمام مناطق تحت تاثیر زلزله خدمت رسانی خواهد شد. هلال احمر تا آخرین لحظه در کنار مردم است و به تمامی متاثرین از زمین لرزه امدادرسانی خواهد کرد و تمام تلاش خود را میکند تا آلام شهروندان را کاهش دهد.
در حال تکمیل ...
انتهای پیام/